جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
58539
۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
571 بازدید
۰

تداوم تلاش‌ها برای احیای شیفت شبانه داروخانه هلال‌احمر/ تغییر مدیریت داروخانه به خاطر وجود برخی شائبه‌ها/ کارگاه تولید کفش طبی هلال‌احمر، مشکل نیروی متخصص دارد

دکتر حمید حسین‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار آژانس خبری تبریز ما، با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: اقشار مختلف جامعه، داروخانه هلال احمر را به عنوان یک داروخانه مرجع می‌شناسند، بنابراین خیلی از شهروندان و بیماران وقتی دنبال داروی خاصی می‌گردند، بی‌درنگ به این داروخانه مراجعه می‌کنند.وی با بیان اینکه متاسفانه فعالیت شیفت شبانه داروخانه […]



دکتر حمید حسین‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار آژانس خبری تبریز ما، با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: اقشار مختلف جامعه، داروخانه هلال احمر را به عنوان یک داروخانه مرجع می‌شناسند، بنابراین خیلی از شهروندان و بیماران وقتی دنبال داروی خاصی می‌گردند، بی‌درنگ به این داروخانه مراجعه می‌کنند.
وی با بیان اینکه متاسفانه فعالیت شیفت شبانه داروخانه هلال احمر از حدود ۳.۵ سال پیش متوقف شده، افزود: در یک‌سال گذشته اقدامات و مکاتبات متعددی با هلال احمر کشور و دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای احیای مجدد شیفت شبانه انجام و موافقت‌های ضمنی اخذ شده است. اما واقعیت این است ساختن از خراب کردن آسانتر است و بازگرداندن شیفت شبانه داروخانه، انرژی و زمان زیادی را می‌طلبد و نیازمند تامین نیروی انسانی متخصص و فراهم‌سازی تمهیدات است.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه شائبه‌هایی در خصوص نحوه مدیریت و اداره داروخانه وجود داشت که البته چنین شائبه‌هایی، تا حدودی دور از واقعیت هم نبود، گفت: براساس همین موضوع و شائبه‌ها، مدیریت داروخانه را تغییر دادیم که خوشبختانه در نتیجه تغییرات مدیریتی، فعالیت داروخانه نظم و انتظام بیشتری یافته است و هم اکنون بعید است کسی به داروخانه هلال احمر مراجعه کند و ناراضی و گله‌مند آن را ترک کند.
وی ادامه داد: سیستم توزیع و پخش دارو در داروخانه‌ها بویژه داروخانه‌های دولتی، سامانه‌ای است و معاونت غذا و دارو در جریان ریز میزان و نوع داروهای موجود در داروخانه‌ها هست و تقریبا امکان پنهانکاری و یا خروج غیرقانونی دارو از داروخانه‌های دولتی وجود ندارد.
حسین‌پور تصریح کرد: با اینحال چنانچه افرادی در رابطه با تخلفات احتمالی در داروخانه هلال‌احمر مستنداتی داشته باشند، حاضریم با دقت بررسی و نتیجه بررسی‌ها را به اطلاع‌شان برسانیم.
وی در ادامه سخنانش با تکذیب تعطیلی درمانگاه هلال‌احمر بعد از ساعت ۲۱ شب، گفت: با تغییرات انجام گرفته در مدیریت درمانگاه در ماه‌های گذشته، این درمانگاه با مدیریت و برنامه‌ریزی جدید بصورت شبانه‌روزی در خدمت همشهریان عزیز می‌باشد و هیچ وقفه‌ای در فعالیت‌های آن بوجود نیامده است.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همچنین به برخی مشکلات در کارگاه تولید کفش طبی هلال‌احمر اشاره کرد و اظهار داشت: کارگاه تولید کفش طبی هلال احمر که در آن کفش‌های طبی و خدمات اورتز و پروتز موردنیاز معلولان و جانبازان تولید و ارایه می‌شود، یک واحد کاملا تخصصی است و نیروهای کاملا مجرب و متخصص در آن اشتغال بکار دارند.
وی با بیان اینکه امکان جایگزینی نیروی جدید بی‌تجربه در این کارگاه بسیار کم است، گفت: تعدادی از نیروهای این کارگاه، بعد از بازنشستگی مجددا بکار گرفته شده بودند که یکسری شیطنت‌ها و گزارشات باعث شد این عزیزان از ترس مشکلات احتمالی بعدی، از همکاری با کارگاه اجتناب کنند.
حسین‌پور در خاتمه سخنانش از انجام مذاکرات متعدد با مدیرکل تامین اجتماعی استان در این خصوص خبر داد و خاطرنشان کرد: زمینه برای بازگشت مجدد این نیروها و بهره‌مندی از تجارب‌شان فراهم شده است و هم اکنون در تلاشیم با اعمال برخی تغییرات در متن قرارداد، بازگشت این نیروها را حتمی کنیم، که در صورت تحقق این مهم، مشکل بوجود آمده در کارگاه تولید کفش طبی هلال‌احمر به زودی مرتفع خواهد شد‌.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20549

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58539 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 42 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 67 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2181 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1561 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 586 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 299 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 537 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 525 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 523 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 637 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1232 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 589 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 730 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 574 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 476 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1089 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 659 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 575 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 614 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 561 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 537 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید