شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
13621
۰۵ تیر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰
2064 بازدید
۰

محمد اسماعیل سعیدی: چرا می خواهند روند واگذاری ماشین‌سازی محرمانه بماند؟

نماینده مردم تبریز با بیان اینکه چرا می خواهند روند واگذاری ماشین‌سازی محرمانه بماند اظهار داشت: از مسئولین سازمان خصوصی سازی و خریدار محترم درخواست کردیم که دوشنبه دو هفته پیش با حضور در مجلس، نمایندگان استان و به خصوص تبریز را از نحوه واگذاری مطلع کنند ولی متاسفانه نه تنها خریداری که ما هیچ […]



نماینده مردم تبریز با بیان اینکه چرا می خواهند روند واگذاری ماشین‌سازی محرمانه بماند اظهار داشت: از مسئولین سازمان خصوصی سازی و خریدار محترم درخواست کردیم که دوشنبه دو هفته پیش با حضور در مجلس، نمایندگان استان و به خصوص تبریز را از نحوه واگذاری مطلع کنند ولی متاسفانه نه تنها خریداری که ما هیچ شناختی بر روی او نداریم به جلسه نیامد.
به گزارش نصر به نقل از تبریز بیدار، محمد اسماعیل سعیدی در خصوص آخرین وضعیت کارخانه ماشین سازی تبریز پس از واگذاری اظهار داشت: از ابتدا ما به جد دنبال احیای کارخانه مشاین سازی بودیم و معتقد بوده و هستیم که کارخانه ماشین سازی تبریز یکی از صنایع مادر است که می تواند نقش به سزایی در شکوفایی اقتصاد و صنعت استان داشته باشد.
وی ادامه باشد: بر همین اساس با حساسیت و وسواس خاصی پیگیر مسائل این کارخانه بودیم خصوصا در زمان هایی که کارخانه در مسیر واگذاری و فروش قرار می گرفت این دقت نظر دو چندان می شد تا خصوصی سازی از مسیر صحیح صورت گرفته و کارخانه با واگذاری از مسیر اصلی خود خارج نشود و همین عامل سبب شد که جلسات و مکاتبات متعدد با سازمان خصوصی سازی و دیگر نهادهای ذی ربط داشته باشیم.
نماینده مردم تبریز با گلایه از عدم ارائه گزارش نحوه واگذاری اخیر تصریح کرد: به دنبال فروش کارخانه به فردی که ناشناخته بود از مسئولین سازمان خصوصی سازی و خریدار محترم درخواست کردیم که دوشنبه دو هفته پیش با حضور در مجلس، نمایندگان استان و به خصوص تبریز را از نحوه واگذاری مطلع کنند ولی متاسفانه نه تنها خریداری که ما هیچ شناختی بر روی او نداریم به جلسه نیامد بلکه این نوع رفتارهای مسئولین در واگذاری ماشین سازی این سوال را برای ما ایجاد کرده چرا می خواهند روند واگذاری برای نمایندگان مردم محرمانه بماند؟
وی افزود: فلذا ما هم اطلاعاتی ضد و نقیضی از کارخانه به ما می رسد و برخی کارگران و کارکنان با ما تماس می گیرند که با توجه به عدم گزارش از سوی دستگاه مسئول به ما، نمی توانیم این اطلاعات را نه تایید و نه تکذیب کنیم.
سعیدی در پایان گفت: بالاخره برای ما سوال است که این واگذاری به چه قیمت صورت گرفته ، تکلیف املاک کارخانه چه می شود و خریدار چه استراتژی برای آینده کارخانه دارد که با توجه به عدم حضور وی در جلسه با نمایندگان پاسخ این سوال را هنوز نداریم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13621 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35803 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8240 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1612 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 601 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 220 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 676 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 233 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 896 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 472 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1019 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 501 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 331 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 42 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 744 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 565 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 679 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 717 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 937 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 839 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 541 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 588 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 42 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید