یکشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۴ /
62147
۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
58 بازدید
۰

انرژی بازیکنان‌مان قرار است گره‌گشای این بازی باشد

مربی تراکتور در نشست خبری پیش از دیدار مقابل فولاد؛ آنتونیو روکاوینا در نشست خبری پیش از دیدار مقابل فولاد انرژی بازیکنان تیمش را گره‌گشای دیدار فردای تیمش عنوان کرد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) آنتونیو روکاوینا، دستیار دراگان اسکوچیچ، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: […]



مربی تراکتور در نشست خبری پیش از دیدار مقابل فولاد؛

انرژی بازیکنان‌مان قرار است گره‌گشای این بازی باشد
انرژی بازیکنان‌مان قرار است گره‌گشای این بازی باشد

آنتونیو روکاوینا در نشست خبری پیش از دیدار مقابل فولاد انرژی بازیکنان تیمش را گره‌گشای دیدار فردای تیمش عنوان کرد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) آنتونیو روکاوینا، دستیار دراگان اسکوچیچ، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: تیم ما در شرایط خوبی قرار دارد و انتظار بازی خوبی داریم. اعتماد به نفس ما با نتایج اخیر بالا رفته و علی‌رغم مشکلات و مصدومیت‌ها و نبودن مهدی ترابی و اسکوچیچ آماده بازی فردا هستیم.

وی درخصوص محرومیت اسکوچیچ در دیدار فردا نیز گفت: اسکوچیچ دو کارت زرد دریافت کرد که به نظر ما بی‌دلیل بود و تا این لحظه نمی‌دانیم چرا این اتفاق افتاده است.

روکاوینا با بیان اینکه برای تقابل با تیم فولاد آماده هستیم، فولاد را تیم قابل احترامی دانست و ابراز داشت: آنها از ۶ بازی ۱۱ امتیاز دریافت کرده‌اند و با خط دفاعی خوبی که دارند تنها سه گل دریافت کرده‌اند. از هواداران درخواست می‌کنم که در این بازی کنار ما باشند. هواداران ما همیشه با حضور پرشورشان جو فوق‌العاده‌ای در استادیوم ایجاد می‌کنند و امیدوارم با جوی که فردا ایجاد می‌کنند موفق باشیم.

مربی تراکتور درباره شناخت یحیی گل‌محمدی و حمید مطهری از تراکتور، تصریح کرد: شناخت کادرفنی حریف از تراکتور می‌تواند می‌تواند کمک‌کننده باشد اما فکر نمی‌کنم کلید این بازی در این موضوع باشد. کلید این بازی در دست خودمان است و انرژی و توانی است که فردا در زمین می‌گذاریم، قرار است گره‌گشای این بازی باشد.

وی غیبت اسکوچیچ در تمرین تراکتور را سرماخوردگی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر اوضاع‌شان رو به بهبود است‌ اما قطعا جای خالی‌شان فردا کنار ما حس می‌شود. می‌دانید که ایشان آدم بسیار دلسوزی برای تیم و آدم بسیار ارزشمندی برای بازیکنان هستند اما کسانی هم که به عنوان کادرفنی فردا کنار تیم هستند، همه آماده هستند که جای خالی ایشان را پر کنند.

روکاوینا درخصوص تعطیلی لیگ برتر در فیفادی و فشردگی مسابقات ابراز کرد: در سطح جهان هم بسیاری از بازیکنان و مربیان نسبت به تعدد بازی‌هایی که در طول سال باید انجام شود، معترض هستند و درباره این موضوع نظر خاصی نمی‌شود داد چون محدود به اینجا نمی‌شود.

وی تاکید کرد: ما توانستیم تا حد خوبی این فشار بازی‌ها را مدیریت کنیم و نتایج خوبی که در بازی‌های گذشته کسب کردیم، گواهی بر همین ادعاست. سعی می‌کنیم برای فیفادی پیش‌رو هم همین فرم و روند را حفظ کنیم و تیم را در آماده‌ترین حالت به بازی‌ها بفرستیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 62147 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59886 بازدید ]
8 سال پيش [ 35091 بازدید ]
8 سال پيش [ 20429 بازدید ]
6 سال پيش [ 20009 بازدید ]
5 سال پيش [ 13699 بازدید ]
8 سال پيش [ 13444 بازدید ]
8 سال پيش [ 12339 بازدید ]
6 سال پيش [ 10568 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9446 بازدید ]
6 سال پيش [ 9025 بازدید ]
4 سال پيش [ 8788 بازدید ]
4 سال پيش [ 8314 بازدید ]
5 سال پيش [ 7657 بازدید ]
7 سال پيش [ 7636 بازدید ]
3 سال پيش [ 7503 بازدید ]
4 سال پيش [ 7361 بازدید ]
4 سال پيش [ 7273 بازدید ]
5 سال پيش [ 7262 بازدید ]
3 سال پيش [ 6474 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 706 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 878 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 907 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 742 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 730 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 724 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 699 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 892 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 611 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 682 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 582 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 639 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 649 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 576 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 565 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 577 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 571 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 59 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 128 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 48 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 64 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 49 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 55 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 133 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 64 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 58 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 54 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 54 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 75 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 80 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 140 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 192 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 43 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید