پنجشنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۵ /
69575
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
179 بازدید
۰

منصوریان: ترک زبان ها همه جا هستند

علیرضا منصوریان می گوید دستمزد داوران در فوتبال ایران هیچ تناسبی با مربیان و بازیکنان ندارد و تا این هیچ مشکل حل نشود، معضل داوری ایران ادامه خواهد داشت. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علیرضا منصوریان سرمربی تیم فوتبال تراکتور در نشست خبری پیش از حساس ترین بازی هفته برابر سپاهان […]



منصوریان: ترک زبان ها همه جا هستند
منصوریان: ترک زبان ها همه جا هستند

علیرضا منصوریان می گوید دستمزد داوران در فوتبال ایران هیچ تناسبی با مربیان و بازیکنان ندارد و تا این هیچ مشکل حل نشود، معضل داوری ایران ادامه خواهد داشت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علیرضا منصوریان سرمربی تیم فوتبال تراکتور در نشست خبری پیش از حساس ترین بازی هفته برابر سپاهان گفت: خوشامد می گویم به محرم نویدکیا عزیز و مجموعه سپاهان. سپاهان خیلی باشگاه نزدیکی به تراکتور است. سعی می کنیم در این شرایط کرونا هر امکاناتی می خواهند در اختیارشان بگذاریم. امیدوارم فردا یک بازی فوق العاده خوب انجام بدهیم. ما از دو بازی دو امتیاز گرفته ایم و سعی می کنیم فردا سه امتیاز را بگیریم.

منصوریان در پاسخ به این سوال که تراکتور مقابل سپاهان هم با سه بازیکن بازی خواهد کرد یا خیر، توضیح داد: ما در دو هفته گذشته با سیستم سه دفاعه بازی کردیم و از این سیستم عقب نشینی نخواهیم کرد. سیستم اصلی ما ۲-۵-۳ است و اگر شرایط بازی ایجاب کند، از سیستم ۳-۳-۴ هم استفاده خواهیم کرد. من جمله اینکه هنوز بحث هفته اول را دارم و علیرغم اینکه اعتقاد دارم باید به داوری احترام گذاشت، دو پنالتی هفته اول برای ما گرفته نشد. نتایج لیگ هم در لیگ فیزیکی ما با دو حرکت خیلی خوب تعیین می شود. با احترام به داوری ولی دو پنالتی نگرفت و جامعه داوری کشور ۲ امتیاز به ما بدهکار شد.

او سپس ادامه داد: ما باید دیده شویم. سپاهان باید دیده شود. ما جمعیت ۳۰ میلیونی پشت‌مان قرار دارد. در برنامه فوتبال برتر وقتی خودم پشت خط رفتم و گفتم صحنه را از یک زاویه دیگر نشان دهید. ما ۲ امتیاز طلبکاریم و نمی خواهیم این ۲ امتیاز فردا به ما داده شود. ما می خواهیم حق و حقوقمان حین بازی داده شود. نمی خواهیم سر سپاهان تلافی کنیم. فعلا ۲ امتیاز به خاطر اشتباهات داوری عقب افتاده ایم.

منصوریان در ادامه حرف هایش را در مورد داوری ادامه داد و گفت: هم آقای سیدعلی و هم آقای کرمانشاهی در بازی ما خوب عمل کردند ولی در لحظه هایی که باید پنالتی می گرفتند، این کار را نکردند. ما به امید خدا سعی می کنیم از فردا به فرم ایده آل نزدیک شویم و سه امتیاز را بگیریم.

منصوریان در مورد ویژگی های تراکتور در دوران او و همینطور اینکه کسب دو تساوی در هفته ای ابتدایی را به شرایط بدنسازی مرتبط می داند یا خیر، گفت: نه اصلا. ما با شانس سوزی مرتبط می دانیم. ما ۶ بار شانس گلزنی در مقابل نساجی مازندران داشتیم. شما وقتی فرصت سوزی می کنید، این شانس را به حریف می دهید که جلو بیاید و شخصیت پیدا کند. مخصوص تیم های بزرگی مثل ما. ما از فضای بدنسازی خیلی خوب جدا شدیم و بزرگان تیم شرایط خیلی خوبی پیدا کرده اند. ما دو مدل بازی داریم. یکی بازی فردا مقابل سپاهان که فردا می خواهد مقابل ما مالکانه بازی کند و دیگر تیم هایی که می خواهند دفاع کنند. ما یار دوازدهم را نداریم و شاید خیلی از بازی ها را مجبور شویم که یک بر صفر ببریم. برای تراکتور که جمعیت پرشوری از هوادار دارد، دیگر نمی شود گفت یار دوازدهم و باید یار سیزده و چهارده بگوییم. متاسفانه در مقابل حریفان یار کشنده خودمان را نداریم و باید از تک موقعیت ها استفاده کنیم.

او در مورد مصدومان و محرومان تیم بیان کرد: دو بازیکن ما سرما خورده اند ولی هنوز جواب آزمایش نیامده که بفهمیم کرونا دارند یا نه. یکی از این بازیکنان آقای مسلمی پور است و دیگری آقای تیکدری. یک بازیکن هم که محمد خانزاده بود در بازی با نساجی مصدوم شد. با آقای امیری هم صحبت کردم که به خاطر سلامت بازیکنان و اعتبار باشگاه، چمن ورزشگاه وطنی تبدیل به چمن طبیعی شود. چهارمین غایب ما هم آقای خرم الحسینی است که او هم در حین گرم کردن پیش از دیدار برابر نساجی آسیب دید.

بخش پایانی حرف های منصوریان در رابطه با دستمزد داوران بود و توضیح داد: من سال ها از آقای تاج و آقای ساکت خواهش کردم که مبلغ قرارداد بازیکنان را بالا ببرید. نمی شود بازیکنان و مربیان دو سه میلیارد پول بگیرند و داوران برای هر بازی یک میلیون تومان. اصلا این در هیچ جای دنیا عرف نیست. بروند از بوندسلیگا و ایتالیا الگوبرداری کنند. از آقای بهاروند و اعضای هیئت رئیسه خواهش می کنم که برای داوران در لیگ های مختلف قرارداد طراحی کنند و به نظرم حداقل قرارداد با داوران در لیگ برتر باید ۵۰۰ میلیون تومان باشد. ۱۶ میلیارد باید قرارداد داشته باشند و این را تقسیم بر ۱۶ تیم حاضر در مسابقات کنند و حق و حقوق داوران را از تیم های لیگ برتری بگیرند. همه تیم ها را به صورت مساوی بگیرند. همین مقدار را ضربدر ۳۰ درصد بکنند و قراردادهای لیگ یک و دو را هم مشخص کنند. داوران هم باید حرفه ای باشند و نمی شود که شغل دیگری داشته باشند. اصلا این معرفتی نیست و عرفش هم نیست. حالا از علیرضا فغانی بپرسید، چه امکاناتی نیاز دارد. در ایران مثلا آقای حیدری پزشک است و اصلا به پول داوری نیاز ندارد و به خاطر عشق به داوری سوت می زند.

او ادامه داد: ولی بیاییم شایسته سالاری کنیم؛ کمترین حالت را در نظر بگیریم؛ از ۵۰۰، ۳۰۰ و ۱۵۰ میلیون. برای داوری که از لیگ یک به لیگ برتر می آید، پاداش در نظر بگیریم. اینطوری اعصاب داوران خرد می شود. من فکر می کنم یا عاشق این کار هستند یا … نمی دانم چرا یک داور باید اینقدر پول بگیرد و بازیکن ما یا سپاهان صدبرابر داور بگیرد. این معضل تا حل نشود، مشکل داوری ما حل نمی شود.

منصوریان بخش پایانی حرف هایش را به هواداران اختصاص داد: خیلی بدشانسم که در کرونا به تبریز آمده ام. ترک زبان ها همه جا هستند. امیدوارم این ویروس لعنتی شرش را کم کند و ما بتوانیم دوباره هوادارنمان را ببینیم. ما ۳۰ تا ۳۵ میلیون ترک زبان داریم. یک دهم هم بیرون کشور هستند. برای خود من جالب است. هفته قبل یک آقایی پشت هتل خیلی فشار آورد که من را ببیند و من رفتم. گفت من سه هزار کیلومتر به سفر کرده ام تا بازی شما را ببینم. گفت هر بازی فرصت کنم می آیم. خدا را شکر بعد از بازی که مساوی شدیم، ندیدمش چون شرمنده او می شدم.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 69575 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21107 بازدید ]
7 سال پيش [ 20696 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14112 بازدید ]
9 سال پيش [ 13047 بازدید ]
7 سال پيش [ 11254 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9662 بازدید ]
5 سال پيش [ 9415 بازدید ]
5 سال پيش [ 9044 بازدید ]
6 سال پيش [ 8321 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1648 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2105 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1651 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1586 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 234 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 165 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 298 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 269 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 258 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 175 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 253 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 189 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 175 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 189 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 156 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 141 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید