یکشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۴ /
45610
۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴
450 بازدید
۰

ارائه خدمات توانبخشی به افراد تحت پوشش بهزیستی و دارای بیمه سلامت

رییس سازمان بهزیستی کشور از امضا تفاهم نامه با بیمه سلامت جهت ارائه ۸ خدمت ستاره داری که قبلا تحت پوشش بیمه سلامت نبود، برای یک میلیون و ۱۶ نفر از افراد تحت پوشش بهزیستی خبر داد.



ارائه خدمات توانبخشی به افراد تحت پوشش بهزیستی و دارای بیمه سلامت

رییس سازمان بهزیستی کشور از امضا تفاهم نامه با بیمه سلامت جهت ارائه ۸ خدمت ستاره داری که قبلا تحت پوشش بیمه سلامت نبود، برای یک میلیون و ۱۶ نفر از افراد تحت پوشش بهزیستی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید قبادی دانا رییس سازمان بهزیستی کشور در جمع خبرنگاران در فضای مجازی با اشاره به امضاء تفاهم نامه بین سازمان بهزیستی کشور و سازمان بیمه سلامت که امروز صورت گرفت، گفت: این تفاهم نامه برای اجرای ماده ۶ قانون حمایت از افراد دارای معلولیت است.

وی ادامه داد: در ماده ۶ داریم که وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مکلف است که پوشش بیمه سلامت افراد تحت پوشش سازمان را به گونه‌ای تامین کند که علاوه بر خدمات درمانی مورد نیاز این افراد، خدمات توانبخشی جسمی و روانی افراد دارای معلولیت را نیز پوشش دهد.

رییس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: برای اجرای ماده ۶ قانون افراد دارای معلولیت مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه و با مصوبه مجلس در ردیف ۲۴ تبصره ۱۴ قانون بودجه گنجانده شده که این تفاهم نامه جهت اجرای این ماده قانونی امروز امضا شد. مطابق این تفاهم نامه یک میلیون و ۱۶ نفر از افراد دارای معلولیت تحت پوشش سازمان بهزیستی که دارای دفترچه معتبر از بیمه سلامت هستند می توانند از ۸ خدمت ستاره داری که قبلاً تحت پوشش بیمه سلامت نبود برخوردار شوند.

وی این ۸ خدمت را شامل خدمت کاردرمانی، توانبخشی آسیب شنیداری، مشاوره، تجویز سمعک، ارزیابی و کنترل دوره‌ای درمان اختلالات گفتار و زبان و ارتباط کلامی یا پردازش شنوایی بیان کرد و گفت: با تخصیص بودجه در نظر گرفته شده توسط سازمان برنامه و بودجه این عزیزان می توانند از تاریخ اجرایی شدن این تفاهم نامه از این خدمات استفاده کنند.

قبادی دانا گفت: این گام بلندی است که در راستای اجرای قانون و برای شروع پوشش بیمه‌ای بیمه های پایه برای خدمات توانبخشی شروع کردیم و در آغاز تصمیم بر این شد که بتوانیم برای سطوح یک خدمات توانبخشی برای گروه های مختلف دارای معلولیت این اقدام صورت بگیرد.

وی اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم در ماه های آتی این تفاهم نامه را به شکل عملیاتی دربیاوریم و بهره آن برای ارتقای توانمندسازی و برقراری پوشش مناسب برای افراد دارای معلولیت در سطح کشور اجرا شود و سایر خدمات نیز که تحت پوشش بیمه نیستند نیز اضافه شود و همچنین بتوانیم همکاری سایر بیمه های پایه را در این موضوعات جلب کنیم که نیاز هست اعتبارات در بودجه ۱۴۰۰ دیده شود و از مجلس می خواهیم همکاری مناسب در این زمینه داشته باشند. بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت لازم است و در سال جاری ۱,۳۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است و امیدواریم افزایش پیدا کند.

۵۰۵۸۳۰۰

ارائه خدمات توانبخشی به افراد تحت پوشش بهزیستی و دارای بیمه سلامت


آزاده سهرابی

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 45610 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59892 بازدید ]
8 سال پيش [ 35102 بازدید ]
8 سال پيش [ 20430 بازدید ]
6 سال پيش [ 20013 بازدید ]
5 سال پيش [ 13703 بازدید ]
8 سال پيش [ 13448 بازدید ]
8 سال پيش [ 12340 بازدید ]
6 سال پيش [ 10572 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9452 بازدید ]
6 سال پيش [ 9027 بازدید ]
4 سال پيش [ 8795 بازدید ]
4 سال پيش [ 8318 بازدید ]
5 سال پيش [ 7659 بازدید ]
7 سال پيش [ 7642 بازدید ]
3 سال پيش [ 7506 بازدید ]
4 سال پيش [ 7364 بازدید ]
4 سال پيش [ 7276 بازدید ]
5 سال پيش [ 7265 بازدید ]
3 سال پيش [ 6484 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 711 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 880 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 916 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 747 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 733 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 912 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 737 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 706 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 904 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 615 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 643 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 690 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 592 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 643 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 654 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 585 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 571 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 582 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 577 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 305 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 386 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 395 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 708 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 125 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1392 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 80 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 916 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 876 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 719 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 740 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 491 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 723 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1148 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 388 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید