دوشنبه, ۴ اسفند ۱۴۰۴ /
7056
۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۶:۳۰
460 بازدید
۰

آمادگی حوزه‌های خدماتی برای اجرای ماموریت‌های پاییزه/مشارکت شهروندان، پشتیبان اهداف خدمات شهری

تبریز ما: سرپرست شهرداری تبریز بر لزوم آمادگی بخش‌های مختلف شهرداری برای اجرای ماموریت‌های خدماتی پاییزه تاکید کرد. به گزارش تبریز ما، محمدحسین اسحقی در جمع مدیران شهرداری تبریز و شهرداران مناطق، با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به کاهش دمای هوا و سرمای زودرس پاییز، حوزه‌های خدماتی باید به صورت مرتب با […]



تبریز ما: سرپرست شهرداری تبریز بر لزوم آمادگی بخش‌های مختلف شهرداری برای اجرای ماموریت‌های خدماتی پاییزه تاکید کرد.

به گزارش تبریز ما، محمدحسین اسحقی در جمع مدیران شهرداری تبریز و شهرداران مناطق، با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به کاهش دمای هوا و سرمای زودرس پاییز، حوزه‌های خدماتی باید به صورت مرتب با واحدهای هواشناسی در ارتباط بوده و با رصد تغییرات آب‌وهوایی، آماده مواجهه با پیامدهای هر گونه بارش باشند.

وی اضافه کرد: سامان‌دهی و توجیه شیفت‌های خدماتی، وارسی تجهیزات و خودروهای خدماتی، لایروبی مداوم کانال‌ها و آبروها و بررسی سیستم‌های تخلیه از جمله اقداماتی است که ضرورت دارد در چند روز آینده تکمیل و گزارش آن ارائه شود.

سرپرست شهرداری تبریز با تاکید بر این‌که اجرای بحث‌های خدمات شهری، بدون مشارکت شهروندان میسر نیست، گفت: به هر حال تبریز، شهری با اقلیم سرد است و از شهروندان انتظار می‌رود با در نظر داشتن اقلیم طبیعی شهر، پاکبانان و عوامل اجرایی را در مواقع بارش یاری کنند.

اسحقی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش بی‌وقفه پاکبانان در ایام عزاداری گفت: بخش عمده‌ای از زحمات پاکبانان، مربوط به پاکسازی ظروف پلاستیکی نذری از گوشه‌وکنار است؛ متاسفانه در حالی که در عموم کشورها، تولید ظروف یکبارمصرف با محدودیت‌های خاص همراه است، این مواد مضر در کشور ما به صورت بی‌رویه تولید و عرضه می‌شوند.

وی با بیان این‌که انتظار می‌رود استفاده از این ظروف، دست‌کم در مجموعه شهرداری محدود شود، گفت: در صورت تثبیت این موضوع در شهرداری و مداومت آن،  می‌توانیم شاهد اقدامات مهم در فرهنگسازی محیط‌زیست شهری باشیم؛ بعلاوه، توزیع کیسه‌های پارچه‌ای که در سال‌های اخیر، توسط سازمان مدیریت پسماند آغاز شده، می‌تواند حجم استفاده از کیسه‌های پلاستیکی را کاهش دهد.

آمادگی حوزه‌های خدماتی برای اجرای ماموریت‌های پاییزه/مشارکت شهروندان، پشتیبان اهداف خدمات شهری

سرپرست شهرداری تبریز در ادامه، بار دیگر به موضوع سرویس‌های بهداشتی اشاره و خاطرنشان کرد: باید تدبیری اندیشیده شود که سرویس‌های بهداشتی سطح شهر، با برون‌سپاری به بخش‌های خصوصی، با کیفیت بیشتری، خدمات‌رسانی کنند.

اسحقی همچنین در سخنان خود، با اشاره به این‌که آغاز مسئولیت رسمی شهردار جدید، فصل جدیدی برای خدمتگزاران شهر خواهد بود، گفت: خوشبختانه برادر ارجمندمان، آقای شهین‌باهر از افراد توانمند، متخصص و پاکدستی هستند که در هر دو حوزه شورا و شهرداری حضور داشته و با مسائل شهری به خوبی آشنایی دارند.

وی با تاکید بر این‌که روحیه کار تیمی را در آستانه آغاز دوره جدید باید تقویت کنیم، اضافه کرد: به امید خدا با صدرو حکم مسئولیت ایشان، مدیران شهرداری، در هر رده و جایگاهی، تمام توان و تجربه خود را در خدمت شهر و شهرداری قرار خواهندداد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7056 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60468 بازدید ]
8 سال پيش [ 35677 بازدید ]
9 سال پيش [ 20940 بازدید ]
6 سال پيش [ 20559 بازدید ]
5 سال پيش [ 14255 بازدید ]
8 سال پيش [ 13973 بازدید ]
9 سال پيش [ 12859 بازدید ]
6 سال پيش [ 11108 بازدید ]
8 سال پيش [ 10010 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9497 بازدید ]
4 سال پيش [ 9267 بازدید ]
4 سال پيش [ 8845 بازدید ]
7 سال پيش [ 8150 بازدید ]
5 سال پيش [ 8137 بازدید ]
4 سال پيش [ 8066 بازدید ]
3 سال پيش [ 8030 بازدید ]
4 سال پيش [ 7765 بازدید ]
5 سال پيش [ 7737 بازدید ]
4 سال پيش [ 7336 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1437 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1818 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1849 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1477 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1426 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1804 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1805 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1265 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1330 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1413 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1235 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1305 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1315 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1226 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1160 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1185 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1132 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 591 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 503 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 866 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 407 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 712 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 555 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 189 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 111 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 610 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 174 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 208 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 673 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید