یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ /
66207
۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
59 بازدید
۰

امنیت در جامعه مستلزم همکاری تمام سازمان‌ها، نهادها و آحاد جامعه است

بدون مشارکت کلیه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با موضوعات امنیتی نمی‌توان امنیتی پایدار و با ثبات برقرار کرد. امنیت در جامعه مستلزم همکاری تمام سازمان‌ها و نهادها و آحاد جامعه می‌باشد. بدون مشارکت کلیه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با موضوعات امنیتی نمی‌توان امنیتی پایدار و با ثبات برقرار کرد. یکی از عواملی که امنیت جامعه […]



امنیت در جامعه مستلزم همکاری تمام سازمان‌ها، نهادها و آحاد جامعه است
امنیت در جامعه مستلزم همکاری تمام سازمان‌ها، نهادها و آحاد جامعه است

بدون مشارکت کلیه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با موضوعات امنیتی نمی‌توان امنیتی پایدار و با ثبات برقرار کرد.

امنیت در جامعه مستلزم همکاری تمام سازمان‌ها و نهادها و آحاد جامعه می‌باشد. بدون مشارکت کلیه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با موضوعات امنیتی نمی‌توان امنیتی پایدار و با ثبات برقرار کرد.

یکی از عواملی که امنیت جامعه را خدشه‌دار می‌کند جرائم خشن است. این گونه جرائم علاوه بر اینکه به صرف جرم بودن و قانون شکنی آزاردهنده و نیازمند مقابله هستند، از جهت خشن بودن و تاثیری که بر احساس امنیت جامعه می‌گذارند، بسیار نابهنجار و نیازمند برخورد جدی با آنها است.

اخیرا متاسفانه با نوعی از جرائم خشن مواجه شده‌ایم که بعضاً مجرمان در روز روشن و در ملأ عام در اتوبان‌ها و خیابان‌ها جلوی رانندگان را می‌گیرند و با تهدید آنها با سلاح‌های سرد و قمه زورگیری کرده و اموال با ارزش آنها را ‌ربوده و صحنه را ترک می‌کنند.

این نوع جرم فقط مجازات سرقت را ندارد بلکه به دلیل خشن بودن آن و قابل رویت بود توسط تعداد زیادی از افراد که در صحنه حاضر هستند، موجب رعب و ترس فراوان در افراد و کاهش احساس امنیت روحی، روانی و جانی مردم می‌شود لذا جبران آن هم بسیار دشوار است چون اثرات ماندگاری بر ذهنیت افراد می‌گذارد، لذا باید با این گونه جرائم به شدت برخورد شود و این امر علاوه بر اینکه می‌طلبد که پلیس در مبارزه با این گونه جرائم با شدت و قدرت و سرعت بالا و بدون اغماز برخورد کند، انتظار می‌رود که سایر سازمان‌ها و نهادهای مرتبط هم به وظیفه خود عمل کرده و در جلوگیری از این گونه جرائم خشن اقدام مناسب و پیشگیرانه داشته باشند.

بر این اساس قوه قضاییه به عنوان مجری قانون باید به شدت و با اشد مجازات با این گونه قانون شکنان برخورد کند لذا سرعت عمل در رسیدگی به جرم این افراد و در نظر گرفتن حداکثر مجازات قانونی به دلیل تاثیری که بر امنیت روانی جامعه گذاشته‌اند، مطالبه می‌گردد. این افراد نباید بتوانند با گذاشتن وثیقه و یا امور مشابه آزاد بشوند و الگویی باشند برای دیگر مجرمان و هزینه جرم برای آنها به قدری بالا برود که نه خود و نه دیگران این جرم را دیگر تکرار نکنند.

همچنین از دیگر سازمان‌های مرتبط با موضوع به ویژه از صدا و سیما انتظار می‌رود که نحوه برخورد با مجرمان خشن و عاقبت جرم آنها به بهترین نحو به مردم منتقل شود تا هم احساس امنیت مردم ترمیم گردد و هم سایر مجرمان عبرت گرفته و از تکرار چنین جرائمی بپرهیزند.

دکتر فریبا شایگان -جامعه شناس

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66207 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58140 بازدید ]
7 سال پيش [ 33366 بازدید ]
8 سال پيش [ 18733 بازدید ]
5 سال پيش [ 18328 بازدید ]
5 سال پيش [ 12081 بازدید ]
7 سال پيش [ 11771 بازدید ]
8 سال پيش [ 10660 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8927 بازدید ]
7 سال پيش [ 7837 بازدید ]
5 سال پيش [ 7414 بازدید ]
3 سال پيش [ 7262 بازدید ]
4 سال پيش [ 6751 بازدید ]
5 سال پيش [ 6076 بازدید ]
6 سال پيش [ 6043 بازدید ]
2 سال پيش [ 5997 بازدید ]
4 سال پيش [ 5808 بازدید ]
4 سال پيش [ 5773 بازدید ]
4 سال پيش [ 5707 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 401 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 487 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 447 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 724 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 291 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 1129 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 317 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 619 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 465 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 267 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 417 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 205 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 204 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 88 بازدید ]