شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
57839
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
559 بازدید
۰

ارایه خدمات به ۴۵۰ مددجوی بهزیستی در مراکز حرفه آموزی معلولین ذهنی و خدمات بهزیستی + زندگی

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، بابک توکلی با بیان اینکه ۴۵۰ پرونده مددجویان بهزیستی جهت ارائه خدمات مختلف در اختیار مرکز خدمات بهزیستی +زندگی این موسسه قرار گرفته، اظهار داشت: این پرونده ها تلفیقی از حوزهای مختلف توانبخشی و اجتماعی هستند.وی اضافه کرد: مددجویان دارای پرونده که از این موسسه خدمات می‌گیرند از افراد […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، بابک توکلی با بیان اینکه ۴۵۰ پرونده مددجویان بهزیستی جهت ارائه خدمات مختلف در اختیار مرکز خدمات بهزیستی +زندگی این موسسه قرار گرفته، اظهار داشت: این پرونده ها تلفیقی از حوزهای مختلف توانبخشی و اجتماعی هستند.
وی اضافه کرد: مددجویان دارای پرونده که از این موسسه خدمات می‌گیرند از افراد تحت پوشش اداره بهزیستی شهرستان تبریز هستند.
ارایه خدمات به ۴۵۰ مددجوی بهزیستی در مراکز حرفه آموزی
معلولین ذهنی و خدمات بهزیستی + زندگی


موسس و مدیرعامل موسسه خیریه حامیان کرامت مهریار شهرستان تبریز یادآور شد: این موسسه از سال ۹۸ فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون توانسته است خدمات خوبی را با همراهی و همکاری مردم و خیرین به افراد تحت پوشش ارائه کند.
وی افزود: هزینه‌های انجام شده صرف پرداخت مستمری بگیران سادات و غیرسادات، هزینه‌های موردی مددجویان بهزیستی، معلولین، کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، خرید موادغذایی، صدور حواله کفش و لباس، خرید لوازم منزل، خرید جهیزیه و ازدواج، تحصیل کودکان تحت پوشش و افراد متفرقه موسسه شده است.
وی گفت: همچنین توزیع بسته‌های معیشتی، اشتغالزایی، خدمات توانبخشی، مشاوره، کار درمانی از دیگر اقدامات و فعالیت‌های انجام شده از سوی موسسه خیریه حامیان کرامت شهرستان تبریز در سال ۹۹ بوده است.
توکلی با اشاره به اینکه تمرکز بر روی حمایت و کمک به افراد نیازمند و کم بضاعت، معلولین، زنان سرپرست خانوار در دستور کار موسسه حامیان کرامت مهریار به صورت مستقیم قرار دارد، گفت: هدف اصلی این موسسه کمک به نیازمندانی است که با شرایط سختی دست و پنجه نرم می کنند.
وی افزود: به استناد بند چهار ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بخشنامه مورخ یکم دی ماه ۹۸ تاسیس مراکز مثبت زندگی در دستور کار سازمان بهزیستی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: فعالیت این مراکز، محله‌محور است بنابراین ایجاد چنین مراکزی تردد مراجعین از جمله معلولان و نیازمندان به ادارات بهزیستی شهرستان و استان و در سراسر کشور را کاهش خواهد داد و افراد مددجو می توانند مشکلات متعدد و خواسته های خود را در مراکز مثبت زندگی که در نزدیکترین محل زندگی آنها تاسیس شده است مطرح کنند.
مدیرعامل موسسه خیریه حامیان کرامت مهریار یکی از اهداف تاسیس و راه اندازی مراکز مثبت زندگی، ارائه خدمات مناسب و یکسان بدون نیاز به مراجعه بهزیستی شهرستان و استان برشمرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه نظارت بر مراکز مثبت زندگی در سه سطح شهرستان، استان و کشور است، بنابراین این امر باعث برنامه ریزی بهتر در سازمان بهزیستی و ارتقای کیفیت خدمات می شود.
وی خاطرنشان کرد: تاسیس مراکز مثبت زندگی و ارائه خدمات به صورت محله محور، و آشنایی مردم با اینچنین مراکزی و در دسترس بودن خدمات بهزیستی برای تمام افراد جامعه از نظر کمی و کیفی بسیار موثر است و مددجویان بهزیستی نیز در کمترین زمان و به بهترین شکل با استفاده از حضور مددکاران، خدمات خود را دریافت می کنند.
موسس موسسه خیریه حامیان کرامت مهریار، فراهم کردن رویکرد محله‌محوری را راهبرد دوم برشمرد و گفت: براساس این راهبرد، نیازها و داشته‌های محلی به خوبی شناسایی و مبتنی بر آن برنامه‌های ارایه خدمات به فرد، خانواده و اصلاحات محیطی فراهم می‌شود بنابراین برای این رویکرد، ‌تسهیلگری ابزار اجرایی مهمی است که جزو وظایف این مراکز قرار دارد.
وی اضافه کرد: توجه به خانواده و تمامی اعضای آن است ادامه داد: خدمات پیشگیرانه، آموزش‌های لازم برای داشتن زندگی سالم‌تر و مولد، در این راستا مدنظر قرار دارد.
وی، راه اندازی مراکز مثبت زندگی را در ارائه خدمات بهتر به مددجویان و جامعه هدف بسیار موثر و مفید دانست و گفت: هدف از راه اندازی مراکز مثبت زندگی، افزایش رضایتمندی، احترام و تکریم مددجویان است.
توکی با بیان اینکه در این مراکز ۲۲ نوع خدمت به مددجویان ارائه می‌شود، تاکید کرد: جانمایی این مراکز به نحوی صورت می‌گیرد که محل‌های زندگی مددجویان بویژه معلولان نزدیک باشد.
وی دیگر اهداف تاسیس و راه اندازی مراکز مثبت زندگی را به حداقل رساندن تردد و رفت و آمد های غیر ضروری با توجه به ازدحام جمعیت در کلان شهرها اعلام کرد.
توکلی در خاتمه سخنانش با بیان اینکه راه اندازی مراکز مثبت زندگی گشودن درهای جامعه برای افراد معلول است، اظهار داشت: رفع مشکل مسافت تا مراکز بهزیستی و نزدیک بودن مراکز مثبت زندگی به محلات مختلف، یک مشخصه مثبت است چراکه این افراد می توانند به سهولت و بدون مراجعه به بهزیستی، کارهای خود را انجام دهند در آخراز زحمات خانم صحاف مدیر کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی قدردانی کرد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19574

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57839 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58133 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18724 بازدید ]
5 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 12077 بازدید ]
7 سال پيش [ 11764 بازدید ]
8 سال پيش [ 10656 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8919 بازدید ]
7 سال پيش [ 7832 بازدید ]
5 سال پيش [ 7409 بازدید ]
3 سال پيش [ 7254 بازدید ]
4 سال پيش [ 6748 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6038 بازدید ]
2 سال پيش [ 5994 بازدید ]
4 سال پيش [ 5802 بازدید ]
4 سال پيش [ 5768 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 58 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 269 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 241 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 255 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 342 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 279 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 273 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 615 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 230 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 86 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 440 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 231 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 341 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1004 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 69 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 409 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید