چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۵ /
83266
۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
268 بازدید
۰

از مس سونگون تا فولاد میانه؛ مطالبه بازگشت ثروت آذربایجان شرقی به خانه

در دیدار رضا صدیقی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، مجموعه‌ای از مطالبات اقتصادی و زیرساختی آذربایجان شرقی مورد بررسی قرار گرفت.



از مس سونگون تا فولاد میانه؛ مطالبه بازگشت ثروت آذربایجان شرقی به خانه
از مس سونگون تا فولاد میانه؛ مطالبه بازگشت ثروت آذربایجان شرقی به خانه

در دیدار رضا صدیقی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، مجموعه‌ای از مطالبات اقتصادی و زیرساختی آذربایجان شرقی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، در این نشست، صدیقی با تأکید بر خواسته جدی مردم استان، خواستار انتقال حساب‌های مالی شرکت‌ها و صنایع کلان از جمله مس سونگون، فولاد آذربایجان و فولاد میانه به داخل استان شد. او این اقدام را ضرورتی برای تقویت منابع مالی محلی، افزایش شفافیت اقتصادی و ارتقای نقش استان در اقتصاد ملی دانست.

نماینده تبریز همچنین با اشاره به ظرفیت‌های بلااستفاده در حوزه دارایی‌های دولتی، بر اجرای جدی سیاست‌های مولدسازی دارایی‌های دولت در سطح استان تأکید کرد. به گفته وی، این رویکرد می‌تواند ابزاری مؤثر برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی، کاهش فشار بودجه‌ای دولت و فعال‌سازی املاک و اموال راکد در مسیر توسعه منطقه‌ای باشد.

صدیقی در ادامه با اشاره به طرح انتقال آب ارس، خواستار تأمین منابع مالی و تسریع در اجرای این پروژه حیاتی شد. وی گفت: انتقال آب از رودخانه ارس به تبریز و شهرهای مسیر، نقشی کلیدی در تأمین آب شرب، امنیت آبی و توسعه پایدار استان دارد.

او همچنین با انتقاد از عدم اجرای ماده ۴۳ قانون برنامه ششم توسعه در آذربایجان شرقی، یادآور شد: این ماده با هدف ساماندهی فعالیت‌های معدنی، توسعه زیرساخت‌های صنایع معدنی و حمایت از مناطق مجاور محدوده‌های معدنی تدوین شده و در ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم نیز تنفیذ گردیده است، اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

در بخش دیگری از دیدار، صدیقی از کم‌تحرکی شرکت‌های دولتی و وابسته به بانک‌ها در سرمایه‌گذاری‌های استانی انتقاد کرد و گفت: با وجود برخورداری این شرکت‌ها از منابع گسترده، حضور مؤثری در طرح‌های توسعه‌ای آذربایجان شرقی ندارند. وی خواستار تدوین سیاست‌های الزام‌آور برای مشارکت فعال این نهادها در پروژه‌های عمرانی، صنعتی و زیربنایی استان شد.

در پایان، نماینده تبریز با اشاره به موقعیت ژئوپلیتیکی آذربایجان شرقی، بر ضرورت اتصال خطوط ریلی استان به کشورهای همسایه و حوزه اوراسیا تأکید کرد و آن را کلید توسعه صادرات، ترانزیت منطقه‌ای و تقویت جایگاه استان در کریدورهای بین‌المللی دانست. او همچنین خواستار تسریع در احداث آزادراه تبریز–بازرگان و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل در چارچوب کریدور ارس و کریدور شمال–جنوب شد تا نقش استان در شبکه حمل‌ونقل ملی و منطقه‌ای بیش از پیش تقویت شود.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83266 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21106 بازدید ]
7 سال پيش [ 20694 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14112 بازدید ]
9 سال پيش [ 13047 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9661 بازدید ]
5 سال پيش [ 9415 بازدید ]
5 سال پيش [ 9044 بازدید ]
6 سال پيش [ 8321 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1647 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2104 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1651 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1586 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1325 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 323 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 305 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 8321 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 281 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 349 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 263 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 290 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 525 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 408 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 276 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 311 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 328 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید