سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
61568
۲۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۹:۱۵
2185 بازدید
۰

داداشی، نائب رئیس شورای اسلامی شهر باسمنج خطاب به دکتر بابایی اقدم: آن موقع که شهرداری تبریز حریم قانونی شهر باسمنج را تصاحب کرده بود، شما کجا تشریف داشتین؟؟؟!!!

نائب رئیس شورای اسلامی شهر باسمنج خطاب به دکتر بابایی اقدم، گفت: آن موقع که شهرداری تبریز با تمام قوا و توان عزمش را برای جدا کردن حریم قانونی شهر باسمنج و تصاحب آن کرده بود، شما بزرگوار کجا تشریف داشتین تا به داد مردم مظلوم منطقه باسمنج برسید؟؟؟!!! به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی […]



نائب رئیس شورای اسلامی شهر باسمنج خطاب به دکتر بابایی اقدم، گفت: آن موقع که شهرداری تبریز با تمام قوا و توان عزمش را برای جدا کردن حریم قانونی شهر باسمنج و تصاحب آن کرده بود، شما بزرگوار کجا تشریف داشتین تا به داد مردم مظلوم منطقه باسمنج برسید؟؟؟!!!
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری باسمنج، مهندس یاور داداشی با اعلام مطلب فوق افزود: آن موقع که شهرداری تبریز با تمام توان و با در اختیار گرفتن بهترین وکلای تبریز و حتی کشور برای گرفتن حریم شهر باسمنج لایحه پشت لایحه تنطیم می کرد و هر روز در دادگاه بر علیه باسمنج رای صادر کرده و ما را محکوم می کردند، شما بزرگوار که الان دلسوز مردم شده اید کجا تشریف داشتین؟؟؟!!!
وی با اشاره به اینکه، آن موقع ریش سفیدان، اعضای محترم شورای اسلامی شهر و دلسوزان منطقه باسمنج با احترام و ادب به شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز برای دفاع از حق و حقوق تضیع شده مردم مراجعه و ساعت ها پشت درب اتاق مدیران شهرداری و شورای شهر معطل می شدند؛ حضرتعالی کجا تشریف داشتین، تصریح کرد: حضرتعالی که الان مدافع حقوق مردم منطقه باسمنج شده اید، بفرمائید آن موقع چرا صدای دادرسی اهالی شریف این منطقه را نشنیدید؟؟؟!!!
نائب رئیس شورای اسلامی شهر باسمنج، با تاکید بر اینکه: « جناب آقای دکتر بابائی اقدم چنانچه خودتان هم خوب می دانید، حریم و محدوده یک شهر پیکیره و پشتوانه و تاریخ و فرهنگ آن شهر محسوب می شود،» اضافه کرد: شهرداریهای کوچک به اندازه تبریز امکانات و تجهیزات و درآمد پایداری ندارند، لذا وقتی یک شهر بزرگ و غول پیکری مثل تبریز با زور و نزاع و هیاهو و با هزینه های هنگفت میلیاردی حریم شهری را تصاحب نموده و بعد از آن با تمام غرور و تکبر بوق و کرنا می کنند و مدال افتخار بر گردن دست اندرکاران امر انداخته و آنها را به عنوان قهرمانان شهرداری تبریز مورد تشویق قرار داده اند پس جنابعالی چه انتظاری از اهالی باسمنج دارید که دست روی دست گذاشته و به نمایش و حرکت های قهرمانانه شهرداری بی تفاووت بوده و سکوت اختیار کنند.
مهندس داداشی، ادامه داد: شما و دیگر اعضای محترم شورای اسلامی شهر، شهرداری تبریز هرگز دلسوز و مدافع اهالی محترم و فهیم باسمنج نبوده و نیستند و به هیچ عنوان هم نمی توانید به خاطر اینکه بعد از سالها انتظار خواسته به حق مردم برای تاسیس و ایجاد بخشداری در باسمنج تحقق یافته است، به ما خط و نشان کشیده و سرنوشت ما را مشخص کنید.
وی، با عنوان اینکه، بنده و سایر اعضای محترم شورای اسلامی شهر تا آخرین نفس برای احقاق حق مردم و ارتقای و پیشرفت و پس گیری حرایم شهر باسمنج از پا نخواهیم نشست؛ اظهارداشت: بنده با تمام افتخار اعلام می کنم من و سایر همکارانم در شورای اسلامی برای به ثمر نشستن بخشداری و ان شاالله باز پس گیری حرایم از دست رفته شهرمان تا توان داریم لحظه ای آرام نخواهیم نشست و در این راستا از تمامی امکانات و منابع انسانی و مالی شهر در جهت هرچه رفاه و آسایش مردم شریف منطقه و پیشرفت بخش و رساندن منطقه باسمنج به جایگاه واقعی اش بهره خواهیم جست.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61568 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60480 بازدید ]
8 سال پيش [ 35690 بازدید ]
9 سال پيش [ 20952 بازدید ]
6 سال پيش [ 20567 بازدید ]
5 سال پيش [ 14267 بازدید ]
8 سال پيش [ 13986 بازدید ]
9 سال پيش [ 12871 بازدید ]
6 سال پيش [ 11119 بازدید ]
8 سال پيش [ 10025 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9509 بازدید ]
4 سال پيش [ 9277 بازدید ]
4 سال پيش [ 8854 بازدید ]
7 سال پيش [ 8160 بازدید ]
5 سال پيش [ 8148 بازدید ]
4 سال پيش [ 8079 بازدید ]
3 سال پيش [ 8042 بازدید ]
4 سال پيش [ 7773 بازدید ]
5 سال پيش [ 7749 بازدید ]
4 سال پيش [ 7363 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1449 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1847 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1873 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1823 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1820 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1351 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1425 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1251 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1240 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1171 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1195 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1143 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 600 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 519 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 396 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 614 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 222 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 612 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 712 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 124 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 645 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 643 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 376 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 424 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 404 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 440 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 393 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 548 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 686 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 462 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید