یکشنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۵ /
66448
۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲
182 بازدید
۰

قصد همسر و دخترم برای سفر به آمریکا دروغ است، این‌هم بلیت برگشت‌شان

علی دایی گفت: همان طور که من پس از سفر ترکیه در فرودگاه امام(ره) متوجه ممنوع‌الورودی خودم شدم و گذرنامه‌ام ضبط شد، اگر همسرم مشکل ممنوع‌الخروجی داشت، پلیس کنترل گذرنامه فرودگاه پاسپورتش را ضبط و اجازه سوار شدن به هواپیما و خروج از مرز هوایی را به او نمی‌دادند



به گزارش خسروشاه نیوز به نقل از تابناک، ممنوع الخروجی چهره‌های برجسته ورزشی و هنری ایران و برخی از اعضای خانواده‌های آنها در پی بروز ناآرامی‌های چندماه اخیر، تصمیمی است که از سوی نهادهای قضایی به طور رسمی تایید شده اما خیلی از آنها قبل از برخورد ضابط قضایی هنگام خروج از مرز هوایی، از وجود چنین تصمیمی درمورد خود اظهار بی‌اطلاعی کردند و در واقع غافلگیر شدند.

طی ماه‌های گذشته یکبار ضبط پاسپورت علی دایی چهره برجسته تاریخ فوتبال ایران و جهان با دستور مقام قضایی در فرودگاه، خبرساز شده بود که پس از مدت کوتاهی خبر استرداد گذرنامه آقای گل سابق فوتبال ملی جهان منتشر شد.

اما امروز یکبار دیگر نام دایی ، بدلیل ممانعت از خروج خانواده‌اش آن هم به آن شکل خاص مورد توجه قرار گرفت و خیلی سریع به تیتر اخبار رسانه‌های داخلی و خارجی بدل شد. حالا کمتر ایرانی وجود دارد که از نحوه بازگرداندن هواپیمای حامل همسر و دختر دایی مطلع نشده باشد.

علی دایی در مورد جزئیات و دلایل این اقدام با تابناک به صورت اختصاصی گفت‌وگو کرده است.

موضوع پیاده کردن همسر و دخترتان از هواپیمای ماهان که عازم دوبی بود، باعث بروز حرف و حدیث‌های بسیاری شد. چه اتفاقی مخصوصا پیش از سفر برای خانواده شما رخ داد؟

ببینید، ما که علم غیب نداریم تا پیش از حضور در فرودگاه متوجه بشویم اجازه خروج از کشور را داریم یا خیر. همسر من به همراه دخترم امروز صبح به فرودگاه رفتند و پس از تحویل بار و عبور از گیت بازرسی، پیش از سوار شدن به هواپیما پس از چک کردن گذرنامه و خوردن مهر قانونی و دریافت مجوز قانونی خروج از کشور از قسمت کنترل گذرنامه پلیس فرودگاه عبور کردند و سوار هواپیمای ماهان که عازم دوبی بود، شدند.

یکی از خبرگزاری‌های رسمی کشور جزییاتی در خصوص این موضوع که همسرتان با حکم قضایی ممنوع‌الخروج بوده را منتشر کرده است؟

اصلا و ابدا چنین موضوعی صحت ندارد. این که همسر بنده ممنوع‌الخروج بوده و باید پیش از اقدام به سفر این مطلب را اطلاع می‌داده کذب محض است. نه برای من نه برای همسرم تا امروز از قوه‌قضائیه ابلاغ یا SMS با این مضمون که ممنوع‌الخروج هستیم، نیامده است. همسرم طبق تمام قوانین جمهوری‌اسلامی برای سفر به خارج از کشور اقدام کرد و مثل همه مردم پشت باجه کنترل گذرنامه پلیس ایران در فرودگاه ایستاد و پس از تأیید مجوز خروجی قانونی اقدام به سوار شدن به هواپیما کرد.

بنابراین طبق اظهارات شما، مشکلی ممنوع‌الخروجی در میان نبوده است؟

ببینید، همان طور که من پس از سفر ترکیه در فرودگاه امام(ره) متوجه ممنوع‌الورود بودن خودم شدم و گذرنامه‌ام ضبط شد، اگر همسرم مشکل ممنوع‌الخروجی داشت، پلیس کنترل گذرنامه فرودگاه گذرنامه‌اش را ضبط و اجازه سوار شدن به هواپیما و خروج از مرز هوایی را به او نمی‌دادند.

همچنین عنوان شده که گویا همسر و دخترتان قصد سفر به آمریکا از طریق دوبی را داشته‌اند؟

این هم کذب محض و دروغی است که عنوان کرده‌اند. بلیت‌های همسر و دخترم موجود است و مردم می‌توانند تاریخ صدور و تاریخ رفت و برگشت آنها را ببینند. (علی دایی تصویر بلیت دو طرفه همسر و فرزند خود را در اختیار تابناک جهت انتشار قرار داد که می بینید)

قصد همسر و دخترم برای سفر به آمریکا دروغ است، این‌هم بلیت برگشت‌شان

گویا همسر شما تعهدی به مراجع ذیربط برای اطلاع دادن از قصد سفر به خارج از کشور داده بودند؟

خیر، به هیچ عنوان. واقعیت ندارد. همسرم هیچ تعهدی مبنی بر مطلع کردن مقامات یا نهادها و ادارات قبل از انجام سفر خارجی نداده است.

آیا بعداز مسائلی که امروز برای همسر و دخترتان اتفاق افتاد، احیانا تصمیم شان را تغییر ندادند؟

من برای شما در سایت تابناک مدارک مستند (بلیت هواپیما با تاریخ صدور و تاریخ رفت و برگشت) را ارسال کردم تا برای مردم منتشر کنید. این که حالا عنوان می‌کنند که پس از ماجری امروز برنامه سفرشان به آمریکا را به تعویق انداخته‌اند، یک سناریوسازی غیرواقعی است. تمام مراحل سفر همسر و دخترم کاملا مطابق قوانین جاری کشور صورت گرفته بود. تاریخ رفت و برگشت بلیت‌ها نیز ثابت می‌کند که آنها امروز (دوشنبه) به دوبی می‌رفتند و دوشنبه هفته آینده به ایران بازمی‌گشتند.

فکر می‌کردید سفر یک هفته‌ای به کشور همسایه به چنین حاشیه بزرگی ختم شود؟

همسرم اگر قصد سفر به آمریکا را داشت از پرواز داخلی(هواپیمایی ماهان) استفاده نمی‌کرد. آن رسانه‌ای که این اخبار و اطلاعات کذب را منتشر کرده است، نمی‌دانم چه هدفی را دنبال می‌کرده! همسر و دختر من به طور کاملا قانونی و از مبدأ قانونی کشور اقدام به مسافرت کردند و مرتکب هیچ رفتار و عمل غیرقانونی نشدند.

اتفاق خاصی که در فرودگاه کیش رخ نداد؟

خیر، خدا را شکر می‌کنم که در سلامت هستند و در این لحظه که با شما صحبت می‌کنم در تندرستی کامل در کنارم نشسته‌اند. می توانست اتفاقات بدتری رقم بخورد. خداوند را شاکرم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66448 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60654 بازدید ]
9 سال پيش [ 35883 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10271 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9096 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8314 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7952 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7613 بازدید ]
ادمین تبریز ما 8 روز پيش [ 49 بازدید ]
ادمین تبریز ما 17 روز پيش [ 71 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 26 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 65 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2186 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 186 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 357 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 136 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 220 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 129 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 141 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 291 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید