پنجشنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۴ /
8210
۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۵:۲۸
531 بازدید
۰

متولی اصلی تبریز ۲۰۱۸ مشخص نیست/تبریز ۲۰۱۸ انتظارت زیادی در مردم برای اجرای زیرساخت‌های عمرانی ایجاد کرده است

[ad_1] تبریز ما: عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: جلسات شورای پنجم با مسؤولان ستاد اجرایی تبریز ۲۰۱۸ هنوز متوجه این نشده‌ایم که متولی اصلی برگزاری این رویداد با شهرداری بوده و یا بر عهده ارگان‌های دیگر است. به گزارش تبریز ما، علی آجودان‌زاده با اشاره به شروع شمارش معکوس رویداد تبریز ۲۰۱۸ اظهار داشت: […]



[ad_1]


متولی اصلی تبریز ۲۰۱۸ مشخص نیست/تبریز ۲۰۱۸ انتظارت زیادی در مردم برای اجرای زیرساخت‌های عمرانی ایجاد کرده است

تبریز ما: عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: جلسات شورای پنجم با مسؤولان ستاد اجرایی تبریز ۲۰۱۸ هنوز متوجه این نشده‌ایم که متولی اصلی برگزاری این رویداد با شهرداری بوده و یا بر عهده ارگان‌های دیگر است.

به گزارش تبریز ما، علی آجودان‌زاده با اشاره به شروع شمارش معکوس رویداد تبریز ۲۰۱۸ اظهار داشت: طی جلسات شورای پنجم با مسؤولان ستاد اجرایی تبریز ۲۰۱۸، هنوز متوجه این نشده‌ایم که متولی اصلی برگزاری این رویداد با شهرداری بوده و یا بر عهده ارگان‌های دیگر است.

وی با بیان اینکه دو ستاد ملی و استانی برای تبریز ۲۰۱۸ تشکیل شده، افزود: استاندار آذربایجان‌شرقی و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری عضو ستاد ملی بوده و ستاد استانی نیز به ریاست آقای شریف‌نژاد تشکیل شده و در حال فعالیت هستند.

عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اینکه برخی پروژه‌های تعریف شده برای تبریز ۲۰۱۸ در حیطه اجرایی ملی بوده و با توجه به نبود بودجه در سازمان میراث فرهنگی، گردشکری و صنایع‌دستی این پروژه‌ها به شهرداری محول شده است، گفت: شهرداری تبریز بودجه ۲۶۰ میلیارد تومانی مصوب خود برای پروژه‌های تبریز ۲۰۱۸ را اجرایی کرده که تا شروع رویداد، مورد افتتاح قرار خواهد گرفت که از آن پروژه‌ها می‌توان، مقبره‌الشعرا را نام برد.

وی با تاکید به اینکه فرصت کمی تا شروع تبریز۲۰۱۸ باقی است از این رو زمانی برای انجام کارهای زیرساختی وجود ندارد، تصریح کرد: در حال حاضر جزو فعالیت هایی از قبیل زیباسازی، نورپردازی و برخی جاهایی که نیاز به بازسازی دارند، کار دیگر نمی‌توان کرد تا نهایت شهری به ظاهر زیبا داشته باشیم.

آجودان‌زاده اذعان داشت: موضوع تبریز ۲۰۱۸ انتظارت زیادی در مردم برای اجرای زیرساخت‌های عمرانی در شهر ایجاد کرده، در حالیکه ابعاد دیگر این رویداد در جذب گردشگر، جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی است که باید به این مقوله نیز توجه و اهمیت داده شود.

وی با اشاره به عضویت خود در کمیسیون سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب و کار شورای شهر تبریز بیان کرد: در این کمیسیون با مسؤولان سرمایه‌گذاری شهرداری جلسات مختلفی در رابطه با پروژه‌های واگذار شده از طریق قرارداد بی او تی(BOT) از جمله پارک بزرگ آذربایجان با متراژ ۱۵۱ هکتار و یک‌هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، پروژه آیسان و هشت بهشت برپا شده و سوالاتی در خصوص موانع راکد ماندن آنها و دلایل این موانع مطرح شد.

عضو کمیسیون سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب و کار شورای شهر تبریز اضافه کرد: در حال حاضر اقدام به رفع موانع در برخی پروژه‌های سرمایه‌گذاری مدنی و بی او تی(BOT) شده تا مجدداً این پروژه‌ها روی کار بیایند.

وی خاطرنشان کرد: طبق مطالبه اعضای کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای تبریز از شهرداری ۱۰۰ جا با قابلیت واگذاری از طریق مدنی و بی او تی (BOT) به شورا معرفی شده که به مرور زمان مورد بررسی جهت سرمایه‌گذاری قرار خواهند گرفت.

عضو شورای پنجم شهر تبریز، تشکیل کمیته عالی جذب سرمایه‌گذاری توسط شورای شهر را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این کمیته اعضای شورا، شهردار تبریز به همراه یکی از معاونان و برخی از مقامات استانی عضو خواهند شد تا عملکرد جذب سرمایه‌گذاری در شهر را از طریق این کمیته رسانه‌ای کنیم و البته راهی برای ایجاد امنیت برای مردم در زمینه سرمایه‌گذاری در شهر نیز خواهد بود.

وی افزود: با ایجاد کمیته عالی جذب سرمایه‌گذار، تشویق‌هایی از قبیل معافیت از پروانه و یا تخفیف عوارض و برخی بسته‌های حمایتی بانک‌ها در اعطای بانک و بهره‌مندی از تسهیلات بانکی را در نظر خواهیم گرفت تا علاوه بر چرخش اقتصادی شهر، رفع بیکاری و اشتغال‌زایی نیز ایجاد شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8210 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60503 بازدید ]
8 سال پيش [ 35722 بازدید ]
9 سال پيش [ 20968 بازدید ]
6 سال پيش [ 20589 بازدید ]
5 سال پيش [ 14294 بازدید ]
8 سال پيش [ 14011 بازدید ]
9 سال پيش [ 12890 بازدید ]
6 سال پيش [ 11141 بازدید ]
8 سال پيش [ 10047 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9528 بازدید ]
4 سال پيش [ 9295 بازدید ]
4 سال پيش [ 8877 بازدید ]
7 سال پيش [ 8177 بازدید ]
5 سال پيش [ 8160 بازدید ]
4 سال پيش [ 8111 بازدید ]
3 سال پيش [ 8056 بازدید ]
4 سال پيش [ 7790 بازدید ]
5 سال پيش [ 7770 بازدید ]
4 سال پيش [ 7400 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1887 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1906 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1526 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1460 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1865 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1507 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1856 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1307 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1448 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1275 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1349 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1256 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1193 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1221 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1164 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 620 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 671 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 481 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 699 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 485 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 551 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 497 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 424 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 650 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 606 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 602 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 510 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 466 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید