دوشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۵ /
83167
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
152 بازدید
۰

ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری و تامین مالی پروژه‌های راکد اولویت ما است

استاندار آذربایجان شرقی در مراسم تودیع و معارفه مدید کل امور اقتصادی ودارایی در اتاق بازرگانی تبریز، خواستار ارتقای شاخص‌های اقتصادی و ایجاد احساس امنیت برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست در این مراسم بر ضرورت عزم جدی برای ارتقای تاب‌آوری اقتصادی استان از طریق همکاری […]



ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری و تامین مالی پروژه‌های راکد اولویت ما است
ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری و تامین مالی پروژه‌های راکد اولویت ما است

استاندار آذربایجان شرقی در مراسم تودیع و معارفه مدید کل امور اقتصادی ودارایی در اتاق بازرگانی تبریز، خواستار ارتقای شاخص‌های اقتصادی و ایجاد احساس امنیت برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست در این مراسم بر ضرورت عزم جدی برای ارتقای تاب‌آوری اقتصادی استان از طریق همکاری با بخش خصوصی و ایجاد شفافیت مالی تأکید کرد.

وی تکمیل پروژه‌های ناقص و راکد را از راهبردهای اصلی دولت برشمرد و بر لزوم «تأمین مالی پروژه‌ها» از طریق ایجاد یک «صندوق توسعه مالی» یا نهاد مالی پیشتیبان تأکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی، «مولدسازی» را سیاست اصلی امور اقتصادی در آذربایجان شرقی خواند و گفت: موفقیت ما در گرو بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های استان از جمله  اتکا به کار کارشناسی، بخش خصوصی و صاحب‌نظران است.

وی با اشاره به امضای «میثاق‌نامه پشتیبانی از تولید» با نماینده ولی فقیه و رئیس دادگستری استان، تعامل سازنده با بخش خصوصی، دستگاه‌های نظارتی و قوای سه‌گانه را اولویت جدی استان دانست.

سرمست رویکرد حوزه اقتصادی را «ایجاد شفافیت مالی» و «تسریع در فرآیند سرمایه‌گذاری» عنوان کرد و از مدیرکل جدید خواست با ایجاد مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه داخلی و خارجی، جایگاه نخست استان را در این حوزه حفظ و تقویت کند.

وی از تهیه «بسته سرمایه‌گذاری» توسط معاونت اقتصادی استانداری خبر داد که به گفته او، سرمایه‌گذاران را از گرفتاری در بوروکراسی اداری رها می‌سازد.

استاندار با اشاره به ویژگی‌های خاص اقتصاد استان، گفت: اقتصاد آذربایجان شرقی متکی به بنگاه‌های کوچک خصوصی است که نیازمند حمایت و تصمیم‌های شجاعانه و خلاقانه برای افزایش تاب‌آوری در شرایط جدید هستند.

وی تصریح کرد: در شرایط پساتحریم باید تدابیر ویژه‌ای برای واحدهای اقتصادی اندیشیده شود.

سرمست در پایان با برشمردن برخی مزیت‌های انحصاری استان مانند داشتن تنها شهرک سرمایه‌گذاری خارجی و تهیه سند پشتیبان اقتصادی و مرزی، بر استفاده بهینه از این موقعیت‌ها برای گسترش مبادلات تجاری و تقویت دیپلماسی اقتصادی تأکید کرد.

در این مراسم نقی زهی به‌ عنوان مدیرکل جدید امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی معرفی و از زحمات واقف بهروزی مدیر کل پیشین تقدیر شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83167 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60568 بازدید ]
9 سال پيش [ 35805 بازدید ]
9 سال پيش [ 21041 بازدید ]
6 سال پيش [ 20644 بازدید ]
6 سال پيش [ 14352 بازدید ]
9 سال پيش [ 14069 بازدید ]
9 سال پيش [ 12990 بازدید ]
6 سال پيش [ 11201 بازدید ]
8 سال پيش [ 10126 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9608 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8981 بازدید ]
6 سال پيش [ 8245 بازدید ]
5 سال پيش [ 8236 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
3 سال پيش [ 8135 بازدید ]
5 سال پيش [ 7884 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1590 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2022 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1618 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1554 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1333 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1255 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1243 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 192 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1141 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 292 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 204 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 179 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 945 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1348 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 155 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 11 ماه پيش [ 1503 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 244 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3645 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید