یکشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۴ /
61642
۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱
1547 بازدید
۰

شورایعالی فضای مجازی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها فعال‌تر شود

رئیس‌جمهور بر تلاش و همت مضاعف همه دستگاه‌ها در ساماندهی فضای مجازی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در این حوزه و دستیابی به اهداف اصلی تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأکید کرد. به گزارش تبریز ما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور عصر سه‌شنبه در جلسه شورایعالی فضای مجازی با اشاره به ضرورت […]



رئیس‌جمهور بر تلاش و همت مضاعف همه دستگاه‌ها در ساماندهی فضای مجازی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در این حوزه و دستیابی به اهداف اصلی تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأکید کرد.
به گزارش تبریز ما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور عصر سه‌شنبه در جلسه شورایعالی فضای مجازی با اشاره به ضرورت ایجاد تحول در مأموریت‌های این شورا، گفت: با استفاده از دیدگاه‌های اعضای حقیقی و عقبه کارشناسی اعضای حقوقی شورا، می‌توان گام‌های مؤثری در جبران عقب‌ماندگی‌ها در خود شورا و مدیریت فضای مجازی برداشت.
وی بر تلاش و همت مضاعف همه دستگاه‌ها در ساماندهی فضای مجازی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در این حوزه و دستیابی به اهداف اصلی تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأکید کرد.
رئیس‌جمهور، تکمیل و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات را یک ضرورت دانست و به مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دستور داد راهبری تکمیل شبکه ملی اطلاعات را با جدیت پیگیری کنند.
رئیسی با اشاره به مزایای دولت الکترونیک و هوشمند، گفت: تشکیل دولت هوشمند برای رفاه مردم و تسهیل انجام امور مردم آنان ضروری است، لذا همه دستگاه‌ها بدون بخشی‌نگری باید با یکدیگر همکاری کنند تا کارها و امور مردم با آسودگی انجام شود.
وی با تأکید بر توجه همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها به اقتصاد دیجیتال، گفت: فعال شدن اقتصاد دیجیتال در افزایش اشتغال، تولید ثروت و ایجاد ارزش افزوده مؤثر است و در این زمینه اگرچه وزارت ارتباطات، محور است اما همه دستگاه‌ها باید برای رونق اقتصاد دیجیتال فعال شوند.
رئیس‌جمهور همچنین ایجاد سکوهای راهبردی برای ارائه خدمات در حوزه‌های آموزش، بهداشت، کشاورزی، مالی و تجاری را ضروری دانست.
رئیسی در ادامه با تأکید بر اهمیت توجه به مدیریت هوشمند و هدفمند حوزه سرگرمی و اوقات فراغت در فضای دیجیتال، گفت: فعال شدن این حوزه با توجه به شیوع کرونا و در خانه ماندن اجباری بخشی از مردم اهمیت زیادی دارد.
رئیس‌جمهور همچنین به لزوم سالم‌سازی و ایمن‌سازی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در شرایطی که دشمنان به فضای شخصی و اطلاعاتی مردم و کشور هجمه می‌آورند، غفلت در این زمینه از هیچ دستگاهی پذیرفتنی نیست.
در جلسه امروز شورای عالی فضای مجازی، درباره الحاقیه سند ستاد رسانه، مصوب سال ۱۳۹۷ شورا برای افزایش تعامل برخط رسانه و تقویت تعاملات دستگاه‌ها و رسانه‌ها بحث و تصیم‌گیری شد.
در این جلسه همچنین پس از تبادل نظر اعضای شورا، بخش سیاست‌ها و الزامات قانونی شدن منظومه ماهواره‌ای در کشور به تأیید رسید که از جمله این موارد استفاده مجاز این‌گونه منظومه‌های ماهواره‌ای در داخل کشور بود و مقرر گردید وزارت ارتباطات درباره نحوه فعالیت و ارائه مجوز به آن تصمیم‌گیری کند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/132954

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61642 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59889 بازدید ]
8 سال پيش [ 35098 بازدید ]
8 سال پيش [ 20430 بازدید ]
6 سال پيش [ 20012 بازدید ]
5 سال پيش [ 13702 بازدید ]
8 سال پيش [ 13447 بازدید ]
8 سال پيش [ 12340 بازدید ]
6 سال پيش [ 10572 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9451 بازدید ]
6 سال پيش [ 9027 بازدید ]
4 سال پيش [ 8793 بازدید ]
4 سال پيش [ 8317 بازدید ]
5 سال پيش [ 7659 بازدید ]
7 سال پيش [ 7641 بازدید ]
3 سال پيش [ 7506 بازدید ]
4 سال پيش [ 7362 بازدید ]
4 سال پيش [ 7275 بازدید ]
5 سال پيش [ 7265 بازدید ]
3 سال پيش [ 6482 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 711 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 879 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 910 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 747 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 731 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 909 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 732 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 704 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 901 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 615 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 643 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 687 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 590 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 653 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 580 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 569 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 581 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 574 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 305 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 300 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 706 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 580 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1406 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 581 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 455 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 808 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 764 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 430 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 474 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 851 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 97 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 428 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 507 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید