جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
13982
۲۵ تیر ۱۳۹۷ - ۳:۴۶
1080 بازدید
۰

تقدیر سرپرست سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز از ابتکار فرهنگی راننده کتابدار

تبریز ما: سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، از یک راننده تاکسی که خودروی خود را به کتابخانه سیار تبدیل کرده است قدردانی کرد. به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی این سازمان، طی روزهای اخیر اقدام آقای مهدی کاظمی، راننده خوش ذوق تاکسی در تبریز که خودروی خود را به کتابخانه ای […]



تبریز ما: سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، از یک راننده تاکسی که خودروی خود را به کتابخانه سیار تبدیل کرده است قدردانی کرد.

به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی این سازمان، طی روزهای اخیر اقدام آقای مهدی کاظمی، راننده خوش ذوق تاکسی در تبریز که خودروی خود را به کتابخانه ای سیار برای مسافرین تبدیل کرده در در شبکه های اجتماعی بازتاب گسترده ای یافته است.

این امر با استقبال گسترده شهروندان روبرو شد و به دنبال تاکید سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز مبنی بر شناسایی وی، زمینه آشنایی با این راننده اهل فرهنگ در محل سازمان فراهم و از وی قدردانی به عمل آمد.

مهدی کاظمی که قریب چهارسال به رانندگی تاکسی مشغول است، تنها انگیزه خود از ورود به این موضوع را علاقه و تعلق خاطرش به تبریز عنوان می کند که بتواند برای ارتقای فرهنگ شهروندان گامی بردارد.

وی ۴۶ ساله و متولد محله بیلانکوه تبریز است و با ذوقی غریب، در تلاش برای اشاعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است.

کاظمی با بیان اینکه این اقدامات همگی براساس ذوق و علاقه شخصی وی صورت گرفته است، اظهار داشت: تاکنون هیچ نهاد و دستگاهی از این موضوع حمایت نکرده است و دلگرمی های شهروندان، به خصوص کودکان و نوجوانان مرا به ادامه کار تشویق کرده است.

وی ادامه داد: تلاش می کنم خودم در روز از فرصت مطالعه غافل نشوم و با مطالعه کتاب هایی در خصوص فرهنگ و عظمت تبریز، آنها را به شهروندانی که میهمان ماشین من هستند، ارائه کنم.

کاظمی یادآور شد: چند ماه پیش من راننده سرویس یک مدرسه بودم که در این راستا، من با طرح مسابقه برای دانش آموزان، شخصیت ها و مسایل طرح شده در کتاب «تبریز شهر اولین ها» را به دانش آموزان معرفی می کردم.

میکائیل نظری، سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز نیز با قدردانی از اقدام وی در ایجاد چنین فضایی برای مسافران، خاطر نشان کرد: افزایش سرانه مطالعه برای سازمان ما در حال حاضر یک دغدغه است و برای رسیدن به نقطه ایده آل برنامه ریزی های گسترده ای داریم.

وی افزود: بی تردید چنین اقدامات خودجوشی می تواند یاری رسان ما در نتیجه بخشی مطلوب به این مقصود باشد و جا دارد صمیمانه از این خلاقیت و اقدام این شهروند وظیفه شناس قدردانی کنیم.

نظری با بیان اینکه سازمان آمادگی دارد در تامین کتاب های مورد نیاز برای ایشان همکاری لازم را صورت دهد، گفت: سازمان به دلیل ارتباط با قشر فرهنگی و اصحاب قلم، آثار ممتاز و فاخری در اختیار دارد و می تواند با کمال میل این آثار را در اختیار ایشان قرار دهد.

سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز همچنین قول مساعد برای مناسب سازی فضای داخل تاکسی به منظور ارائه بهتر کتاب را به آقای مهدی کاظمی داد و ابراز امیدواری کرد زمینه های تعامل و همکاری سازمان با چنین افرادی بیش از پیش فراهم آید.
 

تقدیر سرپرست سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز از ابتکار فرهنگی راننده کتابدار

 

تقدیر سرپرست سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز از ابتکار فرهنگی راننده کتابدار

 

تقدیر سرپرست سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز از ابتکار فرهنگی راننده کتابدار

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13982 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 43 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 616 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 571 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 925 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 570 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1003 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 55 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 773 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 914 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 749 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 613 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 39 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید