یکشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۴ /
58725
۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۱
398 بازدید
۰

«شهر الکترونیک» و «شهرداری شیشه‌ای»، بستر اعتماد و کاهش فساد

تلاش برای تحقق «شهرداری شیشه‌ای» و اجرای سیاست‌های استقرار «شهر الکترونیک» از جمله موضوعاتی است که علی‌رغم پیگیری‌های نصفه و نیمه در ادوار گذشته شورا و شهرداری، آنگونه که باید و شاید در شهرداری تبریز نهادینه نشد است. به گزارش تبریز ما، «شهر هوشمند» در مباحث شهر انسان‌محور، به عنوان موضوع داغ این روزهای کلان […]



تلاش برای تحقق «شهرداری شیشه‌ای» و اجرای سیاست‌های استقرار «شهر الکترونیک» از جمله موضوعاتی است که علی‌رغم پیگیری‌های نصفه و نیمه در ادوار گذشته شورا و شهرداری، آنگونه که باید و شاید در شهرداری تبریز نهادینه نشد است.
به گزارش تبریز ما، «شهر هوشمند» در مباحث شهر انسان‌محور، به عنوان موضوع داغ این روزهای کلان شهرهای دنیا مطرح است و مدیران شهری سعی می‌کنند که بیش از پیش این مفهوم را به زندگی روزمره شهروندان خود تسری دهند.
از دیگر سو، تلاش برای تحقق «شهرداری شیشه‌ای» و اجرای سیاست‌های استقرار «شهر الکترونیک» از جمله موضوعاتی است که علی‌رغم پیگیری‌های نصفه و نیمه در ادوار گذشته شورا و شهرداری، آنگونه که باید و شاید در شهرداری تبریز نهادینه نشده تا از این بستر، گامی بلند در راستای اعتمادسازی متقابل میان شهروندان و شهرداری و نیز کاهش زمینه‌ها و بسترهای انحراف و فساد فراهم گردد.
در این میان و در راستای تحقق این هدف، انتشار عمومی اطلاعات قراردادهای کلان، انتشار عمومی اطلاعات پروانه‌های صادره در سطح شهر، انتشار اطلاعات مدیران و کارکنان به همراه اطلاعات سفرهای خارجی انجام‌شده در مجموعه شهرداری، انتشار استاندارد سند بودجه و گزارش عملکرد آن، انتشار عمومی پژوهش‌های انجام‌شده در شهرداری از جمله ضرورت‌ها و الزامات دستیابی و استقرار شهرداری شیشه‌ای و شهر الکترونیک می‌تواند به شمار آید.
در کنار این، انتشار طرح‌های جامع و تفضیلی، شرایط و مقررات صدور پروانه‌های ساختمانی، میزان و نحوه پرداخت عوارض، اعلام عمومی قوانین و مقررات شهرسازی و بسیاری دیگر از اطلاعات مربوط به بسترهای تعاملی شهروندان با شهرداری از جمله ضرورت‌هایی است که باید در بستر شهر و شهرداری الکترونیک مورد توجه قرار گیرد.
این هدف در صورت تحقق و نهادینه شدن کامل و در قالب طرح جامع و مصوب، خواهد توانست علاوه بر ایجاد شفافیت و اعتماد نزد شهروندان، زمینه‌های احتمالی فساد و انحراف را در بدنه مدیریت شهری فراهم کرده و به شفافیت واقعی و موثر بینجامد.
نگارنده: آرزو مبصر/سخنگوی شورای اسلامی شهرستان تبریز

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129253

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58725 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59888 بازدید ]
8 سال پيش [ 35098 بازدید ]
8 سال پيش [ 20430 بازدید ]
6 سال پيش [ 20011 بازدید ]
5 سال پيش [ 13701 بازدید ]
8 سال پيش [ 13446 بازدید ]
8 سال پيش [ 12340 بازدید ]
6 سال پيش [ 10572 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9450 بازدید ]
6 سال پيش [ 9025 بازدید ]
4 سال پيش [ 8791 بازدید ]
4 سال پيش [ 8315 بازدید ]
5 سال پيش [ 7657 بازدید ]
7 سال پيش [ 7638 بازدید ]
3 سال پيش [ 7503 بازدید ]
4 سال پيش [ 7362 بازدید ]
4 سال پيش [ 7275 بازدید ]
5 سال پيش [ 7264 بازدید ]
3 سال پيش [ 6478 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 708 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 879 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 909 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 744 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 731 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 907 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 727 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 701 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 899 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 613 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 686 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 588 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 640 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 652 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 566 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 580 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 573 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 741 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 383 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 352 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 721 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 787 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 446 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 418 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 852 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 622 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1277 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 401 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 220 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 476 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید