شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
13933
۲۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱
410 بازدید
۰

بازار ثانویه گردش ارز در صنعت را تسهیل می کند

تبریز ما: رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان موادغذایی ایران با توجه به شروع به کار بازار ثانویه ارز گفت: این بازار سبب گردش ارز حاصل از صادرات صنعت غذا در این بخش شده و به دوام و پایداری آن کمک می کند. به گزارش شهریاربه نقل از ایرنا، «مهدی کریمی تفرشی» درخصوص بازار ثانویه ارز […]




بازار ثانویه گردش ارز در صنعت را تسهیل می کند

تبریز ما: رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان موادغذایی ایران با توجه به شروع به کار بازار ثانویه ارز گفت: این بازار سبب گردش ارز حاصل از صادرات صنعت غذا در این بخش شده و به دوام و پایداری آن کمک می کند.

به گزارش شهریاربه نقل از ایرنا، «مهدی کریمی تفرشی» درخصوص بازار ثانویه ارز در صنعت غذا گفت: ورود به بازار ثانویه منجر به جلوگیری از خروج ارز از این صنعت و فعالیت های واسطه گری می شود که در تقویت صنعت و اقتصاد کشور موثر است.

** چرایی تعدد شرکت های وارداتی
وی درباره انتشار فهرست دریافت کنندگان ارز رسمی واردات کالا نیز گفت: این اقدام دولت در شفاف سازی تخصیص ارز رسمی و چگونگی واردات کالاها بسیار موثر است و ما از این موضوع استقبال می کنیم زیرا چنین اقداماتی منجر به گسترش عدالت می شود اما همین مهم اعتراض هایی را از سوی برخی شرکت های واردکننده ایجاد کرده است که می توان با مدیریت دولتی این سوء تفاهم ها را برطرف کرد.
کریمی تفرشی درباره وجود تعدد و غیرتخصصی بودن شرکت های وارداتی نیز توضیح داد: برای حفظ کیفیت کالاهای وارداتی باید فضای رقابتی وجود داشته باشد؛ بنابراین نباید ارز رسمی در اختیار چند شرکت خاص باشد زیرا می تواند به رانت و افت کیفیت کالاها منجر شود؛ به همین منظور با تعدد شرکت های وارد کننده می توانیم شرایط را برای رقابت بیشتر فراهم کنیم.

** عبور از تحریم ها با سیاست های اقتصاد مقاومتی
رئیس هیات مدیره تعاونی تولید کنندگان موادغذایی به تحریم های اعمال شده آمریکا اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم با کمک سیاست های اقتصاد مقاومتی بر این مشکلات فائق آییم.
وی بزرگترین مقصد صادراتی موادغذایی ایران را عراق با یک میلیارد دلار اعلام کرد و اظهارداشت: ایران سالیانه نزدیک به ۵۰۰ میلیون دلار مواد غذایی به افغانستان و حدود ۱۰۰ میلیون دلار به قطر صادر می کند که رازی کننده نیست و نیازمند تقویت صادرات برای کمک به اقتصاد کشور هستیم.
کریمی تفرشی اضافه کرد: گفت: ایران با توجه به تولید سالانه ۱۳۰ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی و غذایی، بیش از ۹۰ درصد محصولات مورد نیاز خود را تامین می کند و نیاز چندانی به واردات این محصولات ندارد.
وی در ادامه به برخی از مشکلات کنونی صنایع غذایی از جمله کارخانجات کنستانتره، آبلیمو، سوس، ادویه جات، نوشابه سازی و آب معدنی در تامین ظروف پت از پتروشیمی ها اشاره کرد و گفت: انتظار می رود دولت با تخصیص ارز رسمی برای تامین مواد اولیه و تسریع در دسترسی به این محصولات اقدام کند تا کارخانجات دچار مشکل نشوند.
به گفته وی، ظروف پت مورد نیاز کارخانجات از پتروشیمی های داخلی خریداری اما مواد اولیه آنها از خارج کشور تامین می شود.
به گزارش ایرنا، اکنون ۱۱ هزار و ۲۰۰ واحد صنایع غذایی در کشور فعالند که مواد خام کشاورزی را به مواد غذایی آماده مصرف تبدیل می‌کند و کارخانه‌های صنایع غذایی فرایند کنترل کیفیت، هدایت، نظارت و مسئولیت فنی واحدهای تولید فراورده‌های مختلف غذایی را برعهده دارند.
در سال های اخیر این صنعت در صادرات غیرنفتی ایران سهم قابل ملاحظه ای داشته به طوری که «محمود حجتی» وزیر جهاد کشاورزی نیز توسعه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی را از برنامه های خود در کابینه دوازدهم اعلام کرد و گفت: میزان صادرات بخش کشاورزی یک پنجم کل صادرات غیر نفتی کشور است بنابراین در بخش کشاورزی صنایع تبدیلی و تکمیلی از مزرعه تا سفره دنبال خواهد شد تا سهم صنعت غذایی در سبد صادراتی کشور افزایش یابد.
کاوه زرگران رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران نیز سهم صادرات محصولات کشاورزی و غذایی کشور از کل صادرات غیرنفتی در سال گذشته را ۱۳ درصد اعلام کرد و گفت: صادرات کل محصولات کشاورزی و غذایی ۶ میلیون و ۱۳۰ هزار تن به ارزش پنج میلیارد و ۹۳۰ میلیون دلار بوده است.
به گفته وی، ارزش افزوده صنایع غذایی ایران در سال‌های اخیر ۲۶ درصدی رشد کرد و در سال ۲۰۱۶ ارزش صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی ایران ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13933 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58131 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18723 بازدید ]
5 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 12077 بازدید ]
7 سال پيش [ 11763 بازدید ]
8 سال پيش [ 10654 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
7 سال پيش [ 7832 بازدید ]
5 سال پيش [ 7408 بازدید ]
3 سال پيش [ 7253 بازدید ]
4 سال پيش [ 6748 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6035 بازدید ]
2 سال پيش [ 5993 بازدید ]
4 سال پيش [ 5802 بازدید ]
4 سال پيش [ 5767 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 289 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 387 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 344 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 279 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 287 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 814 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 514 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 301 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 362 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 350 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 344 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید