سه شنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۴ /
81096
۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
110 بازدید
۰

مذاکرات با ایران به مسیر خود بازخواهد گشت

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا گفته مذاکرات با ایران به مسیر خود بازخواهد گشت.



مذاکرات با ایران به مسیر خود بازخواهد گشت
مذاکرات با ایران به مسیر خود بازخواهد گشت

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا گفته مذاکرات با ایران به مسیر خود بازخواهد گشت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، ویتکاف در گفت‌وگویی با شبکه خبری فاکس نیوز گفت که مذاکرات واشنگتن با تهران درباره موضوع هسته‌ای به مسیر خود باز خواهد گشت.

ایران اما اعلام کرده هرگونه ازسرگیری مذاکرات مستلزم آن است که واشنگتن تضمین دهد دوباره به ایران حمله نخواهد شد.

ویتکاف همچنین گفت که دوست دارد تا پیش از پایان دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ، وضعیت اوکراین و خاورمیانه درست شود.

به نقل از خبرگزاری تاس، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا همچنین افزود: «مایلم پیش از پایان ریاست‌جمهوری ترامپ، مشکلات روسیه و اوکراین را حل کنیم و به آن توافق صلح برسیم، چون باید چنین اتفاقی بیفتد.»

این مقام مسئول واشنگتن ادامه داد: «امیدوارم آن لحظه بزرگی باشد. فکر می‌کنم اگر ما توافق‌نامه‌های صلح ابراهیم را گسترش دهیم، اگر به صلح، یک صلح پایدار، در غزه دست یابیم، اگر به صلح بلندمدت در خاورمیانه دست یابیم، این یک دستاورد بزرگ باشد.»

ویتکاف در گفت‌وگوی خود با لارا ترامپ مجری فاکس نیوز گفت: «ما مساله بین روسیه و اوکراین را حل خواهیم کرد و به یک توافق صلح خواهیم رسید، زیرا باید این اتفاق بیفتد.»

وی ادامه داد: «ترامپ درست می‌گوید، این جنگ هرگز نباید آغاز می‌شد. من فکر می‌کنم ما به یک تصمیم خواهیم رسید و امیدوارم این یک نقطه عطف باشد. اگر ما توافقات صلح ابراهیم را گسترش دهیم، اگر به صلح پایدار در غزه دست یابیم، اگر راهی برای صلح بلندمدت در خاورمیانه پیدا کنیم و روابط با اسرائیل را عادی کنیم، این اوج موفقیت دیپلماتیک خواهد بود.»

ویتکاف در ادامه خطاب به لارا ترامپ خاطرنشان کرد: «معتقدم که رئیس جمهور آمریکا باید بالاخره آنچه را که دفعه قبل شایسته آن بود یعنی جایزه صلح نوبل را دریافت کند. این جایزه نه برای یک تلاش، بلکه برای تمامی تلاش‌های او در این بازه زمانی باید به او تعلق گیرد. این مساله نشان می‌دهد که اقدامات ترامپ چقدر مهم و معنادار است.»

فرستاده ویژه ترامپ همچنین در ادامه صحبت‌هایش با مجری فاکس نیوز گفت: «مذاکرات متوقف شده با حماس دوباره در مسیر خود قرار گرفته است. ما امیدواریم به آتش‌بس برسیم که در آن نیمی از گروگان‌ها (زندانیان صهیونیست) آزاد شوند و سپس بقیه در پایان ۶۰ روز آزاد خواهند شد. توافق‌نامه‌های صلح ابراهیم گسترش خواهد یافت و اگر حدود ۱۰ کشور تا پایان سال به آن بپیوندند، جای تعجب نخواهد بود. درباره وضعیت غزه نیز به پیشرفت‌هایی دست پیدا کرده‌ایم. راه حل آنچه در غزه اتفاق می‌افتد بسیار ساده است. گروگان‌ها را آزاد کنید، سلاح‌هایتان را زمین بگذارید، جنگ پایان خواهد یافت.»

ویتکاف درباره اوضاع در سوریه نیز گفت: «اخیرا در سوریه تنش‌هایی وجود داشته، اما موضوع در حال حل و فصل است.»

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 81096 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59916 بازدید ]
8 سال پيش [ 35130 بازدید ]
8 سال پيش [ 20451 بازدید ]
6 سال پيش [ 20029 بازدید ]
5 سال پيش [ 13725 بازدید ]
8 سال پيش [ 13466 بازدید ]
8 سال پيش [ 12353 بازدید ]
6 سال پيش [ 10590 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9478 بازدید ]
6 سال پيش [ 9040 بازدید ]
4 سال پيش [ 8812 بازدید ]
4 سال پيش [ 8340 بازدید ]
5 سال پيش [ 7672 بازدید ]
7 سال پيش [ 7659 بازدید ]
3 سال پيش [ 7527 بازدید ]
4 سال پيش [ 7394 بازدید ]
4 سال پيش [ 7304 بازدید ]
5 سال پيش [ 7277 بازدید ]
3 سال پيش [ 6516 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 733 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 902 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 943 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 770 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 765 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 947 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 753 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 734 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 936 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 645 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 671 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 719 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 611 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 663 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 681 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 602 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 592 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 598 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 592 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 252 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 247 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 189 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1956 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 280 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 196 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 249 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 104 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 191 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 255 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 351 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 177 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید