سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
83029
۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
221 بازدید
۰

قطعنامه پیشنهادی روسیه و چین رای نیاورد

شورای امنیت سازمان ملل که امشب برای رای‌گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه‌ ارائه شده از سوی روسیه و چین برای تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ نشست برگزار کرد، به سبب کارشکنی قابل پیش بینی غربی‌ها به این قطعنامه رای نداد.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، نشست شورای امنیت سازمان متحد برای رأی‌گیری در خصوص پیش‌نویس قطعنامه تعویق بازگشت تحریم‌های ایران برگزار شد.

اعضای شورای امنیت پس از سخنان نمایندگان روسیه، چین و فرانسه، قطعنامه پیشنهادی روسیه و چین برای تعویق شش ماهه مکانیسم ماشه را تصویب نکردند.

چین ضمن ابراز تأسف از عدم تصویب قطعنامه تعویق تحریم‌های ایران از کشورهای اروپایی خواست که وارد مذاکراتی با حسن نیت با ایران شوند.

شواری امنیت با ۴ رای موافق، ۲ رای ممتنع و ۹ رای مخالف قطعنامه پیشنهادی چین و روسیه برای تعویق تحریم‌های ایران را رد کرد.

انگلیس، آلمان و فرانسه با متهم کردن جمهوری اسلامی ایران به نقض توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵( برجام) و طرح ادعاهای بی‌اساس و بدون اشاره به خروج یک‌طرفه آمریکا از این توافق در سال ۲۰۱۸ و همچنین نقض‌های طرف‌های اروپایی، هم‌راستا با کارزار «فشار حداکثری» آمریکا علیه تهران، روند ۳۰ روزه فعال‌سازی مکانیسم ماشه (اسنپ‌بک) را آغاز کردند.

روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه تعویق بازگشت تحریم‌های ایران را به شورای امنیت ارائه کردند تا فرصت برای دیپلماسی فراهم شود.

این قطعنامه در رأی‌گیری شورای امنیت که ۱۵ عضو دارد، به دست کم ۹ رای و عدم وتو از جانب لندن، پاریس یا واشنگتن نیاز دارد.

رویترز مدعی شد که به گفته دیپلمات‌ها، در رای‌گیری امروز احتمالاً تعداد آرای ممتنع زیاد خواهد بود.

نماینده روسیه در شورای امنیت در سخنانی در این جلسه گفت: تروئیکای اروپایی بر اساس دروغ به ایران فشار وارد کرد، ایران قول اقدام مسئولانه داد و با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به توافق رسید.

وی گفت: معتقدم که کشورهای اروپایی باید به جای تشدید تنش، لغو تحریم‌ها علیه ایران را تمدید کنند، آمریکا مقصر وضعیت کنونی در خصوص برجام است، از کشورهای اروپایی می‌خواهم به جای دامن زدن به تنش‌ها به تمدید رفع تحریم‌ها علیه ایران رأی مثبت بدهند، رأی‌گیری امروز آخرین فرصت برای تروئیکای اروپایی برای دستیابی به راه‌حل‌هایی است که برای همه رضایت‌بخش باشد.

چین: خروج آمریکا از برجام علت چالش‌هایی است که امروز می‌بینیم
نماینده چین در شورای امنیت نیز در سخنانی در این جلسه گفت: خروج آمریکا از برجام علت چالش‌هایی است که امروز می‌بینیم، پکن از پیشنهاد روسیه برای به تعویق انداختن مکانیسم ماشه به مدت شش ماه حمایت می‌کند.

وی اضافه کرد: ایران بارها صداقت، تمایل خود را برای همکاری و یافتن راه‌حل‌های دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای نشان داده است.

فرانسه: می‌خواستیم ایران گام‌های مشخصی بردارد، اما آنها امتناع کردند

نماینده فرانسه در شورای امنیت نیز گفت: ما تلاش‌های دیپلماتیکی را برای یافتن راه‌حلی که از اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کند، انجام داده‌ایم، ما می‌خواستیم ایران گام‌های مشخصی بردارد، اما آنها امتناع کردند.

روسیه: ایران ثابت کرده، طرف عاقلی است
سپس نماینده روسیه در شورای امنیت نیز گفت: ایران ثابت کرده است که طرف عاقلی است و همانطور که در توافق قاهره اتفاق افتاد، تمایل خود را برای همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ابراز کرده است، ایران تمایل خود را برای گفتگو ابراز کرد، اما واشنگتن امتناع ورزید. این دیپلماسی نیست، بلکه فریب و تقلب است.

وی گفت: ایران در طرح خود همه نگرانی‌ها را در نظر می‌گیرد و مایل به همکاری است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83029 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60618 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10228 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9040 بازدید ]
6 سال پيش [ 8316 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7872 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 395 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 288 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 318 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 334 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 219 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 287 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 177 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 202 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 368 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 248 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 333 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید