شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
82658
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
148 بازدید
۰

شروع نماکاری عمارت کلاه‌فرنگی / تسریع اجرای پروژه‌های عمرانی

شهردار تبریز از آغاز نماکاری پروژه احیا و بازآفرینی عمارت کلاه‌فرنگی در پارک باغشمال خبر داد.



شهردار تبریز از آغاز نماکاری پروژه احیا و بازآفرینی عمارت کلاه‌فرنگی در پارک باغشمال خبر داد.

به گزارش شهریار، یعقوب هوشیار در بازدید روز جمعه خود از پروژه‌های عمرانی شهر که با “شهر تعطیل نیست” صورت می‌گیرد، اظهار کرد: پروژه عمارت کلاه‌فرنگی یکی از پروژه‌های فرهنگی منطقه برای بازیابی هویت تاریخی تبریز در محدوده مجموعه فرهنگی پارک باغشمال است که عملیات نماکاری این پروژه آغاز شده است.

وی افزود: این پروژه با کاربری فرهنگی در راستای احیای هویت تاریخی محدوده پارک باغشمال است.  

هوشیار همچنین با اشاره به احداث آبنما در محوطه عمارت کلاه‌فرنگی خاطرنشان کرد: با توجه به تأثیرگذاری آب‌نماها و میدان‌ها در آرامش روحی و بصری شهروندان، عملیات احداث آب نمای بزرگ پارک باغشمال در ۱۷۰۰ متر مربع در حال اجراست که به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار تبریز همچنین در بازدید از استخر شهید تجلایی، بر رفع نواقص این پروژه ورزشی تاکید کرد و گفت: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و ایجاد نشاط اجتماعی به خصوص در مناطق کم‌برخوردار، یکی از اولویت های مدیریت شهری در دوره فعلی است که بر همین اساس ۷۵ پروژه ورزشی طراحی و اجرا شده است.  

شروع نماکاری عمارت کلاه‌فرنگی / تسریع اجرای پروژه‌های عمرانی

وی اضافه کرد: بخشی از پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و بخش دیگری نیز در آستانه افتتاح قرار دارد.  

هوشیار با اشاره به مشخصات استخر شهید تجلایی یادآور شد: این مجموعه در زمینی به مساحت ۴۲۰۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۸۵۰ میلیارد ریال در حال اجرا است.  

وی ادامه داد: شهرداری تبریز امسال نگاه ویژه‌ای به مسائل فرهنگی و ورزشی شهر داشته و بر همین اساس ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و ورزشی در شهرک شهید تجلایی در نظر گرفته شده است.

شهردار تبریز همچنین در بازدید از پروژه تعریض خیابان ۱۲ متری شهید والایی‌فر نیز گفت: پس از تخریب وعملیات خاکبرداری بخشی از دیوار حوزه علمیه تبریز جهت تعریض خیابان ۱۲ متری شهید والایی فر در ضلع جنوبی آزادی، به زودی تردد شهروندان در این مسیر تسهیل خواهد شد.

شروع نماکاری عمارت کلاه‌فرنگی / تسریع اجرای پروژه‌های عمرانی

وی افزود: به دلیل قرار داشتن واحدهای مسکونی و عرض کم خیابان شهید والایی فر در ضلع غربی خیابان حافظ و همچنین ضلع جنوبی خیابان آزادی امکان تردد وسایل حمل و نقل در این محدوده با مشکل مواجه بود که برای راحتی شهروندان و سهولت در رفت و آمد اهالی شهرداری تبریز اقدام به تعریض این مسیر کرد.  

یعقوب هوشیار در پایان بازدید خود از پروژه مسیرگشایی خیابان ۱۰ متری حافظ به آزادی نیز گفت: شهرداری تبریز به منظور کاهش ترافیک خیابان حافظ، اقدام به بازگشایی سه مسیر ۱۰ متری در ضلع شرقی این خیابان کرده که بعد از آزادسازی مسیر این خیابان از جنب بیمارستان سینا به خیابان آزادی متصل می شود.  

شروع نماکاری عمارت کلاه‌فرنگی / تسریع اجرای پروژه‌های عمرانی

وی ادامه داد: با آزادسازی این مسیرها علاوه بر اینکه رفت و آمد شهروندان بدون هیچ مشکلی صورت خواهد گرفت، بلکه راه دسترسی شهروندان ساکن در این کوی به خیابان آزادی و حافظ از طریق این مسیر به سهولت امکان پذیر خواهد بود.  

شهردار تبریز در پایان بر تسریع عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی منطقه ۳ و رعایت زمانبندی تعریف‌شده در اجرای آنها تاکید کرد.  

شروع نماکاری عمارت کلاه‌فرنگی / تسریع اجرای پروژه‌های عمرانی

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82658 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8242 بازدید ]
5 سال پيش [ 8231 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1054 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 871 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 42 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 502 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 259 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 435 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 539 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 201 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 77 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 231 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 546 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 747 بازدید ]