یکشنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۵ /
80540
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
235 بازدید
۰

ایجاد کارگروه های فنی برای بررسی وضعیت ساختمان‌های حادثه دیده

توسط سازمان نظام مهندسی استان آذربایجان شرقی در پی تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک ایران و شهادت تعدادی از فرماندهان نظامی،دانشمندان و مردم غیر نظامی کشور عزیزمان علیرضا معتمدنیا رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی به تشریح خدمات سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی پرداخت. به گزارش تبریز ما (به نقل از […]



توسط سازمان نظام مهندسی استان آذربایجان شرقی

ایجاد کارگروه های فنی برای بررسی وضعیت ساختمان‌های حادثه دیده
ایجاد کارگروه های فنی برای بررسی وضعیت ساختمان‌های حادثه دیده

در پی تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک ایران و شهادت تعدادی از فرماندهان نظامی،دانشمندان و مردم غیر نظامی کشور عزیزمان علیرضا معتمدنیا رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی به تشریح خدمات سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی پرداخت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بر اساس این گزارش معتمدنیا ضمن محکوم نمودن جنایت رژیم صهیونیستی و حمله بزدلانه این رژیم سفاک به تعدادی از شهرهای کشور؛ گفت با اندوه فراوان شهادت برخی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته ای و مردم غیرنظامی ایران سرافراز را به مقام معظم رهبری و ملت همیشه در صحنه تسلیت عرض می نمایم.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان آذربایجان شرقی در ادامه صحبت هایش در ارتباط با خدمات سازمان نظام مهندسی به شهروندانی که در این حوادث ساختمان‌های آنها دچار تخریب یا صدمه گردیده است افزود :در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی نیز مانند سایر استان‌های کشور اولین اقدامی که صورت گرفت ایجاد کارگروه‌های تخصصی فنی استانی بود.

این تیم بصورت فنی آماده ارزیابی میزان مشکلات ساختمان‌هایی هستند،که در این حملات دچار حادثه شده اند یا اینکه در جوار ساختمان‌های حادثه دیده قرار داشته اند.
همه این موضوعات به‌دست یک تیم فنی سپرده شده است تا بررسی های کارشناسانه خود را انجام دهند.

معتمدنیا افزود:سازمان نظام مهندسی استان از همان ابتدا آمادگی آمادگی خود را جهت ارائه خدمات ویژه،به شهروندانی که در این حملات جنایت‌کارانه محل کار و زندگی آنها، دچار حادثه شده است را اعلام نموده و جهت کمک به بازسازی های مورد نیاز،شرایط و امکانات لازم را که در حیطه وظایف سازمان نظام مهندسی است، فراهم نموده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان افزود: با توجه به اینکه استان آذربایجان شرقی بعد از تهران،جزو استانهایی است که بیشترین خسارت را از باب آسیب به ساختمان‌ها داشته است از همین رو از چند روز پیش طی نامه های رسمی و جداگانه به استانداری آذربایجان شرقی و همچنین وزارت راه و شهرسازی و نظام مهندسی کشوراعلام نموده ایم،که کلیه هزینه های مربوط به خدمات مهندسی ساختمان‌های آسیب دیده از حمله رژیم صهیونیستی کاملا رایگان بوده و سازمان آمادگی خود را جهت ارائه هر گونه خدمات مهندسی جهت بازسازی اماکن آسیب دیده را اعلام می نماید.

  • منبع خبر: همشهری
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 80540 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60654 بازدید ]
9 سال پيش [ 35883 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10271 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9096 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8314 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7952 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7613 بازدید ]
ادمین تبریز ما 8 روز پيش [ 49 بازدید ]
ادمین تبریز ما 17 روز پيش [ 71 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 26 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 65 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2188 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1758 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 201 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1131 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 206 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 196 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 1570 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 920 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 44 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 367 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 740 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 353 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 192 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1146 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 225 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 329 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 3711 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 4881 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید