یکشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۴ /
52724
۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۰
346 بازدید
۰

رییس جمهور چهار ایستگاه جدید قطار شهری تبریز را افتتاح کرد

چهار ایستگاه جدید قطارشهری تبریز در راستای تکمیل خط اول آن امروز پنجشنبه با دستور رئیس جمهوری از طریق ویدئو کنفرانس به بهره‌برداری رسید.


رییس جمهور چهار ایستگاه جدید قطار شهری تبریز را افتتاح کرد

چهار ایستگاه جدید قطارشهری تبریز در راستای تکمیل خط اول آن امروز پنجشنبه با دستور رئیس جمهوری از طریق ویدئو کنفرانس به بهره‌برداری رسید.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، این ایستگاه ها شامل ایستگاه «سردار ملی» در خیابان امام خمینی (ره)، «امام حسین(ع)»، «شهید باکری» و «نور» است که برای تامین هزینه های ساختمانی، تملک و خرید تجهیزان آن ها چهار هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و هشت میلیون و ۴۰۰ هزار یورو اعتبار ارزی هزینه شده است.

ایستگاه سردار ملی با ۱۰ هزار مترمربع زیربنا اجرا شده که برای تامین هزینه های ساختمانی، تملک و خرید تجهیزات این ایستگاه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو اعتبار ارزی هزینه شده است.

ایستگاه امام حسین (ع) با زیربنای ۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع در ضلع شمال شرقی این میدان واقع شده که برای احداث و تجهیز آن یک هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار یورو اعتبار ارزی هزینه شده است.

ایستگاه شهید باکری نیز با زیربنای ۷ هزار مترمربع با صرف یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار یورو اعتبار ارزی آماده بهره برداری است.

ایستگاه نور به عنوان آخرین ایستگاه خط اول قطارشهری تبریز در غربی‌ترین نقطه شهر و در منطقه لاله احداث شده و به دپوی غربی این خط متصل است که برای بهره برداری از آن با زیربنای ۵ هزار و ۵۰۰ مترمربع ۸۲۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و یک میلیون و ۹۰۰ هزار یورو اعتبار ارزی هزینه شده است.

از این ایستگاه ها، یک ایستگاه از فاز دوم خط اول و سه ایستگاه هم از فاز سوم خط اول است و با بهره برداری از این ایستگاه ها تنها سه ایستگاه دیگر از مجموع ایستگاه های خط اول قطارشهری باقی می ماند که تلاش می شود آن ها نیز نیمه اول سال آینده تکمیل و به بهره برداری برسد.

بهمن سال گذشته نیز فاز سوم خط اول قطارشهری تبریز شامل ایستگاه میدان کهن و ادامه خط اول تا پایان آن به جز ایستگاه های واقع در مسیر با حضور رییس دفتر ریاست جمهوری به بهره برداری رسید.

طرح مطالعه پروژه قطار شهری تبریز در سال ۱۳۸۰ و عملیات اجرایی آن نیز سال ۱۳۸۴ آغاز شد و در ۱۳۹۴ بخشی از آن به بهره برداری رسید که این پروژه در ۵ خط شامل ۴ خط اصلی و ۱ خط حومه، در مجموع به طول ۱۰۰ کیلومتر طراحی شده‌ است.

در حال حاضر فاز اول و دوم خط یک قطارشهری تبریز به طول ۱۱ کیلومتر از ایستگاه ائل‌گلی تا ایستگاه میدان ساعت در حال بهره‌برداری است.

حجت الاسلام دکتر حسن روحانی امروز پروژه‌های ساخت و تولید ۵۰ دستگاه واگن مترو برای شهرهای تبریز، اصفهان و شیراز، زباله‌سوز ۲۰۰ تنی در نوشهر مازندران، پارکینگ زیرسطحی مجد، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد مقدس و بهره‌برداری از ایستگاه‌های شماره ۹ و ۱۴ شبکه مترو تبریز را نیز افتتاح کرد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 52724 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59886 بازدید ]
8 سال پيش [ 35091 بازدید ]
8 سال پيش [ 20429 بازدید ]
6 سال پيش [ 20009 بازدید ]
5 سال پيش [ 13698 بازدید ]
8 سال پيش [ 13444 بازدید ]
8 سال پيش [ 12339 بازدید ]
6 سال پيش [ 10568 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9446 بازدید ]
6 سال پيش [ 9025 بازدید ]
4 سال پيش [ 8788 بازدید ]
4 سال پيش [ 8314 بازدید ]
5 سال پيش [ 7657 بازدید ]
7 سال پيش [ 7636 بازدید ]
3 سال پيش [ 7503 بازدید ]
4 سال پيش [ 7361 بازدید ]
4 سال پيش [ 7273 بازدید ]
5 سال پيش [ 7262 بازدید ]
3 سال پيش [ 6473 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 706 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 878 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 907 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 742 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 730 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 724 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 699 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 892 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 611 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 682 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 582 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 639 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 649 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 576 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 565 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 577 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 569 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 304 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 359 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 480 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1069 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 423 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 203 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 418 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 474 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 396 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 418 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 131 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 652 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 97 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 369 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 506 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 347 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1167 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 379 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید