سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
63902
۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
323 بازدید
۰

استارلینک از آنچه فکر می کنیم به ما نزدیک تر است

محمد مهاجری فعال سیاسی و رسانه‌ای اصولگرا پیرامون روند توسعه اینترنت ماهواره ای در دنیا، گفت: آنچه مسلم است این است که اینترنت ماهواره ای استارلینک از آنچه فکر می کنیم به ما نزدیک تر است.



استارلینک از آنچه فکر می کنیم به ما نزدیک تر است
استارلینک از آنچه فکر می کنیم به ما نزدیک تر است

محمد مهاجری فعال سیاسی و رسانه‌ای اصولگرا پیرامون روند توسعه اینترنت ماهواره ای در دنیا، گفت: آنچه مسلم است این است که اینترنت ماهواره ای استارلینک از آنچه فکر می کنیم به ما نزدیک تر است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، محمد مهاجری، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصولگرا در ارزیابی روند توسعه فناوری های نوین ارتباطی در کشور با توجه به سرعت توسعه این فناوری ها در دنیا، گفت: وزارت ارتباطات کشور ما که وظیفه آن تقویت زیرساخت های ارتباطی است، سرگرم فیلترینگ شده که تبدیل به چالش اصلی برای دولت شده است؛ در حالیکه وزارت ارتباطات وظایف دیگری دارد و اگر وقت خود را صرف این کارها نمی کرد، خیلی جلوتر بود.

به گزارش سیتنا، وی، ادامه داد: در این موضوع شاید وزارت ارتباطات مقصر نباشد و فرایند سیاسی و مزاحمت های ایجاد شده در این زمینه باعث شده وزارت ارتباطات وقت خود را صرف این موضوع کند.

مهاجری، افزود: نکته بعدی پیرامون هوش مصنوعی و پیشرفت آن در دنیاست که وزیر ارتباطات از متخصصان هوش مصنوعی در کشور است و اطلاعات پیرامون هوش مصنوعی را به خوبی می داند و به آن اشراف کافی دارد.

این فعال سیاسی و رسانه‌ای اصولگرا پیرامون روند توسعه اینترنت ماهواره ای در دنیا، خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است این است که اینترنت ماهواره ای استارلینک از آنچه فکر می کنیم به ما نزدیک تر است و در هر مجتمع ۲۰ واحدی در تهران نصب دستگاه استارلینک اقتصادی است و به اندازه هزینه اشتراک فعلی اینترنت و هزینه فیلترشکن هم نمی شود و با این روند رفع فیلترینگ، مردم به زودی به اینترنت استارلینک روی می آورند.

مهاجری، اظهار کرد: امروزه سرعت ارتباطات در دنیا بسیار بالاست. ایلان ماسک روی کار آمده و انقلابی در صنعت ارتباطات ایجاد کرده که جای مقابله ندارد.

وی، افزود: باید افراد که درک صحیحی از ارتباطات و زمانه و خواسته های مردم دارند در شورای عالی فضای مجازی یا هر جای دیگر اینگونه موضوعات را بررسی کنند، تا کشور در این زمینه مثل سایر موضوعات توسعه ای عقب نیافتد.

این فعال سیاسی و رسانه‌ای اصولگرا، خاطرنشان کرد: لذا اگر دکتر پزشکیان این حق مسلم مردم را قبول دارند، نباید منتظر شورای عالی و یا هرجای دیگری باشند، کمااینکه وزیر ارتباطات هم به شدت مخالف فیلترینگ و موافق توسعه ارتباطات است.

وی ادامه داد: هرچند ایجاد فیلتر زحمت دارد، ولی برداشتن آن کار ساده ای است و رئیس جمهور به اعتبار و احترام قولی که به مردم دادند، وظیفه دارند بدون فوت یک روز وقت دستور رفع فیلترینگ را بدهند.

مهاجری، تاکید کرد: برداشتن فیلترینگ یک نماد است که آقای پزشکیان قصد دارد به وعده های خود عمل کند و اگر این کار را انجام داد، در زمینه های دیگر قدم ها را با قدرت بر می دارد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 63902 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60618 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10228 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8316 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 287 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 251 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 263 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 380 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 357 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 310 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 245 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 903 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 352 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 342 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید