شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
10036
۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۵:۲۴
562 بازدید
۰

اعتبار تبریز ۲۰۱۸ را از ۷۰۰ میلیارد به ۱۰ میلیارد رساندند

[ad_1] تبریز ما: نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: برای تبریز ۲۰۱۸ مبلغ ۱۰ میلیارد تومان بودجه دولتی در نظر گرفته‌‌اند که بودجه ۳ میلیاردی بنیاد فرهنگ و هنر آذربایجان نیز در همان ردیف آمده است. به گزارش تبریز ما، محمدحسین فرهنگی با بیان اینکه در جدول شماره ۹ لایحه بودجه سال آینده، مبلغ […]



[ad_1]


اعتبار تبریز ۲۰۱۸ را از ۷۰۰ میلیارد به ۱۰ میلیارد رساندند

تبریز ما: نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: برای تبریز ۲۰۱۸ مبلغ ۱۰ میلیارد تومان بودجه دولتی در نظر گرفته‌‌اند که بودجه ۳ میلیاردی بنیاد فرهنگ و هنر آذربایجان نیز در همان ردیف آمده است.

به گزارش تبریز ما، محمدحسین فرهنگی با بیان اینکه در جدول شماره ۹ لایحه بودجه سال آینده، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه‌‌ای برای رویداد تبریز ۲۰۱۸ در نظر گرفته‌‌اند، ابراز داشت: در ردیف ذکر شده تبریز ۲۰۱۸، برای بنیاد ادب و فرهنگ آذربایجان هم ۳ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده است، این درحالیست که قبلا صحبت از ۷۰۰ میلیارد و بعد‌‌ها نهایتا صحبت از ۲۰۰ میلیارد بود.

عضو هیئت رئیسه مجلس دهم در پاسخ به این سوال که آیا نمایندگان استان صحبتی با دولت جهت افزایش بودجه کرده بودند، توضیح داد: هر واکنشی باید قبل از تنظیم لایحه انجام می‌‌شد و به حد کافی تلاش صورت گرفت، وقتی لایحه به مجلس آمد باید دید که از بودجه کدام طرح و پروژه امکان دارد کسر شود و به این مهم تخصیص یابد.

وی با انتقاد از بودجه تخصیص یافته به بودجه تبریز ۲۰۱۸ ادامه داد: قطعا تلاش برای کاستن از بودجه سایر پروژه‌‌ها و طرح‌‌ها با واکنش سایر نمایندگان روبرو می‌‌شود و این عملا امکان پذیر نیست، کاستن از حقوق‌ها و دستمزدها هم شدنی نیست، پروژه‌‌های عمرانی نیز ردیف اختصاصی دارند؛ مگر می شود از میزان بودجه پروژه‌‌های عمرانی یک استان دیگر کاست و به بودجه تبریز افزود؟

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با بیان اینکه پیش‌‌تر در جلسات متعدد به اهمیت تبریز ۲۰۱۸ اشاره کرده بودیم و بهتر بود همان اول در لایحه بودجه مبلغی مناسب برای این امر در نظر گرفته می‌‌شد، خاطرنشان کرد: در روزهای منتهی به جمع بندی لایحه هم خیلی تلاش شد که با آقای نوبخت در این خصوص صحبت کنیم، اما ایشان در دسترس نبود؛ آقای جهانگیری در جلسه‌‌ای که بین نمایندگان استان داشت، در این خصوص قول داده بود و رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی خانم احمدپوری این طرح را در هیات دولت مطرح کرد و برای آن مصوبه هم گرفت و رئیس بعدی هم مدعی بود که پیگیر آن می‌‌باشد اما نتیجه‌‌اش همانی است که متاسفانه می‌‌بینیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10036 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35803 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8240 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 475 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 811 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 623 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 583 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 639 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 711 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 687 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 30 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 976 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 472 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید