شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
58746
۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
312 بازدید
۰

تشویق به شرکت در انتخابات، امر به معروف است

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی تبریز ما به نقل از ایرنا، حجت الاسلام حمید محمدی راد روز سه شنبه در جلسه شورای اداری مراغه با اشاره به تاکید کلام وحی در زمینه مشارکت مردم در تغییر سرنوشت خود افزود: باید از نعمت آزادی و دموکراسی برای ایجاد تحول و تغییر در جامعه استفاده شود. […]



به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی تبریز ما به نقل از ایرنا، حجت الاسلام حمید محمدی راد روز سه شنبه در جلسه شورای اداری مراغه با اشاره به تاکید کلام وحی در زمینه مشارکت مردم در تغییر سرنوشت خود افزود: باید از نعمت آزادی و دموکراسی برای ایجاد تحول و تغییر در جامعه استفاده شود.

وی ادامه داد: باید به رغم میل باطنی دشمنان، وظیفه شرعی و شهروندی خود را در قالب شرکت پرشور در انتخابات و در راستای تقویت اقتدار کشورمان به سرانجام برسانیم.

وی اضافه کرد: عدم شرکت در انتخاباتریال خلاف دموکراسی بوده و زمانی که در جامعه ای آزاد زندگی می کنیم، شرکت و مشارکت در انتخابات وظیفه اجتماعی، حق شهروندای و مدنی است.

وی با بیان اینکه اگر نظام اسلامی را قبول داریم باید در انتخابات پیش رو شرکت کنیم، گفت: حضور گسترده در عرصه انتخابات و پای صندوق های رای مهم ترین راهکار حفظ آبرو و پیشرفت کشور است.

وی افزود: شرکت در انتخابات یکی از راه های جبران کاستی ها و مشکلات و ایجاد تغییر و تحول در جامعه و سطح کشور است.

وی ادامه داد: باید با انتخاب صحیح خود، مسیر تحول را هموار کرده و در آزمون سرنوشت ساز انتخابات برای اقتدار کشور، شرکت و تلاش کنیم.

وی اضافه کرد: نباید رای دادن در انتخابات را صرفاً برای کوری چشم دشمنانی چون آمریکا انجام دهیم، چرا که در کشور مستقلی چون ایران اسلامی، شرکت در این عرصه، حق مسلم شهروندی بوده و وظیفه ای همگانی است.

وی با انتقاد از مباحث ارائه شده در مناظرات انتخاباتی گفت: متاسفانه در این مناظره ها، تمامی نامزدها دست به دست هم دادند تا نقاط ضعف کشورمان را بیان کنند.

حجت الاسلام محمدی راد افزود: باید این بزرگان برای مردم امید آفرینی و تبیین کنند که در سال های اخیر کشور رو به پیشرفت بوده است.

وی ادامه داد: به جای اینکه در مناظره های انتخاباتی، نیمه خالی و مشکلات را عیان کنیم، پیشرفت های کشورمان در ۴۰ سال اخیر در زمینه های دفاعی، پزشکی و اقتصادی را تبیین کنیم.

وی افزود: امروز کشورمان به جای اینکه مانند سال های پیش از انقلاب فقط لقب ژاندارم منطقه را یدک بکشد، به اذعان همگان، رقیب سرسخت آمریکا در منطقه است.

وی ادامه داد: باید به افتخارات و پیشرفت های کشور ببالیم، آن را برای جوانان تبیین و آنان را تشویق به حضور و مشارکت بیشتر در انتخابات کنیم.

وی اضافه کرد: در انتخاب افراد اصلح، کسانی انتخاب شوند که اهلیت و صلاحیت بیشتری داشته باشد و رای دهندگان نیز نه به افراد، بلکه به برنامه های آنان رای دهیم.

تشویق به شرکت در انتخابات، امر به معروف است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز گفت: حضور و مشارکت در انتخابات همواره شاخص اصلی نظام اسلامی، امام و رهبری در طول بیش از چهار دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی بوده است.

سیدعلی موسوی افزود: برگزاری انتخابات، حافظ جمهوریت نظام مقدس اسلامی بوده و حضور آحاد مردم در آن، نقش موثر اشار مختلف جامعه را در تحقق دموکراسی دینی نشان داده است.

وی ادامه داد: وجود مشکلات بزرگ و بحران هایی چون، تحریم ها، مشکلات اقتصادی و معیشتی و کرونا، مدیریت فعلی کشور را سخت تر از هشت سال دفاع مقدس کرده است، لیکن آحاد ملت بزرگ ایران نشان داده که در عرصه خطیر انتخابات همواره حضور گسترده و پرشوری داشته است.

وی اضافه کرد: در راستای برگزاری هرچه باشکوه تر و مناسب تر انتخابات و نیز با توجه به افزایش زمان برگزاری و نیز تعداد صندوق های اخذ رای، دستگاه ها، ادارت و نهادها در بسیج امکانات خود برای این منظور اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی گفت: همچنین مدیران و دستگاه های اجرایی و خدمات رسان، رسیدگی به مشکلات و رضایتمندی ارباب رجوع را اولویت خود قرار دهند، چرا که این امر زمینه ساز جلب بیشتر مشارکت آحاد مردم برای حضور در صحنه انتخابات خواهد بود.

وی با توصیه به مدیران شهرستانی نیز اضافه کرد: هیچ مدیر و مسئولی و نیز کارمند اداری در وقت و زمان اداری حق حضور در تبلیغات انتخاباتی را نداشته و تمامی نهادها باید از بکارگیری امکانات خود برای حمایت از نامزدهای انتخاباتی خودداری کنند.

تشویق به شرکت در انتخابات، امر به معروف است

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار مراغه نیز گفت: با توجه به قانون انتخابات، تمامی نهادها و ادارات مکلف به همکاری با فرمانداری و وزارت کشور در برگزاری انتخابات هستند.

موسی شعفی افزود: ایجاد زمینه برای مشارکت بیشتر آحاد شهروندان در انتخابات و نیز نظارت مستمر بر فعالیت های انتخاباتی باید مورد توجه تمامی دستگاه های اجرایی و خدمات رسانی شهرستان قرار گیرد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20765

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58746 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58128 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18718 بازدید ]
5 سال پيش [ 18316 بازدید ]
5 سال پيش [ 12075 بازدید ]
7 سال پيش [ 11760 بازدید ]
8 سال پيش [ 10654 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
7 سال پيش [ 7829 بازدید ]
5 سال پيش [ 7403 بازدید ]
3 سال پيش [ 7251 بازدید ]
4 سال پيش [ 6744 بازدید ]
5 سال پيش [ 6069 بازدید ]
6 سال پيش [ 6032 بازدید ]
2 سال پيش [ 5992 بازدید ]
4 سال پيش [ 5796 بازدید ]
4 سال پيش [ 5764 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 43 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 189 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 263 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 782 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 959 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 984 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 806 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 290 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 55 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 755 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 205 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 217 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 348 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 300 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 591 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 454 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 52 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 300 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید