چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۴۰۴ /
6883
۰۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۴
511 بازدید
۰

حافظ سیمای پاک و مقدس آیین‌های‌ عزاداری باشیم

[ad_1] تبریز ما: چند سالی که ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به دلیل افزایش تولید، قیمت ارزان، حمل و نقل اسان و دسترسی سریع، جایگزین ظروف سنتی شده که این حجم در ایام خاص مانند ماه محرم و صفر با توزیع غذاهای نذری افزایش می یابد. به گزارش تبریز ما،  بدنبال این رویه، انداختن این ظروف […]



[ad_1]


حافظ سیمای پاک و مقدس آیین‌های‌ عزاداری باشیم

تبریز ما: چند سالی که ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به دلیل افزایش تولید، قیمت ارزان، حمل و نقل اسان و دسترسی سریع، جایگزین ظروف سنتی شده که این حجم در ایام خاص مانند ماه محرم و صفر با توزیع غذاهای نذری افزایش می یابد.

به گزارش تبریز ما،  بدنبال این رویه، انداختن این ظروف در سطح شهر علاوه بر نازیبا کردن چهره شهر و مشکلات زیست محیطی فعالیت یکی از سخت و پرکارترین شغل ها که واقعا زیبایی و تمیزی شهرمان را مدیون آنها هستیم یعنی پاکبانان را چندین برابر می کند.

بالا بودن مصرف سرانه ظروف یکبار مصرف در کشورمان باعث شده جز ۱۰ کشور بیشترین مصرف کننده این ظروف در دنیا شویم که استفاده از این ظروف در ایام محرم و صفر نیز به دلیل پخش غذای نذری به اوج خود می رسد.

چند سالی است برخی از فعالین و سازمان های مردم نهاد در حوزه های فرهنگی و زیست محیطی با تشکیل کمپین های مبارزه با ریختن زباله و ظروف یکبار مصرف در سطح شهر علی الخصوص در ایام محرم سعی در فرهنگسازی در این مورد می کنند.

این کمپین ها با هدف جلوگیری از نریختن زباله های یکبار مصرف به لحاظ زیست محیطی و کمک به پاکبانان و در جهت تمیزی شهر در ایام عزاداری و ایین های مذهبی دین پاکی ها و زیبایی ها، دین مبین اسلام و ارتقای سطح فرهنگی جامعه شکل می گیرند که بدون همکاری شهروندان چندان معنای به خود نمی گیرد.

با رعایت اصول بهداشتی و نریختن این ظروف در خیابان ها و معابر نه تنها شهری تمیز خواهیم داشت بله سیمای پاک و مقدس از ایین های مان ترسیم خواهیم کرد و از خدشه دار کردن فرهنگ غنی عاشورایی توسط دشمنان جلوگیری می کنیم.

به راستی که پاکبانان شهرمان نیز همچون ما دوست دارند در این ایام با خیال آسوده به عزاداری امام مبارز و مظلوم خود بپردازند و با ریختن زباله ها در سطح شهر این فرصت را از انان نگیریم.

از طرفی با ادامه این روند حجم بالای استفاده از ظروف یکبار مصرف در اینده نه چندان دور با بحران بزرگ زیست محیطی روبه رو خواهیم شد ظروفی که تجزیه ان چندین سال بطول خواهد انجامید.

طبق توصیه های محققان استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای غذاهای گرم نیزعلاوه بر تمامی مشکلات گفته شده بر بدن انسان نیز بسیار مضر است چرا که این ظروف مخصوص غذاهای سرد و نوشیدنی های سرد در مواقع اضطرار  ساخته شده است.

مهدیه فرج زاده

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6883 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60495 بازدید ]
8 سال پيش [ 35708 بازدید ]
9 سال پيش [ 20961 بازدید ]
6 سال پيش [ 20579 بازدید ]
5 سال پيش [ 14276 بازدید ]
8 سال پيش [ 14000 بازدید ]
9 سال پيش [ 12884 بازدید ]
6 سال پيش [ 11130 بازدید ]
8 سال پيش [ 10039 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9519 بازدید ]
4 سال پيش [ 9283 بازدید ]
4 سال پيش [ 8866 بازدید ]
7 سال پيش [ 8168 بازدید ]
5 سال پيش [ 8152 بازدید ]
4 سال پيش [ 8098 بازدید ]
3 سال پيش [ 8049 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
5 سال پيش [ 7764 بازدید ]
4 سال پيش [ 7386 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1464 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1869 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1893 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1513 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1446 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1848 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1477 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1837 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1365 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1438 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1267 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1339 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1346 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1183 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1208 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1150 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 611 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 203 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 518 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 151 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 892 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 522 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 938 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 647 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1001 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 528 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 759 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 676 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید