یکشنبه, ۳ اسفند ۱۴۰۴ /
76919
۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
208 بازدید
۰

شهرداری تبریز در توسعه ورزش در کشور نمونه شد

وی با اشاره به افزایش سرانه‌های شهری در دوره فعلی مدیریت شهری افزود: با اجرای ۷۵ پروژه ورزشی در سه سال اخیر، سرانه ورزشی تبریز از ۳۰ سانتی‌مترمربع با رشد دو برابری به ۶۰ سانتی‌مترمربع افزایش یافته است. وی با بیان اینکه ورزش و سلامت اولویت مدیریت شهری در دوره فعلی است، اعلام کرد: با […]



وی با اشاره به افزایش سرانه‌های شهری در دوره فعلی مدیریت شهری افزود: با اجرای ۷۵ پروژه ورزشی در سه سال اخیر، سرانه ورزشی تبریز از ۳۰ سانتی‌مترمربع با رشد دو برابری به ۶۰ سانتی‌مترمربع افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ورزش و سلامت اولویت مدیریت شهری در دوره فعلی است، اعلام کرد: با تغییر رویکرد شهرداری ها از حوزه خدماتی به اجتماعی، شهرداری تبریز برای اولین بار در تاریخ این شهر اقدام به ارائه پیوست فرهنگی و ورزشی بودجه کرده است.

هوشیار با اشاره به برگزاری دومین اجلاس ملی ورزش، تجارت و کسب و کارهای نوین و سومین آئین تجلیل از برترین‌های اقتصاد و صنعت ورزش بیان کرد: بر اساس ارزیابی داوران این اجلاس، شهرداری تبریز به دلیل اهتمام در توسعه اماکن ورزشی و توسعه زیرساخت‌های ورزشی در شهر موفق به کسب عنوان شهرداری نمونه در حوزه توسعه ورزش کشور شده است.

وی ادامه داد: همچنین اجرای تقویم ورزش در ۵۲ هفته سال، برگزاری مسابقات مختلف استانی، ملی و بین‌المللی در سه سال گذشته و توجه به ورزش همگانی یکی دیگر از شاخص‌های مهم در انتخاب تبریز به عنوان شهرداری نمونه در حوزه توسعه ورزش کشور است.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تبریز همچنین موفق به کسب رتبه نخست ورزش همگانی کشور در ۲ سال گذشته شده است.

شهردار تبریز گفت:  «تبریز بهشت ماندگار»، «تبریز پایتخت زیست محیطی کشور های آسیایی» و «تبریز شهر ورزش و سلامت» می تواند سه محور اصلی معرفی تبریز در سال های آینده باشد.

یعقوب هوشیار در نشست صمیمی خود با مدیران ارتباطات و امور بین الملل مجموعه شهرداری تبریز در این باره اظهار کرد: مدیران امور ارتباطات مجموعه شهرداری تبریز می توانند با تولید محتوا و خبر در خصوص این سه محور، تبریز را در سطح ملی و بین المللی معرفی کنند.

وی افزود: در کنار برند های «شهر بدون گدا»، «شهر اولین ها» و «شهر پاکیزه» این سه محور جدید که در دوره فعلی مدیریت شهری در مورد آنها اقدام شده، منابع اطلاع رسانی جدید هستند که ضرورت دارد در سطح ملی و بین المللی معرفی شود.

وی همچنین بر اهمیت بهره‌مندی از تکنولوژی های نوین در حوزه ارتباطات و تبیین خلاقانه اهداف کلان مدیریت شهری تاکید کرد.

هوشیار یادآور شد: تقویت مشارکت عمومی برای اجرای سیاست های کلان شهرداری تبریز نیازمند تبیین خلاقانه اهداف سازمانی است.

وی همچنین داده‌پذیری هوش مصنوعی را فرصتی برای معرفی هرچه بیشتر ظرفیت های گردشگری و سرمایه گذاری تبریز برشمرد.

وی دستیابی به بستر مشترک برای بهبود فرایند های تولید محتوا از عملکرد مدیریت شهری در حوزه های مختلف را دیگر خط مشی حوزه ارتباطات عنوان کرد و افزود: خود انتقادی و بیان مشکلات شهری مرتبط با شرح وظایف سازمانی،نقش مهمی در ایجاد ارتباط دوسویه با شهروندان ایفا می کند.

شهردار تبریز همچنین برگزاری جلسات مشترک اداره کل ارتباطات با حضور مدیران ارشد را ضروری دانست و عنوان کرد: مدیران همواره نیازمند مشورت هستند و انتقال طرح های کارشناسی در این جلسات ، به اجرای صحیح برنامه های مدیریت شهری منجر می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ارائه فراخوان عمومی برای جذب پیشنهادات جدید از سوی شهروندان و تقویت مشارکت در اجرای طرح های راهبردی از دیگر رویکرد های شهرداری تبریز در حوزه ارتباطات است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76919 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60449 بازدید ]
8 سال پيش [ 35659 بازدید ]
9 سال پيش [ 20926 بازدید ]
6 سال پيش [ 20546 بازدید ]
5 سال پيش [ 14232 بازدید ]
8 سال پيش [ 13963 بازدید ]
9 سال پيش [ 12847 بازدید ]
6 سال پيش [ 11098 بازدید ]
8 سال پيش [ 9998 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9481 بازدید ]
4 سال پيش [ 9257 بازدید ]
4 سال پيش [ 8822 بازدید ]
7 سال پيش [ 8140 بازدید ]
5 سال پيش [ 8127 بازدید ]
4 سال پيش [ 8051 بازدید ]
3 سال پيش [ 8014 بازدید ]
4 سال پيش [ 7751 بازدید ]
5 سال پيش [ 7719 بازدید ]
4 سال پيش [ 7312 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1424 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1782 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1820 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1788 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1413 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1776 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1312 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1388 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1290 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1209 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1140 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1172 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1119 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 589 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 460 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 2945 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 484 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 634 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 587 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1321 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 498 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 226 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 797 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 567 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 677 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 475 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1126 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 889 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 775 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 481 بازدید ]