سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
83578
۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
1388 بازدید
۰

آمریکا بزرگترین مولد تروریسم در جهان و حامی رژیم تروریست صهیونیستی است

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های بی‌اساس و ادعاهای غیرمسئولانه و شرم‌آور رئیس‌جمهور آمریکا در رابطه با ایران را که در کنست رژیم صهیونیستی ایراد شد، شدیدا محکوم کرد.



آمریکا بزرگترین مولد تروریسم در جهان و حامی رژیم تروریست صهیونیستی است
آمریکا بزرگترین مولد تروریسم در جهان و حامی رژیم تروریست صهیونیستی است

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های بی‌اساس و ادعاهای غیرمسئولانه و شرم‌آور رئیس‌جمهور آمریکا در رابطه با ایران را که در کنست رژیم صهیونیستی ایراد شد، شدیدا محکوم کرد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های بی‌اساس و ادعاهای غیرمسئولانه و شرم‌آور رئیس‌جمهور آمریکا در رابطه با ایران را که روز دوشنبه در کنست رژیم صهیونیستی و در حضور جنایتکاران نسل‌کش ایراد شد، شدیداً محکوم کرد.

آمریکا به‌عنوان بزرگترین مولد تروریسم در جهان و حامی رژیم تروریست و نسل‌کش صهیونیستی هیچ صلاحیت اخلاقی برای اتهام‌زنی به دیگران ندارد.

مردم ایران با ادای احترام عمیق نسبت به قهرمان جاویدان ایران و منطقه، شهید حاج قاسم سلیمانی که نقشی بی‌بدیل در مقابله با تروریسم داعشی تولیدی آمریکا داشت، جنایت سبعانه آمریکا در ترور آن بزرگمرد و همراهانش را هیچ‌گاه نه می‌بخشند و نه فراموش می‌کنند.

وزارت امور خارجه تاکید می‌کند که تکرار ادعاهای کذب در مورد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران به هیچ عنوان نمی‌تواند توجیه‌کننده جنایت مشترک رژیم آمریکا و صهیونیستی در تعرض به خاک مقدس ایران و ترور فرزندان غیور ایران زمین باشد. افتخار و اعتراف به جنایت و تجاوز، صرفاً بار مسئولیت آمریکا را به‌خاطر ارتکاب این جنایت‌ها سنگین‌تر می‌کند و عمق خصومت سیاست گذاران آمریکایی نسبت به مردم بزرگ ایران را به نمایش می‌گذارد.

همدستی و مشارکت فعال آمریکا در نسل‌کشی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی بر هیچ‌کس پوشیده نیست و آمریکا می‌بایست به خاطر نقش خود در بی‌کیفرمانی رژیم صهیونیستی، از جمله ممانعت از هر اقدام مؤثری علیه اسرائیل در شورای امنیت سازمان ملل و نیز کارشکنی در روندهای قضائی بین‌المللی برای محاکمه جنایتکاران اسرائیلی، مواخذه و پاسخگو شود.

سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا در منطقه، حمایت از اشغالگری و جنایات رژیم نسل‌کش اسرائیل، به همراه فروش نامحدود تسلیحات به منطقه، آمریکا را تبدیل به بزرگترین عامل بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه کرده است.

وزارت امور خارجه ابراز تمایل رئیس جمهور آمریکا به صلح و گفتگو را در تعارض با رفتارهای خصمانه و مجرمانه آمریکا علیه مردم ایران می‌بیند. چگونه می‌توان در میانه مذاکرات سیاسی به مناطق مسکونی و تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز یک کشور تهاجم کرد و بیش از یک هزار نفر، از جمله زنان و کودکان بی‌گناه را به شهادت رساند و سپس مدعی صلح و دوستی شد!؟

ایرانیان با تکیه بر فرهنگ و میراث غنی تاریخی خود، اهل منطق، گفتگو و تعامل هستند و در عین حال در دفاع از استقلال، عزت ملی و منافع عالیه ایران با شجاعت و قاطعیت عمل می‌کنند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83578 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35756 بازدید ]
9 سال پيش [ 21001 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12923 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8199 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8165 بازدید ]
3 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1356 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 310 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 221 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1926 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 143 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 299 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 276 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 154 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 187 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 448 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1804 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 268 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 179 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 173 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 295 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید