شنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۵ /
71165
۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
223 بازدید
۰

انتخاب سرمربی و محرومیت شجاعی مهم تر نیست؟!

مسئولان باشگاه تراکتورسازی قصد دارند بار دیگر موضوع مربوط به مهدی ترابی را پیگیری کنند و این در حالی است که باشگاه تبریزی پیش روی خود مسائل مهمتری را می بیند.



انتخاب سرمربی و محرومیت شجاعی مهم تر نیست؟!
انتخاب سرمربی و محرومیت شجاعی مهم تر نیست؟!

مسئولان باشگاه تراکتورسازی قصد دارند بار دیگر موضوع مربوط به مهدی ترابی را پیگیری کنند و این در حالی است که باشگاه تبریزی پیش روی خود مسائل مهمتری را می بیند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال امروز حکم نهایی خود را درباره شکایت باشگاه تراکتورسازی از مهدی ترابی صادر کرد. بر این اساس مهدی ترابی از اتهام عقد قرارداد با تراکتورسازی تبرئه شده و او بدون هیچ مشکلی می تواند از نیم فصل برای پرسپولیس به میدان برود.

با این حال حکم صادر شده مورد اعتراض مسئولان تراکتورسازی قرار خواهد گرفت. مدیران تراکتورسازی قصد دارند با اعتراض به حکم صادر شده بار دیگر مستندات خود را درباره قرارداد مهدی ترابی به کمیته استیناف ارائه دهند تا شاید بتوانند این بازیکن را به تبریز ببرند.

مساله مهم درباره ترابی این است که قرارداد او با تراکتورسازی به عنوان بازیکن سرباز امضا شده و با توجه به اینکه او فعلا می تواند تا ۳۰ سالگی خدمت سربازی اش را به تعویق بیندازد، بعید است اعتراض دوباره مسئولان تراکتورسازی هم به جایی برسد. این در حالی است که جعفر محرم پور مدیر رسانه ای باشگاه تراکتورسازی درباره این مطلب اظهار داشت:

«در حال حاضر حکمی به باشگاه ابلاغ نشده است اما بعد از بررسی نسبت به رای صادره اقدامات لازم را انجام می دهیم.  همچنین  طی بیانیه ای اعلام می کنیم که به رای صادر شده تکمین و یا اعتراض می کنیم.»

البته اظهارات ضد و نقیض مسئولان باشگاه در مورد اتفاقات اخیر باعث شده تا در چنین مواردی منتظر مانده و اقدامات انجام شده یا نشده را به چشم ببینیم! چرا که تجربه ثابت کرده در طول ماه های اخیر، بسیاری از این اظهارات خلاف شان ثابت شده است. به هر حال اگر تراکتورسازی به رای صادر شده اعتراض کند شاید شامل این بار پنجره های جدیدی در پرونده باز شود و این پنجره ها شاید به نفع این باشگاه نباشند. در اینکه ترابی در صورت صدور رای به نفع تراکتور نیز به هیچ عنوان نمی تواند بازیکنی باشد که هواداران دوست دارند در تیم شان حضور داشته باشد شکی نیست. داستان قرارداد پرسپولیس و سایپا نیز داستانی جداست و زمانی که قرارداد ترابی با تراکتور وجهه قانونی نداشته و حضور او در پرسپولیس قانونی دانسته شده، پیگیری ماجرا جز لجاجت چیز دیگری را نشان نمی دهد! در چنین شرایطی به نظر می رسد که باشگاه تراکتورسازی تمرکز خود را بیشتر روی انتخاب هر چه سریع تر سرمربی و دفاع از حقوق بازیکنان خود کند تا شاهد محرومیت عجیب بازیکنی چون مسعود شجاعی از سوی کمیته انضباطی نباشیم!

انتهای پیام/س

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 71165 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21151 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 47 بازدید ]
ادمین تبریز ما 16 روز پيش [ 70 بازدید ]
ادمین تبریز ما 23 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1695 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 142 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 247 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 193 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 241 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 192 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 209 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 280 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 175 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 312 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 196 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 205 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 286 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 167 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید