چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
82068
۰۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
207 بازدید
۰

از نفوذی ها غافل نشویم؛ آنها افراد ظاهرالصلاح هستند و به برخی مسئولان ارشد نزدیکند

این واقعیت مورد قبول تمام مردم و مسئولین است که دشمن در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از نفوذی‌ها بیشترین بهره‌برداری را برای عملی ساختن اهداف شومش به عمل آورد.



از نفوذی ها غافل نشویم؛ آنها افراد ظاهرالصلاح هستند و به برخی مسئولان ارشد نزدیکند
از نفوذی ها غافل نشویم؛ آنها افراد ظاهرالصلاح هستند و به برخی مسئولان ارشد نزدیکند

این واقعیت مورد قبول تمام مردم و مسئولین است که دشمن در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از نفوذی‌ها بیشترین بهره‌برداری را برای عملی ساختن اهداف شومش به عمل آورد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: برای مقابله با نفوذی‌ها ابتدا باید نفوذی‌ها را شناخت.

نفوذی‌ها دو دسته هستند. یک دسته به صورت مخفی با سازمان‌های جاسوسی ارتباط دارند و مأموریت‌هایشان را هم مخفیانه انجام می‌دهند. نام دیگر این افراد، جاسوس است هرچند به لحاظ ورودشان در مواردی که دستور داشته باشند به اقدامات عملی تا حدودی با جاسوس به معنای مصطلح تفاوت دارند.

دسته دوم، کسانی هستند که آشکارا فعالیت می‌کنند، در لباس دوست ظاهر می‌شوند، خود را بسیار دلسوز و طرفدار سرسخت کشور و ملت و نظام جلوه می‌دهند و با همین شگردها به محرمانه‌ترین مراکز راه پیدا می‌کنند ولی با سوء‌استفاده از اعتمادی که به دست می‌آورند، نقشه‌های دشمن را به صورت نرم‌افزاری به تصمیم‌گیرندگان کشور دیکته می‌کنند و از این طریق بیگانگان را به اهدافشان می‌رسانند.

این دسته از نفوذی‌ها به مراتب خطرناک‌تر از دسته اول هستند، زیرا با استفاده از اعتمادی که در لایه‌های مختلف حکومتی نسبت به خود ایجاد می‌کنند اطلاعات بیشتری به دست می‌آورند و ضربه‌های کاری‌تری وارد می‌کنند «چو دزدی با چراغ آید، گزیده‌تر برد کالا».

درباره مقابله با نفوذی‌ها سخنان زیادی وجود دارد که شرایط کنونی ایجاب نمی‌کند به آنها بپردازیم. از مقطع ترور دانشمندان هسته‌ای در دهه‌های گذشته تا جولان دادن‌های کاترین شکدم در عرصه‌های مختلف تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کشور و تا عناصر معرف او و مرتبط با او، همینطور صاحبان سخن و قلم و مناصب در رده‌های مختلف که روش‌های افراطی و کاسه داغ‌تر از آششان کاملاً نشان می‌داد و نشان می‌دهد چه اهدافی را دنبال می‌کنند،

تمام شواهد و قرائن نشان می‌دهند عناصری از این هردو دسته در لایه‌های مختلف حاکمیتی تا بالاترین قسمت‌ها حضور دارند و در تصمیم‌سازی‌ها نقش ایفا می‌کنند. برخورد با نفوذی‌ها از دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تاکنون خوب بود ولی کافی نیست. این برخورد با دقت و عمق بیشتر باید در هردو بخش نفوذی‌های آشکار و پنهان، افراطی‌ها، گروهک‌ها، اتباع، ظاهرالصلاح‌های فریبکار و جاخوش‌کردگان در مناصب بالا و جایگاه‌های نزدیک به مسئولین ارشد ادامه پیدا کند.

حکمرانان نباید به ظاهرسازی‌ها اعتنا کنند. هرکس بیشتر جانماز آب می‌کشد باید بیشتر زیر نظر گرفته شود. اِلی‌کوهن‌ها، اشرف مروان‌ها و کاترین شکدم‌های وطنی زیادی داریم که همچنان مشغول جاسوسی برای دشمن هستند ولی در لباس دوست به فریب دادن مشغولند.

از هیاهوی کسانی که با پنهان شدن در پشت ماسک بشردوستی و جهان‌وطنی و نادیده گرفتن مرزها درصدد تحقق اهداف خاص خودشان هستند و امنیت و منافع ملی ایران را قربانی این الفاظ و امیال می‌کنند، نترسید و به وظیفه بسیار مهم اخراج اتباع غیرمجاز با قاطعیت عمل کنید.

جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشان داد چه ضربه‌های مهلکی از این قبیل خوش‌باوری‌ها به کشور و نظام وارد می‌شود. ما اکنون در شرایط نه جنگ نه صلح هستیم و خطر ازسرگیری مجدد جنگ هنوز وجود دارد. غفلت از نفوذی‌ها نوعی انتحار است به ویژه در شرایط خطیری که ما در آن قرار داریم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82068 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10093 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7840 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 241 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 272 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 280 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 192 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 310 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 863 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 320 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 287 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 324 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید