شنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۵ /
9543
۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۴:۴۲
623 بازدید
۰

در تبریز ۲۰۱۸ خانه‌‌های تاریخی را به هتل بوتیک تبدیل می‌‌کنیم/ ۲۸ هتل در حال ساخت طی دو سال آینده به بهره‌‌برداری می‌‌رسند

[ad_1] تبریز ما: حمزه زاده گفت: تعداد۲۸ هتل در حال ساخت هستند و تا پایان سال ۹۸ به بهره برداری خواهند رسید که بعضی از این هتل‌‌ها در پایان سال ۹۷ افتتاح خواهند شد. به گزارش تبریز ما، احمد حمزه‌‌زاده درخصوص کمبود هتل و رستوران در سطح شهر تبریز اظهار داشت: این مسئله تنها به […]



[ad_1]


در تبریز ۲۰۱۸ خانه‌‌های تاریخی را به هتل بوتیک تبدیل می‌‌کنیم/ ۲۸ هتل در حال ساخت طی دو سال آینده به بهره‌‌برداری می‌‌رسند

تبریز ما: حمزه زاده گفت: تعداد۲۸ هتل در حال ساخت هستند و تا پایان سال ۹۸ به بهره برداری خواهند رسید که بعضی از این هتل‌‌ها در پایان سال ۹۷ افتتاح خواهند شد.

به گزارش تبریز ما، احمد حمزه‌‌زاده درخصوص کمبود هتل و رستوران در سطح شهر تبریز اظهار داشت: این مسئله تنها به آثار تاریخی منحصر نیست، ما در سطح استان یک سری کمبودهایی داریم ولی الان با مجوزهایی که برای ساخت هتل صادر شده و هتل‌‌هایی که در حال ساخت داریم قطعا دیگر کمبود در زمینه هتل و رستوران نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه ۲۸ هتل در دو سال آینده افتتاح خواهند شد، تاکید کرد: ما تعداد ۲۸ عدد هتل در حال ساخت داریم که در دو سال آینده قابل افتتاح و بهره برداری خواهند بود و تعداد ۲۵ هتل نیز مجوز ساخت گرفته‌‌اند و در حال طی مراحل اداری برای ساخت هستند.

معاون گردشگری اداره‌‌کل میراث فرهنگی آذربایجان‌‌شرقی در ادامه اذعان داشت: این ۲۸ هتلی که افتتاح خواهند شد نزدیک سه هزار و ۵۰۰ تخت به تخت‌‌های استاندارد هتل داری‌‌ها اضافه می‌‌کند، البته در درجه‌‌های مختلف که سه ستاره چهار ستاره و پنج ستاره خواهند بود و این هتل‌‌ها تلفیقی از هتل و رستوان ساخته می‌شوند.

وی از تبدیل مکان‌‌ها و خانه‌‌های تاریخی به هتل بوتیک خبر داد و عنوان کرد: به غیر از ساخت هتل یک سری خانه‌‌های تاریخی در حال طی مراحل اداری هستند تا به هتل بوتیک تبدیل شوند، در این صورت هم بافتشان حفظ می‌شود و هم کارکرد گردشگری پیدا می‌‌کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه در اصل هتل بوتیک هتل‌‌های تاریخی با چیدمان و تجهیزات سنتی هستند که ارائه خدمات خواهند کرد، توضیح داد: این مسئله اخیرا در شورای شهر مصوب شده و  همچنین در تعرفه عوارض محلی شهرداری هم آمده که خانه‌‌های تاریخی و کلا بناهای تاریخی اعم از حمام‌‌ها و خانه‌‌ها تغییر کاربری پیدا کنند و بدون عوارض به مکان‌‌های گردشگری اعم از رستوران و هتل تبدیل شوند.

وی تصریح کرد: متولی ساخت این هتل‌‌ها و رستوران‌‌های سنتی میراث فرهنگی خواهد بود منتهی از ارگان‌های دیگر نیز استعلام می‌‌شود، اگر ساخت هتل در داخل محدوده شهر ایجاد شود نقشه آن به شهرداری می‌‌رود، شهرداری بعد از نظارت و کنترل نقشه‌‌ها را به میراث فرهنگی می‌‌فرستد و این نهاد هم پروانه ساخت صادر می‌‌کند.

حمزه‌‌ زاده با اعلام اینکه نزدیک بر۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات بر ردیف صندوق‌‌ها مصوب شده است، بیان داشت: طرح هایمان به بانک معرفی شده‌‌اند که در تکمیل پروژه از تسهیلات بانکی آن استفاده کنند، نظارت بر اجرا و ساخت پرژه‌‌ها و همه این اقدامات نیز در میراث فرهنگی انجام می‌‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که هتل‌‌های در حال ساخت چه زمانی به بهره‌‌برداری می‌رسند، تشریح کرد: به طور میانگین این هتل‌‌ها طبق زمان بندی که داشتیم در پایان سال ۹۸ به بهره برداری خواهند رسید، همچنین هتل‌‌هایی که در سال ۹۷ افتتاح خواهند شد عبارتند از هتل آزادی، هتل چهار ستاره‌‌ای که در جاده ائل گولی در حال ساخت است، سه هتل در جلفا که یکی پنج ستاره، سه ستار و چهار ستاره هستند، هتل چهار ستاره در شهر بناب، یک هتل در هادی شهر و یک هتل در اسکو و سیه رود و مابقی نیز در سال ۹۸ به بهره برداری خواهند رسید.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9543 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21151 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 47 بازدید ]
ادمین تبریز ما 16 روز پيش [ 70 بازدید ]
ادمین تبریز ما 23 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1695 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 661 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 587 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 718 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 349 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1197 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 707 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 559 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 801 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 656 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 850 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 181 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 616 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 633 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 620 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 621 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 897 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید