یکشنبه, ۳ اسفند ۱۴۰۴ /
62052
۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
186 بازدید
۰

عدم وجود فضای آموزشی در شهرک خاوران تبریز نگران کننده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی از اینکه توجه کافی نسبت به برخی مناطق تبریز صورت نگرفته است، انتقاد کرد.‌ به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مسعود سعادتی‌ در مجمع خیرین مدرسه‌ساز، ضمن قدردانی از زحمات خیرین بزرگوار و ابراز خرسندی از حضور در جمع مجمع خیرین استانی گفت: بیست و […]



عدم وجود فضای آموزشی در شهرک خاوران تبریز نگران کننده است
عدم وجود فضای آموزشی در شهرک خاوران تبریز نگران کننده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی از اینکه توجه کافی نسبت به برخی مناطق تبریز صورت نگرفته است، انتقاد کرد.‌

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مسعود سعادتی‌ در مجمع خیرین مدرسه‌ساز، ضمن قدردانی از زحمات خیرین بزرگوار و ابراز خرسندی از حضور در جمع مجمع خیرین استانی گفت: بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز، مراسمی در خور و آبرومند بود و تعهد ۱۴۰۰ میلیاردی خیران در این جشنواره، مبلغ قابل توجهی است که در مسیر تکمیل و تعریف پروژه‌ها موثر خواهد بود.

وی گفت: امروز شاهد هستیم در شهرک‌های جدید به خصوص در شهرک خاوران، فضای آموزشی کافی وجود ندارد و حتی در خاوران، یک ملک آموزشی نیز به اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس معرفی نشده تا پروژه‌های آموزشی تعریف شود و این مسئله در آینده نزدیک می‌تواند مشکلی جدی برای بحث آموزش فرزندانمان در آن منطقه ایجاد کند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در بحث مولدسازی، دستورهای لازم در خصوص ملک‌های مازاد و بلا استفاده صادر شده و به تازگی جلسه‌ای نیز در این خصوص با استاندار محترم برگزار گردید.

وی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در مورد تعیین تکلیف ملک‌های منتخب مولدسازی استان، صورت گرفته است، گفت: با این اقدامات بهش قابل توجهی از تعهد ۹۰۰ میلیاردی مولدسازی برای تکمیل پروژه‌های آموزشی، رفع خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، افزود: ۱۶ ملک جدید برای مولد سازی آماده‌سازی شده است که برخی از آن‌ها در راستای حل مشکل سرانه آموزشی بسیار اثر گذار بوده و می‌توانند حتی در حل برخی مسائل اجتماعی نیز موثر واقع بشنود.

وی با بیان اینکه در ارتباط با سرانه فضای آموزشی تبریز جای بازنگری وجود دارد، گفت: در برخی موارد، توجه عمده خیرین عزیز به مناطق بوده، این در حالی است که نواحی تبریز نیز به سبب تراکم کلاسی بالا باید مورد توجه قرار گیرد تا شاهد ارتقا کیفیت آموزشی باشیم.

وی با یادآوری این موضوع که در خصوص افزایش سرانه مدارس باید بستان آباد و شهر جدید سهند نیز مورد توجه جدی قرار گیرد، اظهار کرد: دولت اقدامات خوبی برای افزایش سرانه آموزشی در شهر جدید سهند انجام داده و با مشارکت اداره کل نوسازی در حال حاضر ۳۶ مدرسه در این منطقه وجود دارد که برای رسیدن به شرایط قابل قبول لازم است پروژه‌های جدید تعریف شود.

سعادتی با پیشنهاد اینکه مدارس بزرگ مقیاس می‌تواند مشکل آموزشی مناطق را حل کند، خاطرنشان کرد: لازم است تا با شناخت بیشتر از ظرفیت‌های دولت و خیرین بهره‌مند شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 62052 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60447 بازدید ]
8 سال پيش [ 35657 بازدید ]
9 سال پيش [ 20926 بازدید ]
6 سال پيش [ 20546 بازدید ]
5 سال پيش [ 14232 بازدید ]
8 سال پيش [ 13963 بازدید ]
9 سال پيش [ 12847 بازدید ]
6 سال پيش [ 11098 بازدید ]
8 سال پيش [ 9996 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9479 بازدید ]
4 سال پيش [ 9255 بازدید ]
4 سال پيش [ 8821 بازدید ]
7 سال پيش [ 8139 بازدید ]
5 سال پيش [ 8126 بازدید ]
4 سال پيش [ 8050 بازدید ]
3 سال پيش [ 8014 بازدید ]
4 سال پيش [ 7750 بازدید ]
5 سال پيش [ 7719 بازدید ]
4 سال پيش [ 7311 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1423 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1781 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1816 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1788 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1413 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1776 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1240 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1311 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1388 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1287 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1208 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1140 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1172 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1119 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 588 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1141 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 109 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 413 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 50 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1225 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 455 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 129 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 552 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 730 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1646 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 382 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 155 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1080 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 535 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 526 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 616 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 622 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 697 بازدید ]