جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
71586
۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
191 بازدید
۰

الهامی: روزهای سخت به پایان می‌رسد

مربی تیم فوتبال تراکتور با تاکید بر اینکه روزهای سخت تراکتور به پایان می‌رسد، گفت: این پیروزی را به هواداران تراکتور تقدیم می‌کنیم. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، ساکت الهامی پس از پیروزی یک بر صفر تیم تراکتور مقابل فولاد خوزستان در نشست خبری اظهار داشت: خوشحالم که بعد از اول […]



الهامی: روزهای سخت به پایان می‌رسد
الهامی: روزهای سخت به پایان می‌رسد

مربی تیم فوتبال تراکتور با تاکید بر اینکه روزهای سخت تراکتور به پایان می‌رسد، گفت: این پیروزی را به هواداران تراکتور تقدیم می‌کنیم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، ساکت الهامی پس از پیروزی یک بر صفر تیم تراکتور مقابل فولاد خوزستان در نشست خبری اظهار داشت: خوشحالم که بعد از اول فصل که از تراکتور جدا شدم خدا توفیق داد و دوباره به تراکتور بازگشتم. بازی سختی داشتیم و تیم ما روزهای سختی را گذرانده بود.

وی ادامه داد: بعد از بازی با ماشین‌سازی که به تراکتور آمدم کار سخت پیش می‌رفت اما بسیار با برنامه بازی کردیم و تا دقیقه ۸۵ یک فرصت هم به حریف ندادیم. بچه‌ها به خواسته ما عمل کردند و فکر می‌کنم این برای یک یا دو روز که با آنها کار کردیم خیلی خوب است. بازیکنان نشان دادند تراکتور هنوز تراکتور است. انشاالله روزهای سخت به پایان می‌سد و تیم خوبی می‌سازیم. مطمئنم روزهای خوبی در انتظارمان است اما رسیدن به این روزها سخت است.

الهامی عنوان کرد: به جز ۱۰ دقیقه پایانی که بچه‌ها به طور طبیعی عقب نشستند در سایر دقایق خوب بودیم. مقابل تیمی پیروز شدیم که پیروز شدن مقابل آن سخت است. نباید خودمان را گول بزنیم؛ ما اول راه هستیم. تیمی که می‌خواهد قهرمان شود باید بیشتر کار کند. بچه‌ها امروز رشادت کردند. امروز بازیکنان ما با تمام توان جنگیدند و چند بازیکن ما در رختکن خونین و رنگین بودند. اگر خوب بازی کنیم هواداران بازهم به ورزشگاه می‌آیند. این تیم همان تیمی است که ابتدای فصل ۸۰ هزار نفر به استادیوم آمدند. این تیم با پشتوانه هواداران و رسانه‌ها روزهای خوبی خواهد داشت.

مربی تیم تراکتور در مورد لغزندگی زمین بازی گفت: زمین اگر کیفیت خود را از دست بدهد کار برای تیمی که می‌خواهد برنده شود سخت می‌شود. فولاد خیلی شکل تیمی خوبی داشت، بخصوص در زمین خودش عملکرد خوبی نشان داد. فولادی‌ها ساختار خوبی دارند و ما هم این را می‌دانستیم و در دو روز گذشته به اندازه ۱۰ روز تمرین کردیم، البته این وظیفه ماست و این یک واقعیت است که بچه‌ها بیشتر از پتانسیل خودشان در زمین بازی کردن دو خیلی زحمت کشیدند.

الهامی در پاسخ به این پرسش که آیا اُفت بدنی بازیکنان تراکتور به دلیل تمرینات سنگین هفته گذشته است یا کیفیت بد زمین،‌ عنوان کرد: همه موارد در این مورد دخیل است. هم زمین و هم شرایط بدنی، اما از طرفی استرس بازی هم تأثیرگذار بود. بچه‌های ما می‌خواستند هر طور شده برنده باشند. امروز به تیمی از روی ضربه ایستگاهی گل زدیم که خودش بیشترین گل زده از این راه را دارد.

وی در مورد تغییرات در خط هافبک تراکتور گفت: بچه‌های ما این پتانسیل را دارند که با عملکرد خوبشان نتایج خوبی بگیرند، اما به زمان نیاز داریم و تلاش می‌کنیم این زمان را کاهش دهیم. خیلی از تیم‌ها آرزو می‌کنند بازیکنان ما را داشته باشند. همه تیم‌ها بازیکنان ما را می‌خواهند، نمی‌خواهم به عقب بازگردم، اما قطعا تلاش می‌کنیم تراکتور در روزهای آینده به روزهای خوب خود بازگردد.

مربی تراکتور درباره بازی خوب تیمش در این بازی و اینکه مشکل این تیم چه بوده است؟ گفت: مساعد شدن شرایط روحی و روانی فقط به خاطر من نبود، بزرگان تیم سنگ تمام گذاشتند. مسعود شجاعی، اشکان دژاگه و سایرین تلاش کردند. امروز مسعود در تیم نبود، اما کنار ما بود و حتی تیم را گرم کرد. از همه بچه‌ها تشکر می‌کنم اما از شجاعی بیشتر، او در رختکن بغض کرده بود و واقعاً کاپیتان تیم ملی و تراکتور است. من بچه همین جا (تبریز) هستم و به این موضوع افتخار می‌کنم. روزی که از تراکتور رفتم ناراحت نشدم، الان هم که آمدم مثل یک سرباز در خدمت تیم هستم. به این فکر نمی‌کنم که حلّال مشکلات تیم بوده‌ام. آمده بودم به تیم کمک کنم و بچه‌ها کمک کردند عزت و سربلندی ما بیشتر شد.

«شما از بزرگان تیم تشکر کردید اما هواداران احساس می‌کنند برخی‌ها در تیم در جایگاه خودشان نیستند و بازیکن باید در جایگاه خودش قرار داشته باشد، همچنین در برخی از لحظات بازی احساس می‌شد تیم بی‌هدف بازی می‌کند». الهامی در واکنش به طرح این سوال‌ها از سوی خبرنگاری گفت: اگر بازی خوب بوده پس چرا می‌گویید بی‌هدف بازی کرده‌ایم؟ هیچ تیمی به اندازه تراکتور مقابل فولاد موقعیت نداشته است. در مورد بزرگترها هم من نگفتم فقط آنها تأثیرگذار بودند،‌ من همه بچه‌ها را گفتم. در دو روز حضور من در تیم نمی‌شود کاری کرد و فقط بزرگترها می‌توانستند این کار ار انجام دهند. در این مدت نمی‌توانم جواب شما را بدهم. شما لایق بهترین‌ها هستید، در مورد قهرمانی تراکتور صحبت کنید. درست است روزهای سختی پشت سر گذاشتیم، اما به شما قول می‌دهم که تیم روز به روز پیشرفت می‌کند. در مورد کسب جام قول نمی‌دهم اما قول می‌دهم هفته بعد فوتبال‌مان بهتر از این باشد.

وی درباره غیبت مسعود شجاعی در این بازی و اینکه آیا عدم حضور او در تیم تراکتور تأثیرگذار بود یا خیر؟ گفت: من در مورد این بازی می‌توانم صحبت کنم. امروز تیمی، دفاع و حمله می‌کردیم، چون راه دیگری نداشتیم. باید از این برهه عبور می‌کردیم، تمام تلاش‌مان این است که تیم خوبی داشته باشیم. خوشحالم که به تیم حریف یک نصفه موقعیت هم ندادیم. امیدوارم این روند را ادامه دهیم تا تراکتور به عنوان سمبل هواداران تبریزی مردم را خوشحال کنند. آنهایی که امروز در زمین بودند همه تلاش کردند و آنهایی هم که نبودند قطعا یا مصدوم یا محروم بودند. فقط در مورد رشید مظاهری داور کمی عجله کرد اما جا دارد از آنها هم تشکر کنم که امروز قضاوت خوبی داشتند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 71586 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 43 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 281 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 191 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 151 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 200 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 174 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 215 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 203 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 238 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 328 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 248 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 199 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید