شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
9198
۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۶:۲۰
502 بازدید
۰

آلودگی پلاستیکی “مطلقا ممنوع” – پایگاه اطلاع رسانی و فرهنگی شهریار

[ad_1] تبریز ما: سازمان ملل متحد در نظر دارد برای جلوگیری از آلودگی دریاها با مواد پلاستیکی، کشورهای جهان را متعهد به اجرای قانونی تازه در سراسر جهان کند. به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، برنامه تازه سازمان ملل قرار است هفته آینده در نشست محیط زیست این سازمان در نایروبی، پایتخت کنیا، […]



[ad_1]


آلودگی پلاستیکی “مطلقا ممنوع” – پایگاه اطلاع رسانی و فرهنگی شهریار

تبریز ما: سازمان ملل متحد در نظر دارد برای جلوگیری از آلودگی دریاها با مواد پلاستیکی، کشورهای جهان را متعهد به اجرای قانونی تازه در سراسر جهان کند.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، برنامه تازه سازمان ملل قرار است هفته آینده در نشست محیط زیست این سازمان در نایروبی، پایتخت کنیا، اعلام شود که هدف آن تصویب پیمانی تازه برای منع ریختن زباله‎های پلاستیکی در اقیانوس‎هاست.

کارشناسان می‌گویند آلودگی ناشی از زباله‎های پلاستیکی خطر بسیار بزرگی محسوب می‎شود و کاملا آشکار است که باید با توافقی بین‌المللی، برایش چاره‌ای بیندیشیم.

در حال حاضر کشتی‌ها اجازه ندارند زباله‌های پلاستیکی خود را به دریاها بریزند، اما هیچ قانون بین‌المللی که ریختن پلاستیک از خشکی به درون آب‌ها را منع کند، وجود ندارد.

نمایندگان کشورها در حال حاضر در نایروبی، سرگرم تشکیل گروه‌های کاری برای بررسی شیوه‌های مقابله بین‎المللی با آلودگی ناشی از ریختن زباله‌های پلاستیک و مایکرو پلاستیک در اقیانوس‎ها هستند. به این ترتیب آنها یک هفته پیش از ورود وزرای محیط زیست راه را برای رسیدن به توافقی جامع هموار می‌کنند.

بنابر گزارش بی‌بی‌سی، گفته می‌شود وزیران محیط زیست کشورهای مختلف موافقت کلی خود را در زمینه به کارگیری اقدامات جدی‌تر برای مقابله با “بحران پلاستیک” اعلام کرده‎اند.

آمریکا نیز داوطلب شده که در این زمینه همکاری کند اما دولت این کشور به طور سنتی از توافق‌های بین‌المللی در زمینه محیط زیست امتناع کرده است.

الگوی توافق اقلیمی پاریس

یکی از پیشنهادات این است که از توافق اقلیمی پاریس الگوبرداری شود. براساس این توافق، میزان افزایش گرمایش زمین تا سال ۲۰۵۰ باید زیر ۲ درجه باقی بماند و همه کشورها موظف به ارائه گزارش کاهش تولید گازهای کربنی و تعهد به اهداف دراز مدت می‎شوند اما برای رسیدن به این اهداف، خود دارای اختیار تصمیم‌گیری در سطح ملی هستند.

سازمان ملل متحد تاکنون برای کاهش ریختن پلاستیک به دریاها تا سال ۲۰۲۵ تعهدات جدی نشان داده است، اما برخی از این تعهدات رسمی نشده و کارشناسان محیط زیست معتقدند اقدامات پیشنهادی به اندازه کافی مثمر ثمر نبوده‌اند.

هدف پیمان تازه که نروژ برای تدوین آن در راس قرار داشته، کاهش زباله پلاستیکی به “صفر” است.

نروژ همچنین خواستار پاکسازی سواحل از زباله‌های پلاستیکی است و می‌گوید این اقدام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است زیرا خراشیدگی باعث تولید میکروپلاستیک‌های بسیار مضرتر می‌شود.

کارشناسان محیط زیست می‌گویند: اطلاعات بهتر در مورد حجم پلاستیکی که در دریاها شناور است و شناسایی منابع آن، گام بزرگی است.

سازمان ملل متحد برآورد کرده که هر سال بیش از ۱۵۰ هزار تن پلاستیک در طبیعت رها می‌شود. به همین علت، سازمان ملل متحد، ورود پلاستیک به بستر اقیانوس‌ها را بزرگترین مشکل زیست محیطی جهان قلمداد کرده است.

بنابر برآورد سازمان ملل متحد در هر کیلومتر مربع از بستر اقیانوس‌ها بیش از ۳۰ هزار قطعه پلاستیک رها شده وجود دارد. این نهاد بین‌المللی تخمین زده بیش از ۵۱ تریلیون ذره میکروپلاستیک در بستر آب‌های جهان وجود دارد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9198 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60565 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21037 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14350 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11200 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8978 بازدید ]
6 سال پيش [ 8242 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
5 سال پيش [ 8232 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7881 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 92 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1589 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2021 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 671 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 579 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 475 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 660 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 589 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 684 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 765 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 612 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1059 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 546 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید