چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
82118
۳۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
158 بازدید
۰

تحویل ۸۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی تا مهرماه

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی خبر داد: مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی از آماده‌سازی ۶۳ درصد پروژه‌های آموزشی استان خبر داد و گفت: همزمان با هفته دولت و آغاز سال تحصیلی جدید، ۸۰ پروژه در قالب ۳۸۶ کلاس درس به آموزش و پرورش استان تحویل داده می‌شود. به گزارش تبریز ما […]



مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی خبر داد:

تحویل ۸۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی تا مهرماه
تحویل ۸۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی تا مهرماه

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی از آماده‌سازی ۶۳ درصد پروژه‌های آموزشی استان خبر داد و گفت: همزمان با هفته دولت و آغاز سال تحصیلی جدید، ۸۰ پروژه در قالب ۳۸۶ کلاس درس به آموزش و پرورش استان تحویل داده می‌شود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، فرهاد فرهودی، امروز در جمع خبرنگاران ضمن ابراز اینکه در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی تاکنون ۲۷۱ پروژه در قالب یک‌هزار و ۲۳۰ کلاس درس در استان تعریف شده، اظهار کرد: طی ماه‌های آینده ۳۰۰ کلاس دیگر نیز به این مجموعه افزوده خواهد شد.

او با تاکید بر اینکه تاکنون ۶۳ درصد پروژه‌های آموزشی در استان آماده تحویل و تا مهرماه به آموزش و پرورش تحویل داده خواهد شد، عنوان کرد: همچنین برای هفته دولت و مهرماه، ۸۰ پروژه در قالب ۳۸۶ کلاس درس با اعتباری بالغ بر ۹۶۰ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد که ۴۰ درصد آن توسط خیرین مدرسه‌ساز تقبل شده است.

فرهودی با اشاره به تخصیص ۱۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز فضاهای آموزشی استان گفت: از این میزان، ۱۷ میلیارد تومان برای هوشمندسازی کلاس‌ها، ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تجهیزات هنرستان‌ها و مابقی نیز برای سیستم‌های گرمایشی و تجهیزات کلاس‌ها هزینه می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین برای توسعه فضاهای ورزشی ۱۰۸ میلیارد تومان اعتبار (۷۶ میلیارد استانی و ۳۲ میلیارد ملی) در نظر گرفته شده که خیرین مدرسه‌ساز نیز با تعهد ۸۵۰ میلیارد تومانی در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی نقش محوری داشته‌اند؛ همچنین استان موفق به کسب رتبه نخست کشوری در این زمینه شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در کشور ۵/۴۵ مترمربع و در آذربایجان‌شرقی ۵/۷ مترمربع است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۵۴ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که با هماهنگی آموزش و پرورش ساماندهی شده و مدارس زیر ۱۰ نفر تا پایان مهرماه تحویل داده خواهد شد.

فرهودی یادآور شد: در یک سال گذشته برای شاداب‌سازی مدارس، ۲۲۴ هزار مترمربع آسفالت حیاط و ۷۰ هزار مترمربع ایزوگام پشت‌بام انجام شده و در تابستان امسال نیز به صورت مشارکتی عملیات بهسازی و زیبا‌سازی در مدارس مناطق کمتر برخوردار و خوابگاه‌ها در حال اجراست.

مدیرکا نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، تاکید کرد: نگهداری مدارس تنها بر عهده اداره نوسازی نیست و همه دستگاه‌ها و مردم باید در این مسیر همکاری داشته باشند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82118 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1984 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 498 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 414 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1072 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 413 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1101 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1672 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 431 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1121 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 644 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 325 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 611 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 626 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1467 بازدید ]