سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
77215
۰۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
267 بازدید
۰

دیدار مردمی سرمست در عمارت تاریخی استانداری آذربایجان شرقی

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی در ادامه دیدارهای مردمی خود، میزبان شهروندانی بود که می خواستند مشکلات شان را با نماینده عالی دولت به شکل چهره به چهره و از نزدیک در میان بگذارند. آنان آمده بودند تا این بار نه به واسطه نهادها و سازمان […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی در ادامه دیدارهای مردمی خود، میزبان شهروندانی بود که می خواستند مشکلات شان را با نماینده عالی دولت به شکل چهره به چهره و از نزدیک در میان بگذارند. آنان آمده بودند تا این بار نه به واسطه نهادها و سازمان های مسوول، بلکه بی واسطه و به دست مقام عالی استان مسایل و مشکلات شان را طرح و با وی درد دل کنند.

البته ناگفته نماند که روسای سازمان ها و نهادهای مسوولی نیز که پرونده های ارجاعی به دیدار مردمی، به آنان مربوط بود، در عمارت تاریخی استانداری حضور داشتند.

استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار که در فضایی صمیمی و مهربانانه برگزار شد و سه ساعت به طول انجامید، با حوصله و دقت تمام پای صحبت ها، گلایه ها و درد دل های شهروندان نشست؛ با خنده های آنان خندید و با گریه های آنان مغموم شد.

مراجعه کننده نخست دیدار مردمی سرمست، گروهی سه نفری از شهرک «نصر» بودند که مشکل عدم صدور پروانه ساختمانی به علت اختلاف شهرداری با اداره کل مسکن و شهرسازی داشتند.

استاندار آذربایجان شرقی پس از اینکه با حوصله تمام به صحبت های آنان کوش کرد، دستور داد جلسه ای با حضور معاون عمرانی استاندار برای بررسی موضوع، تشکیل گردد تا هم حق و حقوق مردم و هم اداره کل راه و شهرسازی و شهرداری تامین شود.

دو نفر بعدی دیدار مردمی سرمست در عمارت تاریخی استانداری آذربایجان شرقی در قلب بافت تاریخی تبریز، متقاضی احداث بیمارستان ۱۳۰ تختخوابی در این کهن شهر بودند که به گفته خودشان تاکنون ۳۰۰ میلیارد تومان برای اجرای آن هزینه کرده اند؛ آنان متقاضی اختصاص تسهیلات ۲۰۰ میلیارد تومانی از محل تبصره ۱۸ برای تسریع در تکمیل طرح بودند که سرمست، دستور لازم برای بررسی این درخواست در کارگروه تسهیل و رفع موانع استان را صادر کرد.

مراجعه کننده سوم، شهروندی از منطقه سه شهرداری تبریز بود که مشکل انشعاب برق با وجود مصوبه کمیسیون ماده پنج را داشت؛ استاندار آذربایجان شرقی به مدیرکل راه و شهرسازی استان دستور داد با بررسی موضوع، اقدام لازم برای حل مشکل این شهروند انجام شود.

شهروند بعدی از شهر شبستر، میهمان دیدار مردمی استاندار آذربایجان شرقی بود؛ مشکل وی تغییر کاربری مسکونی زمینش به فضای سبز توسط شهرداری بعد از ۲۸ سال بود.

نماینده عالی دولت در آذربایجان شرقی به معاونت عمرانی استانداری دستور داد که با بررسی پرونده نسبت به اعاده کاربری اولیه زمین مورد اختلاف، طبق مقررات اقدام شود.

۲ میهمان بعدی سرمست، درخواست عمل شهرداری به وعده ۱۰ ساله خود در اتصال خیابان دارایی سوم به بیمارستان عالی نسب را داشتند که استاندار آذربایجان شرقی دستورات لازم در این باره را به شهردار منطقه ۱۰ صادر کرد.

گروه ۲ نفری مراجعه کننده بعدی نیز مشکل صدور پروانه ساخت برای ۳۰۰ واحد مسکونی با وجود مصوبه کمیسیون ماده پنج داشتند که استاندار آذربایجان شرقی دستور لازم برای بررسی آن توسط اداره کل بازرسی استانداری را صادر کرد.

مراجعه کننده بعدی دیدار مردمی استاندار آذربایجان شرقی نیز مشکل تبدیل قطعات تجاری به فضای سبز توسط شهرداری را داشت که سرمست دستور ارجاع موضوع به اداره کل دفتر نظارت بر طرح های توسعه و عمران وزارت راه و شهرسازی وفق مقررات و بررسی پرونده در کمیسیون ماده پنج را صادر کرد.

شهروندی نیز برای حل مشکلش که ناشی از اختلاف مابین شهرداری و زمین شهری در صدور مجوز برای ۲۹ باب مغازه بود، مراجعه کرده بود که سرمست پرونده را برای بررسی و پیگیری به اداره کل بازرسی استانداری ارجاع داد.

سه نفر بعدی نیز نمایندگان تاکسیرانان ون تبریز بودند که می گفتند به دلیل فرسودگی خودروهایشان نیاز به نوسازی آنها دارند.

به گفته آنان تبریز ۴۵۰ دستگاه تاکسی ون دارد که شهرداری برای نوسازی هر دستگاه ۴۰۰ میلیون وام می دهد و دولت نیز بر اساس مفاد قانون هوای پاک ۷۰۰ میلیون تومان در این زمینه کمک می کند و آنان خواستار کمک مدیریت ارشد استان برای تامین باقی مانده مبلغ مورد نیاز برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی ون بودند.

استاندار آذربایجان شرقی نیز پس از شنیدن صحبت های آنان، به معاون عمرانی خود دستور داد امکان نوسازی ناوگان تاکسیرانی ون تبریز با استفاده از خودروهای ارس پلاک را بررسی کند.

نمایندگان شرکت تعاونی مسکن «جماران» نیز آخرین میهمانان استاندار آذربایجان شرقی در دیدار مردمی بودند که سرمست به مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان دستور داد گزارش جامعی از کیفیت نظارت بر فعالیت این شرکت برای اتخاذ تصمیم لازم را تهیه و به مدیریت ارشد استان ارایه کند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 77215 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60480 بازدید ]
8 سال پيش [ 35690 بازدید ]
9 سال پيش [ 20952 بازدید ]
6 سال پيش [ 20567 بازدید ]
5 سال پيش [ 14267 بازدید ]
8 سال پيش [ 13986 بازدید ]
9 سال پيش [ 12871 بازدید ]
6 سال پيش [ 11119 بازدید ]
8 سال پيش [ 10025 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9509 بازدید ]
4 سال پيش [ 9277 بازدید ]
4 سال پيش [ 8854 بازدید ]
7 سال پيش [ 8160 بازدید ]
5 سال پيش [ 8148 بازدید ]
4 سال پيش [ 8079 بازدید ]
3 سال پيش [ 8042 بازدید ]
4 سال پيش [ 7773 بازدید ]
5 سال پيش [ 7749 بازدید ]
4 سال پيش [ 7363 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1449 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1847 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1873 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1823 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1820 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1351 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1425 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1251 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1240 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1171 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1195 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1143 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 600 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 403 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 356 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 761 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 493 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 132 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 481 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 217 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 401 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 502 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 534 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 105 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 375 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 579 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 599 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 548 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 821 بازدید ]