شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
54756
۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۰:۰۶
266 بازدید
۰

نماینده «شازند» هیچ چیز از امنیت ملی نمی داند/ ایران و ترکیه شریک استراتژیک همدیگرند/ هیچ قومی در کشور، ایرانی تر از دیگری نیست

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: کسی که در تریبون مجلس اعلام می کند که باید از ارمنستان حمایت می کردیم یعنی علاوه بر اینکه هیچ چیز از منافع ملی و امنیت ملی نمی داند، شایستگی نمایندگی مجلس را هم ندارد.


نماینده «شازند» هیچ چیز از امنیت ملی نمی داند/ ایران و ترکیه شریک استراتژیک همدیگرند/ هیچ قومی در کشور، ایرانی تر از دیگری نیست

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: کسی که در تریبون مجلس اعلام می کند که باید از ارمنستان حمایت می کردیم یعنی علاوه بر اینکه هیچ چیز از منافع ملی و امنیت ملی نمی داند، شایستگی نمایندگی مجلس را هم ندارد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از رسانه‌های محلی، محمد حسن نژاد در واکنش به اظهارات توهین آمیز نماینده شازند در مجلس، اظهار کرد: آقای بیغش با بهانه قرار دادن یک بیت شعر خوانده شده توسط اردوغان به همه تاخت و اعلام کرد ما باید در جنگ قره باغ به نفع ارمنستان اشغالگر وارد جنگ می شدیم!

وی افزود: ما بر دهان هر کسی می زنیم که به ایران چپ نگاه کند، حال فرق نمی کند این فرد اردوغان باشد یا ترامپ یا هر کس دیگر. شعر “آراز آراز” یک شعر فولکلوریک و قدیمی است که توسط مردم آذربایجان برای هر جدایی خوانده می شود، چه در فوت عزیزان شان و چه در مهاجرت و دوری عزیزان. پس لطفاً با بهانه ایران دوستی، به فرهنگ و ادبیات آذربایجان نتازید.

نماینده سابق مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شما چگونه نماینده انقلابی هستید که خلاف نص صریح قرآن، خلاف فرمایش صریح مقام معظم رهبری، در جنگ قره باغ دوست داشتید در کنار دولت ظالم اشغالگر و ناحق ارمنستان قرار بگیرید تا خاک اسلام، سرزمین رسمی شیعیان مظلوم را به نا حق تصرف کنند؟! کاش این رگ گردنتان برای ترور افتخارات ایرانیان، برای حمله به نطنز، برای یاوه گویی اروپایی ها در حمایت از مفسد فی الارضی که عنوان خبرنگار را به او چسباندند نیز اینگونه بر آمده می شد!

حسن نژاد گفت: همگان بدانند ما با سیلی در دهان کسانی می زنیم که چشم طمع به ایران عزیزمان داشته باشند، ولی مسلماً با لگد نیز بر دهان کسانی می کوبیم که با دستمایه قرار دادن هر چیزی بخواهند به هویت ترکی آذربایجانی ایرانی ما خدشه وارد کرده و با القای فتنه نخ نما شده پان ترکیسم، بخواهند حقوق قانونی ما در حوزه های مختلف را نادیده بگیرند.

وی ادامه داد: کسانی که در ترور سپهبد سلیمانی و شهید دکتر فخری زاده واکنشی نشان ندادند، حالا چطور شده است که با یک شعرخوانی اردوغان چنین واکنش های افراطی و توهین آمیزی انجام می دهند؟

عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: هیچ کشوری به مانند ترکیه برای دور زدن تحریم های بین المللی به ایران کمک نکرده است و عده ای با حمله به رئیس جمهور ترکیه و متشنج کردن روابط دو کشور، می خواهند روابط ایران و ترکیه را مخدوش کنند تا فشارها علیه ایران را پررنگ تر شود تا فشارهای تحریمی و اقتصادی امریکا علیه جمهوری اسلامی ایران تشدید شود.

حسن نژاد گفت: این روند بسیار مشکوک است که عده ای که دم از ایران دوستی و وطن پرستی می زنند، در ترور سردار سلیمانی و دکتر فخری زاده آن چنان منفعل عمل کنند، اما با یک بیت شعر اردوغان چنین برآشفته شوند و سعی کنند با بر هم زدن قاعده روابط ایران و ترکیه، از این دو کشور دوست و برادر که شریک استراتژیک همدیگرند، یک دشمن بسازند.

وی افزود: شعری که اردوغان خواند از اشعار فولکلوریک و بسیار مرسوم آذربایجان است و هر کس که ادعا می کند این شعر نماد جدایی طلبی است، حتما غلط می کند. این شعر حتی در مراسم های تدفین و ترحیم آذربایجانی ها هم قرائت می شود. این یک سناریوی خطرناک است که فولکلور و فرهنگ آذربایجان را با چنین بهانه گیری های واهی مورد هجمه قرار دهند.

حسن نژاد اظهار کرد: وقتی وزارت امور خارجه ترکیه رسماً اعلام می کند که هدف رئیس جمهور این کشور از قرائت این شعر طرح ادعای ارضی علیه جمهوری اسلامی ایران نبوده و منظور از قرائت آن گرامیداشت آزادی قره باغ است، دیگر لازم نبود فضای کشور را با واکنش های نادرست چنین ملتهب سازند. آقای اردوغان حتی پس از این شعر چند بار اسم لاچین را آورد تا نشان دهد منظور از قرائت این شعر آزادی قره باغ و شهر تاریخی لاچین است.

وی گفت: خوب بود آقای ظریف قبل از واکنش و توئیت زدن نسبت به شعرخوانی رئیس جمهور ترکیه، با یکی دو نفر از ادیبان آذربایجانی مشورت می کرد، در این صورت حتماً متوجه مفهوم این شعر می شد و واکنش معقولانه تری می داشت و وزارت خارجه باید از طریق مجاری دیپلماتیک رفع سوء تفاهم می کرد.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی افزود: کسانی که از کریدور ارتباطی نخجوان و غرب جمهوری آذربایجان نگران هستند، چرا سالهاست راه آهن میانه به تبریز را تکمیل نکرده اند؟ اگر کریدور شمالغرب این چنین مهم است که هست، چرا با احداث راه آهن قروین- رشت، راه آهن آذربایجان را به بن بست کشاندند؟ اگر هم توجیهی ندارد، چرا همین افراد به کریدور ارتباطی زنگه زور حساسیت دارند؟

حسن نژاد ادامه داد: یک سری لابی های ارمنی با نفوذ در دولت باعث تصمیم های غلط در خصوص قره باغ شده و با دروغ پراکنی ها و ایجاد التهاب در فضای مجازی سبب می شوند مسئولان واکنش ها و تصمیم های نادرستی داشته باشند که بر اساس داده های غلط بوده و به سود منافع ملی نیست.

وی با اشاره به اظهارات توهین آمیز نماینده شازند، ادامه داد: برخی نمایندگان مجلس در حالی که حتی جغرافیای سیاسی منطقه را هم نمی شناسند و درباره قره باغ و سخنان اردوغان و امنیت ملی نظر می دهند!

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همان قدر ما ایرانی هستیم که دیگر اقوام کشور ایرانی هستند و هیچ قومی ایرانی تر از دیگری نیست. کسی حق ندارد به بهانه طرح مطالبات به حق، به مردم آذربایجان انگ بزند. کسی که در تریبون مجلس اعلام می کند که باید از ارمنستان حمایت می کردیم یعنی علاوه بر اینکه هیچ چیز از منافع ملی و امنیت ملی نمی داند، شایستگی نمایندگی مجلس را هم ندارد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 54756 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58133 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18724 بازدید ]
5 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 12077 بازدید ]
7 سال پيش [ 11765 بازدید ]
8 سال پيش [ 10656 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8919 بازدید ]
7 سال پيش [ 7832 بازدید ]
5 سال پيش [ 7409 بازدید ]
3 سال پيش [ 7254 بازدید ]
4 سال پيش [ 6748 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6038 بازدید ]
2 سال پيش [ 5994 بازدید ]
4 سال پيش [ 5802 بازدید ]
4 سال پيش [ 5768 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 433 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 266 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 463 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 453 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 215 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1966 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 334 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 276 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 338 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 214 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 423 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1357 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 240 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 433 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 322 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید