جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
82936
۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
263 بازدید
۰

مکانیسم ماشه اجرا شود همکاری با آژانس را متوقف می‌کنیم

علی لاریجانی در گفت‌وگویی مفصل با عوامل برنامه مستند «پی‌بی‌اس» آمریکا که به ایران سفر کرده بودند، هشدار داد «اگر مکانیسم ماشه اجرا شود، همکاری خود با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را پایان خواهیم داد».



مکانیسم ماشه اجرا شود همکاری با آژانس را متوقف می‌کنیم
مکانیسم ماشه اجرا شود همکاری با آژانس را متوقف می‌کنیم

علی لاریجانی در گفت‌وگویی مفصل با عوامل برنامه مستند «پی‌بی‌اس» آمریکا که به ایران سفر کرده بودند، هشدار داد «اگر مکانیسم ماشه اجرا شود، همکاری خود با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را پایان خواهیم داد».

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،.لاریجانی در مصاحبه خود تاکید کرد «ما تمام گزینه‌ها و مکانیسم‌های ممکن را برای حل این بحران به صورت مسالمت‌آمیز پیگیری کرده‌ایم.»دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی همچنین به رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در خصوص هرگونه اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران هشدار داد و گفت که ایران هرگز تسلیم نخواهد شد.

مصاحبه ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور ماه) شبکه پی بی اس با علی لاریجانی که بخش‌هایی از آن منتشر شده است، بخشی از سفر اخیر گروه «فرانت‌لاین» به ایران بود.شبکه پی‌بی‌اس گزارش کرد که تیم فرانت‌لاین در سفر به تهران برای تولید مستند، اجازه دریافت کردند تا از سایت‌هایی بازدید کنند که در جریان جنگ هدف قرار گرفته بودند که البته اجازه نداشتند تا از سایت‌های هسته‌ای بازدید کنند که ایالات متحده مورد تجاوز قرار داده بود.با این‌حال آن‌ها توانستند از مکان‌هایی فیلم‌برداری کنند که دانشمندان ایرانی در آن ترور شده بودند، با شاهدان و خانواده‌های قربانیان صحبت کنند و از زیرساخت‌های غیرهسته‌ای انرژی که بمباران شده بودند دیدن کنند.

بر اساس این گزارش، لاریجانی در این مصاحبه گفت اطلاعات مشخصی برای ارائه درباره میزان خسارت واردشده به سایت‌های هسته‌ای ایران در نتیجه حملات اخیر آمریکا یا اینکه این حملات تا چه اندازه برنامه هسته‌ای را عقب انداخته‌اند، ندارد.

برنامه هسته‌ای ایران نابودنشدنی است
لاریجانی با این‌حال افزود «به نظر من، برنامه هسته‌ای ایران هرگز نابودشدنی نیست. چون وقتی شما به دانشی دست پیدا کرده باشید، کسی نمی‌تواند آن کشف را از شما بگیرد. مثل این است که شما مخترع ماشینی باشید و آن ماشین از شما دزدیده شود؛ شما همچنان توان ساخت دوباره‌اش را دارید.»روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست اخیرا ادعاهایی را درباره فعالیت در یک سایت زیرزمینی در جنوب نطنز معروف به «کوه کلنگ» مطرح کرده بود.لاریجانی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا این فعالیت‌ها ناشی از حملات مشترک آمریکا و اسرائیل است و آیا چیزی درباره این سایت می‌تواند بگوید، گفت «نه، هیچ چیز. ما هیچ‌یک از آن مکان‌ها را رها نکرده‌ایم. اما در آینده ممکن است همان‌طور که اکنون فعال هستند ادامه دهند یا تعطیل شوند.»

آمریکا و اسرائیل مذاکرات را به یک نمایش مضحک تبدیل کردند
لاریجانی در ادامه به «فرانت‌لاین» گفت در حالی که «ایران هیچ قصدی برای پیگیری ساخت سلاح هسته‌ای ـ چه اکنون و چه در آینده ـ ندارد، اما حملات آمریکا و اسرائیل در تابستان گذشته، مذاکرات را به یک «نمایش مضحک» بدل کرده است».ایران شایسته همان حقوق بشری است که مردم آمریکا برای خود ادعا می‌کنندوقتی از او پرسیده شد که می‌خواهد مردم آمریکا چه چیزی را درباره برنامه هسته‌ای ایران بفهمند، گفت: «اینکه بفهمند ما شایسته همان حقوق بشری هستیم که آن‌ها برای خود ادعا می‌کنند. اینکه آن‌ها باید عادلانه و بر اساس اصول اخلاقی رفتار کنند. رفتارشان جهان را به سمت هرج‌ومرج سوق می‌دهد. و این به ضرر خودشان نیز تمام می‌شود.»او افزود: «مردم آمریکا نمی‌خواستند کسانی را انتخاب کنند که سربازانشان را به گور می‌فرستند. آن‌ها باید درست رفتار کنند و برای دیگران همان چیزی را بخواهند که برای خودشان می‌خواهند.»

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82936 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 43 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 62 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 351 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 428 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 363 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 343 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 271 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 336 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 384 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 348 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 288 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 378 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 325 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید