یکشنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۵ /
32194
۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۶
1051 بازدید
۰

راهکارهای افزایش قدرت خرید متقاضیان مسکن

به گزارش تبریزما، جمشید برزگر در گفت‌و‌گویی با اشاره به اینکه برای برون رفت از شرایط حاکم بر تولید مسکن به رئیس جمهوری نامه نوشته و امیدواریم به آن توجه کنند، گفت: ساخت و ساز در کشور به عنوان بالاترین پیشران صنعت تولیدی محسوب می‌شود، زیرا ۹۷ درصد محصولات تولید ساختمان، در داخل کشور تولید […]



به گزارش تبریزما، جمشید برزگر در گفت‌و‌گویی با اشاره به اینکه برای برون رفت از شرایط حاکم بر تولید مسکن به رئیس جمهوری نامه نوشته و امیدواریم به آن توجه کنند، گفت: ساخت و ساز در کشور به عنوان بالاترین پیشران صنعت تولیدی محسوب می‌شود، زیرا ۹۷ درصد محصولات تولید ساختمان، در داخل کشور تولید می‌شود و در صورت رونق ساخت و ساز کارخانه‌های سیمان، فولاد، آهک، گچ، آجر، شیشه، کاشی، سرامیک، کابل و سیم برق، شیرآلات، سرویس‌های بهداشتی، کلید و پریز و لوازم برقی و الکتریکی و بیش از ۳۰۰ محصول دیگر که مستقیم و غیرمستقیم با ساخت و ساز در ارتباط هستند به تولید خود خواهند افزود.

وی ادامه داد: محصولات تولید ساختمان هم‌اینک بیشتر آنها با حداکثر ۳۰ درصد ظرفیت خود کار می‌کنند و آنچه مسلم است افزایش ظرفیت تولید کارخانه‌های موجود برای دولت بسیار کم‌هزینه‌تر، راحت‌تر و زوده‌بازده‌تر از ایجاد کارخانه‌های جدید است.

سقف تسهیلات خرید و تولید مسکن تا ۳۰۰ میلیون افزایش یابد

برزگر با بیان اینکه برای برون رفت از شرایط حاکم بر تولید مسکن باید دولت اقدامات مناسبی انجام دهد تاکید کرد:چنانچه دولت اقدام به افزایش مبلغ تسهیلات ساخت و امکان انتقال آن به خریدار به صورت بلندمدت کند قدرت خرید متقاضیان مسکن افزایش می یابد.

وی افزود:قطعاً با افزایش متقاضی خرید مسکن افزایش تولید و ساخت و ساز حاصل می‌شود.پس افزایش تولید مسکن موجب افزایش اشتغال و رونق اقتصادی خواهد شد و بدون هیچ تردیدی درآمد دولت و شهرداری‌ها نیز افزایش خواهد یافت.

به گفته وی، با توجه به عوارض دریافتی شهرداری‌ها که حداقل ۳۰ درصد بودجه شهرداری‌های کشور را تأمین می‌کند، مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصدی و سهمیه آموزش و پرورش و حمل و نقل و غیره، مالیات بر درآمد و مالیات نقل و انتقال و وجوه دریافتی بابت حق انشعابات آب و برق و فاضلاب و گاز و غیره تماماً موجب افزایش درآمد دولت خواهد شد.

رئیس کانون انبوه سازان کشور با تاکید بر اینکه این تسهیلات اعطائی زمانی مؤثر واقع می شود و چرخ ساخت و ساز را به گردش در می آورد که حداقل تسهیلات اعطائی برای خرید و تولید هر واحد مسکونی در تهران به ۳۰۰ میلیون تومان برسد اظهار داشت: این تسهیلات می تواند در کلان‌شهرها ۲۵۰ میلیون تومان و در شهرهای بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت ۲۰۰ میلیون تومان و سایر شهرها ۱۶۰ میلیون تومان باشد.

برزگر با اشاره به اینکه تسهیلات مسکن باید قابل انتقال به خریداران باشد و مدت بازپرداخت حداقل ۲۰ سال گفت:شاید عنوان شود که محل تأمین این تسهیلات کجا باید باشد.این تسهیلات می تواند حتی از محل صندوق توسعه ملی تامین شود، زیرا بدون هیچگونه تردیدی افزایش تسهیلات بانکی بلندمدت با کارمزد پائین، آنچنان تحرکی در ساخت و ساز و رونق تولید و اشتغال در کشور ایجاد می‌کند که قابل مقایسه با هیچیک از دور زدن‌های تحریم‌ها و پیگیری ایجاد رابطه اقتصادی با سایر کشورها نخواهد بود.

رئیس کانون انبوه سازان کشور با بیان اینکه نقدینگی کشور از مرز ۲۰ هزار هزار میلیارد تومان فراتر رفته است خاطر نشان کرد: براساس آمار ارائه شده توسط مسئولان، ۲۲ میلیون بد مسکن در بافت‌های فرسوده و حاشیه‌نشینی شهرها و حدود ۴۰ درصد اجاره نشین داریم که همگی براساس قانون اساسی نیاز به سر پناهی مناسب دارند.

راهکارهای افزایش قدرت خرید متقاضیان مسکن

راهکارهای افزایش قدرت خرید متقاضیان مسکن

راهکارهای افزایش قدرت خرید متقاضیان مسکن

راهکارهای افزایش قدرت خرید متقاضیان مسکن

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32194 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60655 بازدید ]
9 سال پيش [ 35883 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10271 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9096 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8314 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7952 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7613 بازدید ]
ادمین تبریز ما 8 روز پيش [ 51 بازدید ]
ادمین تبریز ما 17 روز پيش [ 72 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 26 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 65 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 225 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1698 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2188 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1758 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 944 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 616 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 545 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1566 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1421 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 533 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 675 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 866 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 735 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 857 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 754 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 386 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1055 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 662 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 637 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 725 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 521 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید