دوشنبه, ۳ آذر ۱۴۰۴ /
65993
۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
30 بازدید
۰

دنیزلی: طرفداران به ما ایمان دارند

سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: ما می‌دانیم که طرفدارانمان از ابتدای لیگ چه خواسته‌ای از ما دارند؛ ما به آنها اطمینان داریم و آنها به ما ایمان دارند.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مصطفی دنیزلی در نشست خبری قبل از بازی تیم فوتبال تراکتور مقابل شاهین شهرداری بوشهر اظهار داشت: خیلی وقت است در لیگ بازی نکرده‌ایم و آخرین بازی‌هایی که انجام دادیم در سه هفته آخر بود که نتایج خوبی کسب نکردیم. به هر حال در جدول از ۱۰ بازی که انجام داده‌ایم ۶ بازی در خارج از خانه و ۴ بازی در تبریز بوده است الان موقعیتی که در جدول رده‌بندی داریم شاید به لحاظ روانی ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد اما از نظر ما زیاد مهم نیست؛ چون می‌دانیم تیم‌هایی که در جدول بالاتر از ما قرار دارند برخی یک و برخی دو بازی بیشتر انجام داده‌اند.

وی افزود: اگر بخواهیم منصفانه به جدول نگاه کنیم می‌توانیم بعد از مساوی شدن تعداد بازیها به جدول نگاه کنیم. بعد از تعطیلی که در لیگ ایجاد شد طی چهار هفته آتی می‌توانیم عملکرد خوبی داشته باشیم. در دو بازی هم که نتوانستیم انجام دهیم یک تیم در جدول رده‌بندی بالاتر و تیم دیگر پایین‌تر از ماست که اگر این بازی‌هایمان را انجام داده بودیم می‌توانستیم در رده‌ای بهتر قرار بگیریم اما شرایط فعلی نیز مشکلی ندارد. بعد از مدت طولانی در کنار هوادارانمان به میدان خواهیم رفت و امیدواریم شروع خوبی برای ادامه مسابقات داشته باشیم.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور در رابطه با شرایط بازیکنانش خاطرنشان کرد: برخی بازیکنان ما مصدومیت‌های سطحی و برخی نیز مصدومیت‌های جدی دارند اما وقتی که با ۱۱ نفر وارد بازی می‌شویم دیگر هیچ بهانه‌ای نداریم. ما در بازی فردا نمی‌توانیم از رضا اسدی استفاده کنیم. برخی بازیکنان مثل ایمان سلیمی و سیداحمد موسوی نیز مصدومیت‌های سطحی داشتند که برای استفاده از آنها مشکلی نداریم.

دنیزلی ادامه داد: ما می‌دانیم که طرفدارانمان از ابتدای لیگ چه خواسته‌ای از ما دارند؛ ما به آنها اطمینان داریم و آنها به ما ایمان دارند. ما در دو رقابت جام‌حذفی و لیگ برتر راهمان را ادامه می‌دهیم و وظایف‌مان را انجام خواهیم داد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه تعویق مسابقات به نفع تراکتور بوده یا خیر؟ گفت: به هر حال نمی‌توان گفت این تعویق مسابقات به نفع ما بوده یا نه! اما ما کارمان را ادامه دادیم، در فوتبال وقفه‌ها خوب نیست. اگر جدول را بررسی کنیم می‌بینیم که در صورت پیروزی در بازی فردا با تیم‌هایی که یک بازی بیشتر از ما انجام داده‌اند هم امتیاز می‌شویم یا اگر تعداد بازیها برابر شود می‌توانیم از تیم‌هایی که در رده‌های بالاتر قرار دارند عبور کنیم. ما یکی از دو تیمی که بالاتر از ما هستند نیز در تبریز بازی خواهیم کرد، اگر تعداد بازی‌هایمان با رقبا برابر باشد هواداران جایگاهمان را در جدول خواهند دید.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور افزود: شما جذابیت‌های لیگ ایران را بهتر از من می‌دانید تیمی که صدرنشین است در خانه شکست می‌خورد. تیم‌های مدعی نیز در خانه امتیاز از دست می‌دهند. تمام بازیها را باید با جدیت انجام دهیم و در آخرین جلسه‌ای که با شما (خبرنگاران) صحبت کردیم گفتیم که یک‌سوم از مسابقات لیگ را پشت سر گذاشته‌ایم و حالا بعد از گذشت این همه مدت باز هم می‌گوییم که همین اندازه از لیگ را طی کرده‌ایم. من هم به تیمم و هم هواداران اعتماد دارم و نتایج نامناسب گاهی اتفاق می‌افتد اما به هدفی که از هفته اول داشتیم راهمان را ادامه می‌دهیم.

دنیزلی در پاسخ به این سوال که پیش از این به هواداران تیمش قول قهرمانی داده و آیا بعد از نتایج اخیر باز هم این قول را به تراکتوری‌ها می‌دهد یا خیر، گفت: من همان صحبت‌هایی که در هفته‌های اول انجام دادم را امروز تکرار می‌کنم و در هفته بعد هم همین حرفها را خواهم گفت. مربی با یک هدف به تیمی می‌رود و هدف ما نیز مشخص است.

وی در رابطه با اینکه برخی از بازیکنانش در دیدار با نود ارومیه کیفیت لازم را نداشته‌اند بیان کرد: این حرف را قبول ندارم شاید برخی از بازیکنان نتوانستند از نظر ذهنی خودشان را به صورت کامل برای این بازی آماده کنند. باید توجه کرد که بازی با نود ارومیه در چارچوب بازی‌های حذفی بود و تیم حریف برای حذف کردن تراکتور با تمام توان به میدان آمده بود. این تیم در لیگ یک هم صدرنشین است.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور افزود: الان هشت تیم در جام حذفی باقیمانده‌اند که بخشی از آنها از لیگ یک هستند یعنی آنها تیم‌های لیگ برتری را حذف کرده و به این مرحله آمده‌اند. ضمناً اگر بازیکنی یک بازی را جدی نگیرد تنبیه می‌کنم همانطور که من در کارم جدیت دارم بازیکنان هم باید این جدیت را داشته باشند.

دنیزلی در پاسخ به این سوال که تاکنون تا چه میزان به امتیازات پیش‌بینی کرده‌شان دست یافته‌اند، خاطرنشان کرد: به هر حال هدف تیم‌های مدعی این است که همیشه در بالای جدول باشند اگر ۱۰ بازی گذشته را بررسی کنیم شاید می‌توانستیم دو سه امتیاز بیشتر کسب کنیم اما این اختلاف امتیاز زیاد مهم نیست. قبلاً هم گفتم  که من چهار قهرمانی در سوپرلیگ دارم که فکر می‌کنم فقط در یک مورد در نیم‌فصل اول بودیم حتی یک بار نیم‌فصل را با رده ششم تمام کردیم. در واقع ما زمانی قهرمانی را از دست می‌‌دهیم که در هفته سی‌ام چهار امتیاز از رقیب عقب باشیم اما ما این اجازه را نمی‌دهیم.

وی در رابطه با اینکه آیا نقاط ضعف تیمش را به دست آورده و از عملکرد بازیکنانش راضی است یا خیر، گفت: ما در هفته‌های گذشته بیشتر از اینکه ضعف تیمی داشته باشیم ضعف انفرادی داشتیم و جبران اینها راحت‌تر است. ما در هر بازی برنامه‌هایی را برای اجرا به بازیکنان گوشزد می‌کنیم اما نهایتاً این بازیکنان هستند که باید آنها را در زمین اجرا کنند. نوع بازی در هر دیدار نمی‌تواند ثابت باشد و در هر بازی ترکیب و سیستم تغییر می‌کند. برای اینکه از عملکردتان رضایت کامل داشته باشید باید عالی باشید.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور در رابطه با اینکه شایعاتی مبنی بر جدایی رضا شکاری از تراکتور وجود دارد، بیان کرد: با حرف و حدیث و شایعه‌ها نمی‌توانند در مورد رضا شکاری حرکتی انجام دهند. شکاری در نقل و انتقالات مشکلاتی داشت که با آنها درگیر بود، از سوی دیگر او در اردوهای تیم ملی حضور داشت اما از این به بعد روند تغییر می‌کند و از هفته آینده او همراه با بازیکنانمان خواهد بود.

دنیزلی همچنین به موضوع لیست ورودی و خروجی تراکتور در نیم‌فصل واکنش نشان داد و عنوان کرد: صحبت‌ کردن در رابطه با این موارد فعلاً درست نیست قطعاً با اتمام نیم‌فصل ارزیابی می‌کنیم که چه چیزهایی برای تیم و بازیکنان بهتر است. الان ما ۲۵ نفر را در لیست‌مان داریم و در هر شرایط حداقل ۵ نفر در هر بازی بیرون از لیست‌مان خواهند بود. به هر حال در مورد لیست ورودی و خروجی تفکراتی در ذهن‌مان داریم اما همانطور که گفتم فعلاً صحبت در این مورد درست نیست.

وی در پایان با دعوت از هواداران تراکتور برای حضور در بازی فردا گفت: خیلی وقت است که از هواداران‌مان دور هستیم. از آنها دعوت می‌کنم تا فردا در ورزشگاه حضور داشته و از ما حمایت کنند. قطعاً فردا آنها را خوشحال می‌کنیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 65993 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59693 بازدید ]
8 سال پيش [ 34879 بازدید ]
8 سال پيش [ 20176 بازدید ]
6 سال پيش [ 19763 بازدید ]
5 سال پيش [ 13483 بازدید ]
8 سال پيش [ 13214 بازدید ]
8 سال پيش [ 12100 بازدید ]
6 سال پيش [ 10379 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9226 بازدید ]
6 سال پيش [ 8828 بازدید ]
4 سال پيش [ 8572 بازدید ]
4 سال پيش [ 8111 بازدید ]
5 سال پيش [ 7463 بازدید ]
7 سال پيش [ 7428 بازدید ]
3 سال پيش [ 7302 بازدید ]
4 سال پيش [ 7124 بازدید ]
4 سال پيش [ 7099 بازدید ]
5 سال پيش [ 7072 بازدید ]
3 سال پيش [ 6126 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 429 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 543 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 524 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 425 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 429 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 538 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 414 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 407 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 528 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 380 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 346 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 52 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 108 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 212 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 138 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 71 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 137 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 3838 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 64 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 131 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 49 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 166 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 56 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 66 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 186 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 73 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 39 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید