پنجشنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۴ /
58769
۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
481 بازدید
۰

دولت تکلیف بخش خصوصی را روشن کند!

تبریز ما – سرویس اقتصادی: زمان زیادی تا انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ و شروع به کار دولت سیزدهم باقی‌ نمانده است. اقتصاد کشورمان که در چند سال گذشته با مشکلات متعددی در داخل و خارج از کشور مواجه بوده انتظار می‌رود با نزدیک شدن به شروع دولت جدید و هم‌زمان با رایزنی‌ها برای احیای برجام، فصل […]



تبریز ما – سرویس اقتصادی: زمان زیادی تا انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ و شروع به کار دولت سیزدهم باقی‌ نمانده است. اقتصاد کشورمان که در چند سال گذشته با مشکلات متعددی در داخل و خارج از کشور مواجه بوده انتظار می‌رود با نزدیک شدن به شروع دولت جدید و هم‌زمان با رایزنی‌ها برای احیای برجام، فصل جدیدی را تجربه کند.

این در حالی است که فعالان اقتصادی تأکید می‌کنند تا زمانی که دولت‌ جدید برای هرگونه برنامه‌ریزی، بخش خصوصی را محور اصلی برای مشورت قرار ندهد، اقتصاد همان تلاطمانی را تجربه خواهد کرد که در طول سالیان گذشته با آن مواجه بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز اخیراً در اظهاراتی جالب توجه عنوان کرده است: دولتی روی کار بیاید که صدای بخش خصوصی را بشنود!
یونس ژائله معتقد است کاندیدای ریاست جمهوری باید برنامه مشخصی برای مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد داشته باشد و صدای این بخش را بشنود!

▪️برخی ها برای جمع آوری رای یا تصدی پُست شعار سر می دهند!

کسی که می خواهد رئیس جمهور آینده کشورمان باشد باید برنامه جامعی در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی داشته باشد زیرا زمان کلی گویی و شعار گذشته است!
مردم، مشکلات و مسائل کشور را می دانند اما چگونگی حل مسئله در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت مهم است لذا آنچه باعث دلسردی و عدم اعتماد مردم نسبت به مسئولان شده، شعارهای صرفاً تبلیغاتی است که فقط برای جمع آوری آرا توسط کاندیداهاست و یا مسئولانی که برای تصدی پُست سر می دهند.
با توجه به این دغدغه‌ها رئیس جمهور آتی کشور باید برنامه عملیاتی با اولویت مسائل معیشتی و اقتصادی داشته باشد که لازمه آن استفاده از ظرفیت های داخلی کشور و داشتن دیپلماسی قوی در سطح منطقه ای و بین المللی در کنار نقش آفرینی مثبت و موثر در عرصه های بین المللی است.
همچنین باید سیاست خارجی قوی مبتنی بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت لازم داشته باشد، لذا امیدواریم رئیس جمهور آتی با توجه به ظرفیت های داخلی و خارجی، کشور را از بحران های اقتصادی به ویژه در حیطه فعالیت بخش خصوصی رهایی دهد!

▪️رئیس جمهور آتی باید بداند اقتصاد جهان، اقتصاد یکطرفه نیست!

رئیس اتاق بازرگانی تبریز در اظهاراتی جالب توجه گفت: هر داوطلبی که می خواهد به میدان ریاست‌ جمهوری قدم بگذارد باید تکلیف نحوه ارتباط کشورمان با جهان را مشخص نماید.
یونس ژائله ادامه داد: باید ببینیم رابطه ما با دنیا می‌خواهد چگونه باشد؟ می خواهیم با آنها تجارت کنیم یا نه؟ زیرا بحث صادرات و واردات مطرح است و اقتصاد دنیا، یک اقتصاد یکطرفه نیست!
وی افزود: باید نقش خود را در اقتصاد جهانی مشخص نماییم و اینکه می خواهیم با کشورهای همسایه چه ارتباطی داشته باشیم و قراردادهای ترجیحی را می‌خواهیم به امضا برسانیم یا نه!
ژائله اضافه کرد: بخش مهم تر اینکه تجارت جهان قوانین مشخصی – همچون فوتبال – دارد که قوانین پولشویی هم هست لذا باید مشخص کنیم که با FATF مخالف یا موافق هستیم زیرا وقتی وارد بازی شدیم باید قوانین آن را نیز رعایت نماییم.
کارآفرین برتر کشورمان با اشاره به اینکه اقتصاد ما، یک اقتصاد دولتی است تاکید کرد: اما در این بین ۱۵ الی ۲۰ درصد اقتصاد متعلق به بخش خصوصی است، پس تکلیف آنها چه می‌شود؟! آیا می‌خواهیم بخش خصوصی فعال تر شده و نقش خود را ایفا نماید یا اینکه اصلاً این بخش را قبول نداریم؟!
ژائله افزود: اینکه دولت و هر کاندیدا وعده داده و نتواند آن را اجرا نماید بسیار ناامیدکننده تر می‌شود زیرا آنچه را که ما می‌بینیم بخش تولید دچار مشکلات زیادی شده و فضای کسب و کار وضعیت بدی را شاهد است به طوری که مقررات و مجوزهای زیادی که از بخش تولید به عمل می آید تا یک واحد تولیدی کوچک شروع به کار کند.
وی اظهار کرد: بانک‌های ما نقش بهینه خود را در راستای حمایت از بخش تولید و صنعت ایفا نمی‌کنند بخش مالیات نیز فعلاً در حق فعالان اقتصادی اجحاف کرده و برای جیب تولیدکننده نقشه کشیده است، لذا بخش دولتی باید تکلیف خودش را با ما روشن کند و کاندیداهای ریاست جمهوری نیز نباید وعده های کاذب سر دهند!
ژائله بیان کرد: ما منابع بسیار زیادی داریم و مردم کشور نیز ملت بسیار بزرگی هستند بنابراین نخبگان، نجات دهنده اقتصاد کشور هستند و بخش خصوصی می‌تواند این امر مهم را در همین شرایط دشوار اقتصادی به سر منزل برساند زیرا به بخش خصوصی ایمان داریم به شرطی که اختیارات بدهند و به خواسته ها و دردلهایشان گوش فرا دهند.

ژائله خاطرنشان کرد: در حقیقت باید از ظرفیت بخش خصوصی کشور نهایت استفاده را به عمل آورند نه اینکه بگویند “شما اعتراض خود را انجام دهید اما ما به کار خود ادامه می‌دهیم” لذا نقش دولت اینگونه بوده که حرف‌های بخش خصوصی را شنیده اما به آنها عمل نکرده و حتی در برخی مواقع برعکس آنها را عملیاتی نموده است یعنی جایی که اعتراض کردیم که فلان کار یا اقدام به ضرر تولید است در مقابل همان کار، عمل کرده‌اند.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز در پایان تاکید کرد: با این اوصاف نظر ما این است دولتی باید سر کار بیاید که نقش خود را به خوبی انجام داده و به ظرفیت بخش خصوصی توجه کامل داشته باشد!

گزارش: شهرام صادق زاده

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20877

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58769 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60501 بازدید ]
8 سال پيش [ 35720 بازدید ]
9 سال پيش [ 20968 بازدید ]
6 سال پيش [ 20589 بازدید ]
5 سال پيش [ 14292 بازدید ]
8 سال پيش [ 14010 بازدید ]
9 سال پيش [ 12889 بازدید ]
6 سال پيش [ 11137 بازدید ]
8 سال پيش [ 10047 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9528 بازدید ]
4 سال پيش [ 9292 بازدید ]
4 سال پيش [ 8877 بازدید ]
7 سال پيش [ 8176 بازدید ]
5 سال پيش [ 8159 بازدید ]
4 سال پيش [ 8109 بازدید ]
3 سال پيش [ 8056 بازدید ]
4 سال پيش [ 7788 بازدید ]
5 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7397 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1477 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1883 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1905 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1526 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1459 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1861 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1506 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1854 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1305 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1373 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1447 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1273 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1348 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1255 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1190 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1221 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1163 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 620 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1826 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 464 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 182 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 622 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 384 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 580 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 165 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 406 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1006 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 621 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 425 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 851 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1115 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 419 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 487 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید