دوشنبه, ۲۴ آذر ۱۴۰۴ /
80281
۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
210 بازدید
۰

توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد

رئیس جمهور کشورمان در جمع گروهی از فعالان اقتصادی عمان گفت: جلسات خوبی با برادرمان سلطان عمان داشتیم و توافقات خوبی بین ایران و عمان صورت گرفت.



توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد
توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد

رئیس جمهور کشورمان در جمع گروهی از فعالان اقتصادی عمان گفت: جلسات خوبی با برادرمان سلطان عمان داشتیم و توافقات خوبی بین ایران و عمان صورت گرفت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،  مسعود پزشکیان صبح امروز – چهارشنبه – در دیدار فعالان اقتصادی عمان با ابراز خوشحالی از حضور در مسقط، اظهار کرد: جلسات خوبی با برادرمان سلطان عمان داشتیم و  توافقات خوبی بین ایران و عمان صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: ما باید در قدم اول راه‌هایمان را به یکدیگر از طریق بنادر و هوا متصل کنیم. ارتباطات علمی، اقتصادی و صنعتی را ارتقا دهیم. باید پول را به گونه‌ای تبادل کنیم تا تجار بتوانند با هم معامله داشته باشند.

پزشکیان ادامه داد: بدون مسیر مناسب تجارت مالی، تجارت اقتصادی و سلامت امکان پذیر نیست. رئیس بانک مرکزی ما در مسقط بود و احتمالا جلسات خوبی  با رئیس بانک مرکزی عمان داشته است. ما هم توافقات خوبی با سلطان عمان داشتیم. دیروز هم به سلطان عمان گفتم ما بسیاری از تبادلات خود را می توانیم از طریق عمان انجام دهیم و اگر بستر لازم فراهم شود، حجم تجارت ایران و عمان به ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار خواهد رسید.

رئیس‌جمهور بیان کرد: ما و شما می توانیم با ارتباط با یکدیگر از یکسو تا آفریقا و از سوی دیگر تا آسیای مرکزی و اروپا متصل شویم. ما باید دنبال سرمایه‌گذاری مشترک و گسترس تجارت در کل منطقه باشیم. در بسیاری از حوزه‌ها می توانیم همکاری داشته باشیم. می توانیم بستری فراهم کنیم تا در زمینه های علمی، صنعتی، اقتصادی، پزشکی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی حلقه مشترکی ایجاد کنیم. این بستر فراهم است و نیاز به باور، اراده و تصمیم دارد.

پزشکیان با اشاره به روابط تاریخی چند صد ساله ایران و عمان، خاطرنشان کرد: ارتباطات ما به زمان‌های طولانی بازمی گردد که با فداکاری‌ها عجین شده است و این فداکاری ها ما را به لحاظ اعتقادی و فرهنگی به هم پیوند زده است. ما می توانیم دست به دست هم داده و به نفع مردم خود، همکاری داشته باشیم.

وی افزود: ما آمادگی داریم با عمان در همه زمینه‌ها همکاری داشته باشیم. این همکاری برای هر دو کشور مفید است. وقتی همکاری‌های علمی، اقتصادی و سیاسی افزایش یابد، آرامش و امنیت هم حاصل می‌شود. از مسیری که تجارت، صنعت و علم حرکت می‌کند، جنگ و خونریزی نمی تواند حرکت کند؛ بنابراین ما می توانیم با یکدیگر صلح و امنیت منطقه را ایجاد کرده و گسترش دهیم و تلاش کنیم همه مسلمانان در خاورمیانه تعامل برادرانه داشته باشند.

رئیس جمهور کشورمان تاکید کرد: مسلمانان با یکدیگر برادر هستند و نباید فریب دیگران را بخورند و دعوا بین مسلمانان ایجاد شود. تمام تلاش کشورهای استعمارگر این است که مسلمانان را به جان هم انداخته و منابع کشورهای اسلامی را غارت کنند و به این کشورها تسلیحات نظامی بفروشند تا مسلمانان با هم دعوا کنند. ما باید هوشیار باشیم و گول چنین سیاست‌هایی را نخوریم و به همدیگر کمک کرده و صلح و امنیت را در منطقه ایجاد کنیم.

پزشکیان در پایان ابراز امیدواری کرد که توافقات انجام شده، هرچه سریع تر اجرایی شود.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 80281 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59893 بازدید ]
8 سال پيش [ 35104 بازدید ]
8 سال پيش [ 20431 بازدید ]
6 سال پيش [ 20016 بازدید ]
5 سال پيش [ 13705 بازدید ]
8 سال پيش [ 13450 بازدید ]
8 سال پيش [ 12342 بازدید ]
6 سال پيش [ 10575 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9457 بازدید ]
6 سال پيش [ 9032 بازدید ]
4 سال پيش [ 8796 بازدید ]
4 سال پيش [ 8321 بازدید ]
5 سال پيش [ 7662 بازدید ]
7 سال پيش [ 7645 بازدید ]
3 سال پيش [ 7506 بازدید ]
4 سال پيش [ 7368 بازدید ]
4 سال پيش [ 7280 بازدید ]
5 سال پيش [ 7269 بازدید ]
3 سال پيش [ 6485 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 714 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 882 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 920 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 751 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 740 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 915 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 740 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 713 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 909 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 619 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 645 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 699 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 593 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 646 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 661 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 586 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 572 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 583 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 245 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 202 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 42 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 147 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 278 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 272 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 221 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 257 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 238 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 243 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 290 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 167 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 208 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید