شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
61071
۰۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۲
1073 بازدید
۰

ایران در کنار همه بازماندگان تروریسم ایستاده است

به گزارش تبریز ما، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پیامی تصویری به مناسبت روز بین‌المللی یادبود و احترام به قربانیان تروریسم گفت: جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کشوری که از ابتدای تأسیس همواره هدف شکل‌های مختلف تروریسم سیاسی و اقتصادی بوده است، اینک با تجربه‌ای گرانبار در کنار همه بازماندگان تروریسم ایستاده است. […]



به گزارش تبریز ما، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پیامی تصویری به مناسبت روز بین‌المللی یادبود و احترام به قربانیان تروریسم گفت: جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کشوری که از ابتدای تأسیس همواره هدف شکل‌های مختلف تروریسم سیاسی و اقتصادی بوده است، اینک با تجربه‌ای گرانبار در کنار همه بازماندگان تروریسم ایستاده است.
وی ادامه داد: تجربه‌ای که به قیمت از دست دادن بهترین انسان‌های این سرزمین به‌دست‌آمده است.
متن کامل پیام سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به شرح زیر است:
به نام خدا
ایستادن در کنار بازماندگان تروریسم به اندازه ایستادن در مقابل تروریست‌ها ضروری است چرا که از دست دادن یک عزیز، در حادثه‌ای تروریستی بیشتر از هر نوع فقدان دیگری، روح بازماندگان را آزرده می‌کند، درد آن‌ها عمیق‌تر است؛ آن‌ها بی‌عدالتی، قساوت و توحش را بی‌هیچ واسطه‌ای تجربه می‌کنند؛ نزدیکان آن‌ها بی‌هیچ منطقی فقط برای ایجاد ترس و باج‌خواهی، دیگر در میان آن‌ها نیستند. به همین دلیل ادای احترام به شما، بودن در کنار شما و سخن گفتن درباره این درد عمیق و مشترک وظیفه‌ای ارزشمند است.
امروز که برای ادای احترام به قربانیان تروریسم در کنار هم جمع شده‌ایم، لازم است تا به مسؤولیت سنگین بازماندگان تروریسم توجه کنیم. بازماندگانی که خشمی بزرگ از این بی‌عدالتی در دل دارند و درعین‌حال می‌خواهند این خشم از بی‌عدالتی را به کاری بزرگ برای مقابله با تکرار این حوادث تبدیل کنند. انجام این کار مهم همچون تحمل این درد مشترک، به‌تنهایی میسر نیست بلکه عزمی جهانی را می‌طلبد.
جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کشوری که از ابتدای تأسیس همواره هدف شکل‌های مختلف تروریسم سیاسی و اقتصادی بوده است، اینک با تجربه‌ای گرانبار در کنار همه بازماندگان تروریسم ایستاده است. تجربه‌ای که به قیمت از دست دادن بهترین انسان‌های این سرزمین به‌دست‌آمده است.
ما بیش از هر کشور دیگری در نبرد شجاعت با جبونی شهید داده‌ایم. داغ شهادت سردار سلیمانی که به اعتراف دشمنانش هم قدرتمندانه در مقابل تروریسم ایستادگی کرد و طومار داعشی ها را در هم پیچید، دردی است که هیچ‌گاه در دل بازماندگان این ترور تسکین نخواهد یافت.
ترور دانشمندان هسته‌ای، ترور مهندس فخری زاده و ترور هزاران انسان آزاده‌ای که برای دنیایی بهتر و عزتمندانه‌تر تلاش می‌کردند یک ملت بزرگ مانند ایران را «بازمانده تروریسم» کرده است. به همین دلیل شاید ما بیش از هر کشور دیگری بتوانیم راه‌های التیام این درد را بازگو کنیم.
راه‌هایی که با چهار دهه مقاومت به‌خوبی آموخته‌ایم. ما توانسته‌ایم این نکته را ثابت کنیم که دو معضل همزاد یعنی تروریسم و افراط گری، نتیجه طبیعی ناکارآمدی وضعیت کنونی بین‌المللی و به‌ویژه تحولات اخیر است. این دو معضل نه به منطقه مشخصی از جهان محدود می‌شود و نه مختص دین و مذهب خاصی است.
هیچ انسان آزاده‌ای نمی‌تواند وضعیت کنونی غرب آسیا را ببیند و نقش سیاستمداران ماجراجو و بی‌تدبیر را در ایجاد این وضعیت انکار کند یا نادیده انگارد.
سیاستمدارانی که به‌راحتی آتش جنگ در این منطقه را روشن می‌کنند، مستعدترین محیط برای رشد افراط‌گرایی را فراهم می‌کنند و به وقت شعله‌ور شدن آتش، بدون مسؤولیت‌پذیری محل حادثه را ترک می‌کنند و بی‌هیچ شرمساری درباره دستاوردهای خود سخنرانی می‌کنند.
امروز دیگر جامعه مدنی کشورهای غربی هم به‌خوبی دریافته‌اند که ماجراجویی‌های نظامی آمریکا و برخی کشورهای غربی در منطقه ما زمینه‌ساز ظهور و یورش گروه‌های تروریستی مانند داعش و جبهه النصره و زنجیره‌ای از خشونت‌های کاملاً بی‌سابقه، بی‌رحمانه و وحشیانه آن‌ها در همسایگی ما شده است.
جمهوری اسلامی ایران هم در روز بین‌المللی یادبود و احترام به قربانیان تروریسم و هم در دیگر روزهای سال، مصمم به ساختن جهانی عاری از خشونت است جهانی که در آن مردم سرنوشتشان را تعیین کنند و هیچ ملتی ملعبه جاه‌طلبی‌های و بی‌تدبیری‌های کشور دیگری نباشد.
ما ایرانی‌ها چهره‌های مختلف تروریسم را دیده‌ایم و به‌خوبی دریافته‌ایم که مهم‌ترین برگ برنده عاملان تروریسم از بین بردن امید است، امید به اینکه ما توان ساختن آینده‌ای بهتر و امن‌تر را داریم بنابراین با حفظ این امید، می‌توانیم در مقابل تروریسم و افراط‌گرایی بایستیم.
یاد همه شهدای مقابله با تروریسم و قربانیان تروریسم همواره در دل ما زنده خواهد بود.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131570

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61071 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58132 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18724 بازدید ]
5 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 12077 بازدید ]
7 سال پيش [ 11763 بازدید ]
8 سال پيش [ 10654 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
7 سال پيش [ 7832 بازدید ]
5 سال پيش [ 7408 بازدید ]
3 سال پيش [ 7253 بازدید ]
4 سال پيش [ 6748 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6035 بازدید ]
2 سال پيش [ 5993 بازدید ]
4 سال پيش [ 5802 بازدید ]
4 سال پيش [ 5767 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 11 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 21 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 31 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 41 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 52 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 279 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 204 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 643 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 259 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 283 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 57 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1206 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1588 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 710 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 270 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 226 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 998 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 809 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 316 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 230 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 288 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 321 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید