سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
58788
۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱
449 بازدید
۰

ساز و کار اقتصادی کشور باید اصلاح شود

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: ساز و کار اقتصادی کشور باید اصلاح شود و این موضوع یکی از اولویت‌های دولت ما است. به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر امروز چهارشنبه در ارتباط مستقیم تلویزیونی با مردم آذربایجان‌شرقی از طریق شبکه سهند گفت: آذربایجان‌شرقی در اقتصاد کشور نقش ویژه‌ای دارد و این […]



نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: ساز و کار اقتصادی کشور باید اصلاح شود و این موضوع یکی از اولویت‌های دولت ما است.
به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر امروز چهارشنبه در ارتباط مستقیم تلویزیونی با مردم آذربایجان‌شرقی از طریق شبکه سهند گفت: آذربایجان‌شرقی در اقتصاد کشور نقش ویژه‌ای دارد و این استان دروازه تجارت ایران با روسیه و منطقه قفقاز و از آنجا با اروپا است.
وی با تاکید بر اینکه آذربایجان‌شرقی سومین صادرکننده محصولات متنوع در کشور است، افزود: باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این استان استفاده شود.
رئیسی با اشاره به اینکه فعالان حوزه تولیدی در بخش‌های مختلف صنعت و کشاورزی باید احساس آرامش کنند و به آینده امیدوار باشند، گفت: بهبود فضای کسب و کار آذربایجان‌شرقی از برنامه‌های ما خواهد بود.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: امروز شاهد فقر و بیکاری و نا برابری در آذربایجان شرقی هستیم و این معضل اصلاً قابل تحمل نیست.
وی با تاکید بر اینکه چرا استانی مانند آذربایجان‌شرقی با این همه ظرفیت در حوزه کشاورزی، صنعت و تولید انواع شیرینی جات فضای کسب و کار مناسبی ندارد، گفت: سال گذشته سفری به این استان داشتم و به تبریز به مجموعه ماشین سازی رفتم و شاهد صحنه‌های بدی در این کارخانه مهم کشور بودم. وقتی این کارخانه را به بخش خصوصی واگذار کردند، فرد خریدار بدون هیچ گونه سواد و آورده و اهلیتی با استفاده از تسهیلات میلیاردی بانک‌ها کارخانه را خرید و کارگران را بیکار و کارخانه را راکد کرد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به اینکه در آن سفر به آذربایجان شرقی اعلام شد ۳۲ واحد تعطیل شده در استان توسط دادگستری به چرخه تولید بازگشته است گفت: نمونه این واحدها در سایر استان‌ها هم وجود دارد.
رئیسی از شهدای استان همچون شهید باکری و علامه‌هایی همچون علامه طباطبایی و جعفری و بزرگانی چون شهید مدنی و شهید قاضی طباطبایی یاد کرد و ادامه داد: نقش‌آفرینی شما تنها مربوط به دوره پس از انقلاب نیست بلکه ستارخان و باقر خان به عنوان مبارزان مشروطه از چهره‌های نامدار استان و الگوی جوانان هستند.
وی از مردم خواست اگر به هر دلیلی از مسئولان و مدیران ناراحت و گلایه مند هستند از صندوق رأی قهر نکنند و با حضور پرشور خود در انتخابات ۲۸ اسفند موجب ایجاد تحول اساسی در کشور شوند.
رئیسی در ادامه به مشکلات کشاورزان کشور نیز اشاره کرد و گفت: گندمکار باید محصولش تضمینی خریداری شود وگرنه مجبوریم همین گندم را با دلار وارد کنیم، محصولی که با دسترنج کشاورز به دست می‌آید باید قدر بدانیم.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129295

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58788 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60480 بازدید ]
8 سال پيش [ 35690 بازدید ]
9 سال پيش [ 20952 بازدید ]
6 سال پيش [ 20567 بازدید ]
5 سال پيش [ 14267 بازدید ]
8 سال پيش [ 13986 بازدید ]
9 سال پيش [ 12870 بازدید ]
6 سال پيش [ 11119 بازدید ]
8 سال پيش [ 10024 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9508 بازدید ]
4 سال پيش [ 9274 بازدید ]
4 سال پيش [ 8854 بازدید ]
7 سال پيش [ 8160 بازدید ]
5 سال پيش [ 8148 بازدید ]
4 سال پيش [ 8078 بازدید ]
3 سال پيش [ 8042 بازدید ]
4 سال پيش [ 7773 بازدید ]
5 سال پيش [ 7748 بازدید ]
4 سال پيش [ 7362 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1449 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1844 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1872 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1499 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1823 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1820 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1350 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1425 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1251 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1322 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1325 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1238 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1171 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1193 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1143 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 599 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 481 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 547 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 529 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 997 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 822 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 689 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 865 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 517 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 347 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 574 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 389 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 512 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 719 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 464 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 337 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 498 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 150 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 117 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 460 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید