شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
60645
۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۳:۵۱
621 بازدید
۰

خسارت ۲۷۱.۵ میلیارد تومانی سیل در شهرستان کلیبر

کلیبر  – فرماندار کلیبر گفت: بر اثر وقوع سیل در شهرستان ۲۷۱.۵ میلیارد تومان خسارت مالی به مردم این شهرستان وارد شده است. به گزارش تبریز ما، عدالت حاجی‌پور در یک گفت‌وگوی خبری، اظهار کرد: بارش‌های روز یکشنبه این هفته در شهرستان کلیبر، در کمترین زمان ممکن به حدود ۷۴ میلی متر رسید و منجر […]



کلیبر  – فرماندار کلیبر گفت: بر اثر وقوع سیل در شهرستان ۲۷۱.۵ میلیارد تومان خسارت مالی به مردم این شهرستان وارد شده است.
به گزارش تبریز ما، عدالت حاجی‌پور در یک گفت‌وگوی خبری، اظهار کرد: بارش‌های روز یکشنبه این هفته در شهرستان کلیبر، در کمترین زمان ممکن به حدود ۷۴ میلی متر رسید و منجر به وقوع سیلاب شد که متأسفانه بر اثر آن سه نفر نیز مفقود شدند.
وی افزود: با تلاش مردم شریف شهرستان، ستاد مدیریت بحران شهرستان و استان و نیروهای امدادی، جسد دو نفر از مفقودشدگان روز دوشنبه و جسد نفر سوم نیز روز سه شنبه کشف شد.
وی ضمن تسلیت به خانواده‌های جان‌باختگان این حادثه، اظهار کرد: در جریان وقوع این سیلاب، جاده ارتباطی حدود ۱۲ روستا آسیب دیده که شامل ۲۰ کیلومتر راه روستایی و ۲۰ دهنه پل بوده و در مجموع حدود ۱۳۰ میلیارد تومان خسارت از این طریق ارزیابی شده است.
حاجی‌پور تشریح کرد: آب شرب هفت روستا نیز قطع شده و شبکه داخلی و خطوط انتقال در این روستاها به خصوص تصفیه‌خانه آب شرب شهید لشکری با پوشش ۱۰۷ روستا آسیب دیده است که خسارت این حوزه نیز ۲۵ میلیارد تومان برآورد می‌شود.
وی بیان کرد: قطعی گاز ۱۰ روستا منجر به بروز خسارت پنج میلیارد تومانی و قطعی برق چهار روستا نیز منجر به خسارت ۲.۵ میلیارد تومانی شده است.
وی افزود: باغات و مزارع حاشیه رودخانه‌های شهرستان نیز با احتساب کانال‌های آب آور زراعی، راه‌های دسترسی و سایر ابنیه حدود ۱۰۹ میلیارد تومان خسارت دیده‌اند.
فرماندار کلیبر با بیان این‌که اکنون برق، گاز و راه ارتباطی تمامی روستاها با کمک تیم‌های ارسالی از مرکز استان و شهرستان دایر شده است، گفت: نان مصرفی روستاهای آسیب دیده توسط خیران نیک اندیش و تیم مدیریت بحران تأمین شده و اکنون توزیع می‌شود.
وی یادآوری کرد: فعلاً تأمین آب شرب روستاهای سهریق، عربشاه خان، گوار، چای کندی و تصفیه خانه شهید لشکری مشکل دارد که قرار است تا آخر شب سه‌شنبه به طور کامل این خطوط انتقال راه‌اندازی شوند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131021

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60645 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58131 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18722 بازدید ]
5 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 12077 بازدید ]
7 سال پيش [ 11763 بازدید ]
8 سال پيش [ 10654 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
7 سال پيش [ 7832 بازدید ]
5 سال پيش [ 7408 بازدید ]
3 سال پيش [ 7252 بازدید ]
4 سال پيش [ 6747 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6034 بازدید ]
2 سال پيش [ 5993 بازدید ]
4 سال پيش [ 5802 بازدید ]
4 سال پيش [ 5766 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 300 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1802 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 273 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 69 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 470 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 226 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1146 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 448 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 232 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 197 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 763 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 358 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1367 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 270 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 319 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 299 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 238 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید