پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
82879
۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
120 بازدید
۰

طلایه‌داران کاراته ایران، وحدت را در نخستین همایش خانواده بزرگ جشن گرفتند

در حرکتی نمادین، نخستین همایش خانواده بزرگ کاراته کشور با شکوه تمام برگزار شد و صحنه‌ای از اتحاد، انگیزه و عشق ناب به این هنر رزمی اصیل را به نمایش گذاشت. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، این گردهمایی، با حضور اساتید پیشکسوت، مربیان نام آشنا و ورزشکاران سطوح مختلف، فضایی سرشار […]



طلایه‌داران کاراته ایران، وحدت را در نخستین همایش خانواده بزرگ جشن گرفتند
طلایه‌داران کاراته ایران، وحدت را در نخستین همایش خانواده بزرگ جشن گرفتند

در حرکتی نمادین، نخستین همایش خانواده بزرگ کاراته کشور با شکوه تمام برگزار شد و صحنه‌ای از اتحاد، انگیزه و عشق ناب به این هنر رزمی اصیل را به نمایش گذاشت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، این گردهمایی، با حضور اساتید پیشکسوت، مربیان نام آشنا و ورزشکاران سطوح مختلف، فضایی سرشار از همدلی و نوعدوستی را ایجاد کرد و نویدبخش برنامه‌های گسترده‌تر و پرشورتر در آینده‌ای نزدیک شد.

طلیعه آینده‌ای درخشان با وحدت سبک‌ها

دکتر غنی نظری، معاون پارلمانی وزارت ورزش و جوانان، در سخنانی، این اتحاد کم‌نظیر بین سبک‌های مختلف کاراته را ستود و قول حمایت بیشتر از این رشته افتخارآفرین را داد.
وی گفت: این وعده مسؤولان، نویدبخش زیرساخت‌های قدرتمندتر و میدان‌های عمل وسیع‌تر برای کاراته‌کاران ایران زمین است.

حسن اسماعیلی درباره نقش بی‌بدیل پیشکسوتان در پیشبرد اهداف ورزش، بر غنای محتوایی این رویداد افزود و یادآور شد که این میراث داران گرانقدر، چراغ راه نسل‌های آینده خواهند بود.
همچنین، استاد علمایی با سخنرانی در خصوص هفته دفاع مقدس، پیوند ناگسستنی هنرهای رزمی با ارزش‌های والای ایثار و میهن‌پرستی را یادآور شد.

سوگندنامه‌ای برای پاسداری از اصالت‌ها

در بخشی به یادماندنی از این مراسم، اکبر خیری‌پور، پیشکسوت عرصه کاراته، سوگندنامه این رشته را قرائت کرد. این سوگندنامه، مرام‌نامه اخلاقی و مشترک تمامی سبک‌ها بود که بر پایبندی به اصول جوانمردی، احترام و پاسداری از حریم این هنر اصیل تأکید داشت و عهدی بود برای حرکت جمعی به سوی قله‌های افتخار.

نماد وحدت: کاتای مشترک نسل‌ها

بی‌تردید، یکی از تاثیرگذارترین صحنه‌های این همایش، اجرای تمرینات نمادین کاتا با رهبری پیشکسوتان اسبق تیم ملی و با مشارکت یکپارچه تمامی حضار بود. این صحنه به وضوح نشان داد که عشق به کاراته بر محدودیت سنی چیره می‌شود و این هنر، میراثی ارزشمند برای همه اعصار است. چنین حرکت‌هایی، نمایشگر ظرفیت بی‌نظیر کاراته برای ایجاد پیوند بین نسل‌هاست.

نوید فردایی پرشکوه‌تر

استاد نصراله کاکاوند، مسئول برگزاری همایش، با اشاره به موفقیت این رویداد اعلام کرد: «این تنها آغاز راه بوده و با بهره‌گیری از تجربیات کسب‌شده، همایش دوم با حضور پررنگ‌تر تمامی عزیزان در ماه آینده و در سالنی بزرگ‌تر برگزار خواهد شد.
وی افزود: این وحدت، انگیزه‌بخش تمامی خانواده کاراته برای حرکت به سوی قله‌های بالاتر است.»

پایان‌بخش این همایش، قدردانی دکتر رهنما از میهمانان و اهدای گل و تقدیرنامه بود که جلوه‌ای از احترام و بزرگداشت پیشکسوتان و دلسوزان این عرصه به شمار می‌رفت.

لازم به ذکر است، این رویداد به روشنی نشان داد که کاراته ایران با سرمایه‌ای عظیم از عشق و وحدت، آماده است تا در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، پرچم سربلندی و سرافرازی را برافرازد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82879 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8202 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1571 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1503 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1914 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1360 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1299 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1201 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 619 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 567 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 537 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1206 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2165 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 143 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 430 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 168 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 490 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1146 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 514 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 572 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 490 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1302 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 428 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 589 بازدید ]