شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
59342
۰۷ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
252 بازدید
۰

فرهنگ تشکر و شکرگزاری در جامعه کم‌رنگ شده است / بیشترین رای در کشور به آیت‌الله رئیسی را آذربایجانی‌ها دادند

به گزارش تبریز ما به نقل از فارس، محمدرضا پورمحمدی در هشتاد و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که به میزبانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی برگزار شد‌ با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: معمولاً در فضای انتخابات و تبلیغات، نامزدها سعی می‌کنند نقاط ضعف دولت را مطرح کنند، در حالی که […]



به گزارش تبریز ما به نقل از فارس، محمدرضا پورمحمدی در هشتاد و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که به میزبانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی برگزار شد‌ با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: معمولاً در فضای انتخابات و تبلیغات، نامزدها سعی می‌کنند نقاط ضعف دولت را مطرح کنند، در حالی که باید واقعیت‌ها را هم در نظر گرفت.

وی افزود: در هشت سال گذشته به دلیل تحریم‌های شدید و بی‌سابقه، شرایطی حتی دشوارتر از دوران جنگ تحمیلی داشتیم، اما با این حال کارهای بزرگی هم در کشور انجام شده است که باید این موفقیت‌ها را بازتاب دهیم.

پورمحمدی با بیان اینکه متأسفانه فرهنگ تشکر و شکرگزاری در جامعه کمرنگ شده است، گفت: نقد یک ودیعه الهی است و برای پیشرفت امور لازم است اما بیان صرف مشکلات و نارسایی‌ها، موجب دل‌نگرانی مردم و کاهش اعتماد عمومی می‌شود.

وی با بیان اینکه همه باید برای تقویت اعتماد عمومی تلاش کنیم، متذکر شد: تبریز و آذربایجان در تمام عرصه‌ها جریان‌ساز بوده و در این زمینه هم می‌توانیم الگو باشیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین از مشارکت مردم استان در انتخابات ۲۸ خرداد قدردانی کرد و بیان داشت: با وجود دسیسه‌ها و توطئه‌های دشمنان‌ با عنایات الهی، زمان‌شناسی مردم و توصیه‌های رهبری، مشارکت خوبی در انتخابات داشتیم که مایه قوت قلب دوستداران و نگرانی بدخواهان انقلاب شد.

وی خاطرنشان کرد: ۶۷ درصد از رأی‌دهندگان آذربایجان‌شرقی به رئیس جمهور منتخب رأی دادند که بالاتر از میانگین رأی ایشان در کل کشور است.

پورمحمدی یادآور شد: نتیجه انتخابات شوراها نیز پیام‌های روشنی داشت و نشان داد که مردم بر اساس شناخت و تعلق به ارزش‌ها رأی داده‌اند.

در این جلسه برش استانی سند مهندسی فرهنگی با محوریت پنج مسأله فرهنگی اولویت‌دار شامل: تشدید فقر فکری در حوزه اخلاق و فرهنگ عمومی، تضعیف بنیان خانواده در حوزه سبک زندگی، ضعف مدیریتی و محتوایی در حوزه فضای مجازی، ضعف در تولید و توزیع محصولات فرهنگی و کم‌توجهی به ظرفیت‌ها و فرصت‌ها در حوزه هویت بومی و محلی به تصویب رسید.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21989

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59342 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58127 بازدید ]
7 سال پيش [ 33356 بازدید ]
8 سال پيش [ 18714 بازدید ]
5 سال پيش [ 18314 بازدید ]
5 سال پيش [ 12071 بازدید ]
7 سال پيش [ 11759 بازدید ]
8 سال پيش [ 10650 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
7 سال پيش [ 7828 بازدید ]
5 سال پيش [ 7400 بازدید ]
3 سال پيش [ 7248 بازدید ]
4 سال پيش [ 6737 بازدید ]
5 سال پيش [ 6068 بازدید ]
6 سال پيش [ 6028 بازدید ]
2 سال پيش [ 5989 بازدید ]
4 سال پيش [ 5795 بازدید ]
4 سال پيش [ 5762 بازدید ]
4 سال پيش [ 5699 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 401 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 335 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1007 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1274 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 360 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 221 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 516 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 863 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 269 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 256 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 207 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 227 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 946 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 469 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 88 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 209 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 455 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید