یکشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۴ /
66023
۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳
61 بازدید
۰

صادقیان: پرونده محسن فروزان در جریان است

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، غلامرضا صادقیان یک شنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تراکتور از نظر حضور هوادار در ورزشگاه پنجمین رتبه دنیا را کسب کرده است و ویلموتس سرمربی تیم ملی فوتبال ایران را نیز در بازی گذشته در وزشگاه یادگار امام تبریز حضور پیدا کرد و از […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، غلامرضا صادقیان یک شنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تراکتور از نظر حضور هوادار در ورزشگاه پنجمین رتبه دنیا را کسب کرده است و ویلموتس سرمربی تیم ملی فوتبال ایران را نیز در بازی گذشته در وزشگاه یادگار امام تبریز حضور پیدا کرد و از نزدیک نظاره گر بازی بود.

وی افزود: برای ویلموتس جالب بود که باشگاه تراکتور در طول مدت کوتاهی که به بخش خصوصی واگذار شده، از چنین امکاناتی برخوردار است، تشویق مداوم و متنوع هواداران حاضر در ورزشگاه نیز برای سرمربی تیم ملی فوتبال ایران جذابیت داشت.

مدیرعامل باشگاه تراکتور همچنین عنوان کرد: روش های تکنیکی و تاکتیکی دنیزلی است که تیم را آرایش داده و با ترکیب مورد نظر خود تیم را ترمیم می کند و همانگونه که سرمربی ترکیه ای قول داده بود بعد از گذشت ۵ هفته از فصل، شاهد بازی هجوری تراکتور بودیم.

صادقیان با اشاره به برنامه های باشگاه برای ایجاد امکانات رفاهی هواداران اظهار داشت: ما پیگیر این مساله هستیم، جاده های منتهی به ورزشگاه، حدود ۴۰ سال پیش احداث شده و بروز کردن آن زمان بر خواهد بود اما از شهرداری تبریز انتظار داریم که بسترهای لازم را برای رفاه هواداران فراهم کنند.

وی اظهار داشت: صندلی های استادیوم یادگار امام تبریز شماره گذاری شده و باید بلیط ها الکترونیکی شده و فرهنگ سازی صورت بگیرد تا روزی شاهد باشیم که هر فرد شماره صندلی خود را شناخته و روی آن بنشیند.

به گفته مدیرعامل باشگاه تراکتور یک طرح موزاییکی هم برای بازی تراکتور با استقلال در حال طراحی است که ۹ آبان ماه در تبریز برگزار می شود.

صادقیان همچنین با اشاره به پخش زنده بازی های تراکتور از شبکه ورزش تصریح کرد: نامه ای به رئیس سازمان صداوسیما نوشته ایم و قرار است که طی دیدار با قائم مقام سازمان صداوسیما درخواست های خود را مطرح کنیم تا شاهد پخش بازی های تراکتور از شبکه های سراسری باشیم.

وی در ادامه با اشاره به عدم حضور رضا شکاری در دیدارهای تراکتور گفت: دنیزلی در پاس همدان ترکیب خاصی را به میدان فرستاده بود، روش های تاکتیکی مربی است که در هر بازی تغییر می کند، از طرفی ما آنقدر بازیکنان قوی داریم که می توانیم بگوییم ۲ تراکتور در اختیار داریم.

پیراهن جدید تراکتور رونمایی می شود

مدیرعامل باشگاه تراکتور در بخش دیگری با اشاره به وضعیت مازولا تصریح کرد: برنامه پزشکی مازولا گفته بود طی ۴ هفته نیاز دارد تا به حالت آمادگی بازگردد و دنیزلی نظر داشت که هفته گذشته به تبریز برگردد و تا پایان این هفته شاهد حضور او در میدان خواهیم بود.

صادقیان همچنین اظهار داشت: رزاق پور نیز از ملی پوشان کشورمان است که بعد از بازگشت از اردوی تیم ملی فوتبال، در اختیار باشگاه قرار خواهد گرفت.

به گفته مدیرعامل باشگاه تراکتور، استوکس و اروین تاکنون رضایت باشگاه را اخذ نکرده اند و نیاز دارد که حتما رضایت ما را جلب کنند و برای این پرونده نیز وکیل ویژه ای تعیین شده است.

صادقیان در پاسخ به این سوال که برای تهیه محصولات باشگاه توسط هواداران چه اقداماتی صورت گرفته است، اظهار داشت: به زودی پیراهن تراکتور با طرح تازه از هفته بعدی رونمایی می شود که بازیکنان در دیدار تراکتور و نساجی به تن می کنند.

وی ادامه داد: فروشگاهی نیز ویژه هواداران تراکتور در نظر گرفته شده است، در طول ۴ ماه گذشته نظم و انضباطی در باشگاه ایجاد شده که به لحاظ فنی، مالی و اداری قابل ارائه است.

تبریز به کمپ جدید فوتبال تبدیل می شود

مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره جذب بازیکن پاریسن ژرمن ابراز داشت: من هم این خبر را امروز شنیدم، ما ۴ بازیکن خارجی می توانستیم جذب کنیم که این اقدام نیز صورت گرفته است.

صادقیان گفت: سعی کردیم بازیکنانی جذب کنیم که بروز بوده و در باشگاه های خود بازی می کردند، فورچونه هم از چنین بازیکنانی بود که در اولین حضور خود نیز مورد استفاده قرار گرفت، او به تیم ملی کشورش نیز دعوت شده است.

وی با اشاره به وضعیت احداث استادیوم اختصاصی تراکتور گفت: فکرهای تازه ای اندیشیده شده تا تبریز را به یک کمپ فوتبال تبدیل کنیم و احداث استادیوم اختصاصی تراکتور تنها بخشی از این برنامه است.

مدیرعامل باشگاه تراکتور افزود: عملیات احداث هتل اختصاصی تراکتور نیز به اتمام رسیده و در بازی های بعدی از آن استفاده خواهیم کرد.

صادقیان در بخش دیگری گفت: تراکتور هم برای جام حذفی و هم لیگ برتر برنامه دارد، دیدار با تیم نود ارومیه در جام حذفی نیز به درخواست باشگاه تراکتور در ۵ آذرماه برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: برای قرارداد بازیکنان جدیدی که جذب تراکتور شده اند از مدل جدیدی استفاده شده، اگر در سال اول از او رضایت داشته باشیم به مدت ۲ یا ۳ سال دیگر تمدید خواهد شد.

مدیرعامل باشگاه تراکتور اذعان داشت: تعداد تماشاگران در دیدار با پارس جنوبی ۲۵ هزار نفر اعلام شد که معتقدیم بیش از این بود، براین اساس، سیستم جدیدی طراحی شده تا تعداد دقیق تماشاگران مشخص شود، ۲۵ درصد تماشاگران ما در نیمه دوم در ورزشگاه حاضر می شوند که درهای استادیوم باز است.

به گفته صادقیان، مدیرعامل باشگاه پارس جنوبی از استقبال هواداران تراکتور از تماشاگران مهمان این تیم در تبریز تقدیر کرد که گزارش این کار اخلاقی در اختیار کمیته انضباطی نیز قرار گرفته است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66023 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59886 بازدید ]
8 سال پيش [ 35093 بازدید ]
8 سال پيش [ 20429 بازدید ]
6 سال پيش [ 20009 بازدید ]
5 سال پيش [ 13699 بازدید ]
8 سال پيش [ 13444 بازدید ]
8 سال پيش [ 12339 بازدید ]
6 سال پيش [ 10570 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9447 بازدید ]
6 سال پيش [ 9025 بازدید ]
4 سال پيش [ 8790 بازدید ]
4 سال پيش [ 8314 بازدید ]
5 سال پيش [ 7657 بازدید ]
7 سال پيش [ 7636 بازدید ]
3 سال پيش [ 7503 بازدید ]
4 سال پيش [ 7361 بازدید ]
4 سال پيش [ 7275 بازدید ]
5 سال پيش [ 7263 بازدید ]
3 سال پيش [ 6474 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 707 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 878 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 907 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 743 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 730 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 724 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 699 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 893 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 611 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 683 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 582 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 639 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 649 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 576 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 565 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 573 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 167 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 169 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 67 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 75 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 66 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 93 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 74 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 85 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 46 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 97 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 138 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 105 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 89 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 116 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 26 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید