سه شنبه, ۱۳ آبان ۱۴۰۴ /
82315
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
66 بازدید
۰

ارجاع ۲۵ پرونده فرار مالیاتی در استان طی دو سال اخیر

مدیر کل امور مالیاتی استان آذربایجان شرقی از ارجاع ۲۵ پرونده به مراجع قضایی استان که ۱۰ پرونده متعلق به سال جاری تاکنون بوده خبر داد.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، عیسی اروج زاده در نشست خبری خود به رویکرد سازمان امور مالیاتی استان اشاره کرد و گفت: عملکرد سازمان امور مالیاتی استان به جای اعمال فشار مضاعف بر مؤدیان به هوشمندسازی و شناسایی فرارهای مالیاتی تغییر پیدا کرده است چرا که بهترین راه تأمین منابع دولتی از طریق مالیات می باشد و اگر در این زمینه عملکرد موفقی نداشته باشیم، در تأمین اعتبارات مورد نیاز با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.

وی در ادامه به تمدید زمان تسلیم اظهارنامه مالیاتی اشاره کرد و افزود: این موعد تا ۳۱ شهریور تمدید شده است و اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند تا پایان این تاریخ اظهارنامه مالیاتی خود را از طریق سایت سازمان امور مالیاتی ثبت کنند.

اروج زاده در ادامه به میزان مالیات وصولی سال ۱۴۰۳ در آذربایجان شرقی اشاره کرد و افزود: ۲۹ هزار و ۱۰۵ میلیارد تومان در سال قبل وصولی داشتیم که این رقم ۹۹ درصد سهمیه تعیین‌شده را محقق کرده است و نسبت به سال قبل  شاهد رشد ۶۴ درصدی بودیم.

وی افزود: سهم استان از کل مالیات وصولی کشور۲.۳۶ درصد می باشد که در رتبه سیزدهم قرار داریم.

اروج زاده به سهم بخش‌های مختلف مالیاتی استان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳، مالیات اشخاص حقوقی ۳۲.۰۸ درصد، ارزش افزوده ۳۰.۳ درصد، مشاغل ۹.۹۳ درصد، حقوق کارکنان بخش غیردولتی ۶.۳۲ درصد و کارکنان بخش دولتی ۴.۸۴ درصد بوده است.

وی در ادامه درباره مطالبه‌گری مردم در خصوص مالیات مس سونگون در خصوص انتقال مالیات مس سونگون به استان آذربایجان شرقی اشاره کر و گفت: پس از سال‌ها برای نخستین‌بار در سال ۱۴۰۱ مالیات مس سونگون ورزقان به استان منتقل شد که در آن سال، ۳۵۲ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ بیش از ۷۱۵ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۹۳۵ میلیارد تومان دریافت شد.

اروج زاده تاکید کرد: امسال نیز تا بدین لحظه ۶۴ میلیارد تومان به صورت موقت ثبت شده که تا پایان سال این مبلغ افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: از محل این دریافتی‌های امور مالیاتی استان، ۸۹۷ میلیارد تومان مستقیم به شهرداری‌ها و ۴۵ میلیارد تومان به موضوع آلایندگی اختصاص یافته است که در سال ۱۴۰۳، شش هزار و ۴۶۷ میلیارد تومان عوارض شهرداری‌ها پرداخت شد که ۶۰ درصد بیشتر از سال قبل است و شایان ذکر است که تنها شهرداری تبریز دو هزار و ۶۶۳ میلیارد تومان دریافت کرده است.

وی به رویکرد جدید اداره کل امور مالیاتی استان اشاره کرد و گفت: در سه سال گذشته این اداره در کشور به‌عنوان اداره برتر در حوزه مبارزه با فرار مالیاتی و اجرای تبصره ۱۰۰ شناخته شده است.

اروج زاده به معافیت مالیاتی حقوق بگیران اشاره کرد و گفت: در راستای عدالت مالیاتی، معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران در سال جاری به ۲۸۸ میلیون تومان افزایش یافت که ۹۵ درصد اظهارنامه‌ها نیز به‌صورت سیستمی و بدون رسیدگی صادر می‌شود.

وی به اجرای تبصره ۱۰۰ اشاره کرد و گفت: بر اساس تبصره ۱۰۰، مشاغلی که فروش سالانه آن‌ها حداکثر ۲۱۶ میلیارد ریال باشد، از ارائه اظهارنامه معاف بوده و تنها مالیات مقطوع پرداخت می‌کنند.

اروج زاده در ادامه ضمن اشاره به نارضایتی‌های موجود در حوزه پزشکان تبریز اشاره کرد و گفت: در تبریز ۴۴ پزشک به دلیل دریافت وجه از روش‌های غیراستاندارد شناسایی شده‌اند که در مرحله نخست به متخلفان تذکر داده می‌شود و در صورت عدم توجه به تذکر داده شده، معافیت مالیاتی آن‌ها لغو خواهد شد و در نهایت پرونده به دادگستری و سازمان نظام پزشکی ارجاع داده می‌شود.

وی در پایان به پرونده فرار های مالیاتی استان اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۳، ۱۵ پرونده فرار مالیاتی به دادگستری معرفی شده است که این تعداد در سال جاری نیز تاکنون ۱۰ پرونده فرار مالیاتی برای رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82315 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59469 بازدید ]
8 سال پيش [ 34648 بازدید ]
8 سال پيش [ 19941 بازدید ]
6 سال پيش [ 19534 بازدید ]
5 سال پيش [ 13257 بازدید ]
8 سال پيش [ 13008 بازدید ]
8 سال پيش [ 11845 بازدید ]
6 سال پيش [ 10127 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9003 بازدید ]
6 سال پيش [ 8595 بازدید ]
4 سال پيش [ 8344 بازدید ]
4 سال پيش [ 7875 بازدید ]
5 سال پيش [ 7234 بازدید ]
7 سال پيش [ 7210 بازدید ]
3 سال پيش [ 7061 بازدید ]
4 سال پيش [ 6891 بازدید ]
4 سال پيش [ 6871 بازدید ]
5 سال پيش [ 6864 بازدید ]
3 سال پيش [ 5763 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 145 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 138 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 119 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 118 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 106 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 100 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 128 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 97 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 86 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 80 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 92 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 91 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 60 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 106 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1013 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1633 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 51 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 469 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 130 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 58 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 110 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 105 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 50 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 688 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 71 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 390 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید