چهارشنبه, ۸ مرداد ۱۴۰۴ /
78211
۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
107 بازدید
۰

سیاست را به ابتذال انداختید

آنچه در یکی دو روز اخیر از جانب برخی نمایندگان مجلس در مورد چگونگی شروع مذاکرات و پیشروی این روند مطرح شده، اساساً ماقبل نقد است و بیشتر شبیه به کاری است که پروژه‌بگیران مجازی انجام می‌دهند.



کنایه فرهیختگان به رجانیوز، رسایی و کوچک‌زاده:

سیاست را به ابتذال انداختید
سیاست را به ابتذال انداختید

آنچه در یکی دو روز اخیر از جانب برخی نمایندگان مجلس در مورد چگونگی شروع مذاکرات و پیشروی این روند مطرح شده، اساساً ماقبل نقد است و بیشتر شبیه به کاری است که پروژه‌بگیران مجازی انجام می‌دهند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، روزنامه فرهیختگان به شدت از حمید رسایی، مهدی کوچک زاده و رسانه رجانیوز انتقاد کرد و نوشت:

آنچه در یکی دو روز اخیر از جانب برخی نمایندگان مجلس در مورد چگونگی شروع مذاکرات و پیشروی این روند مطرح شده، اساساً ماقبل نقد است و بیشتر شبیه به کاری است که پروژه‌بگیران مجازی انجام می‌دهند؛ یک ادعا و اتفاق بی‌اهمیت را برجسته می‌کنند و با ملتهب کردن فضای سیاسی کشور، از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرند تا به‌زعم خودشان میز مذاکره را جمع کنند.

بخش زیادی از این انتقادها، فارغ از آنکه از ادبیات نقدی منصفانه تهی است، حتی در قالب اکت درست رسانه‌ای نیز بروز نمی‌کند، گویی تقلیدی ابتدایی و ناشیانه از اقدامی است که گروه‌های ضدایرانی انجام می‌دادند، نتیجه آن هم مشخص است؛ سیاست بیش از گذشته به دام ابتذال می‌افتد و میدان برای مطرح کردن ادعا‌های مشابه و غیرواقعی در فضای سیاسی کشور باز می‌شود.

سایت نزدیک به یکی از چهره‌های دولت سیزدهم، در پستی تلگرامی که البته ساعتی بعد آن را پاک کرد، در یک همانندسازی غلط، در لیستی، سرنوشت رهبرانی را که به آمریکا اعتماد کردند لیست کرد، خروجی چنین اظهارنظری توهینی به اصل نظام حکمرانی بود، به نظر می‌رسد بخشی از منتقدان غیرمنصف مذاکره، آن‌قدر در عقده‌گشایی در واکنش به شروع مذاکره عجله دارند که حتی فرصت ارزیابی ادعا‌هایی که مطرح می‌کنند را هم ندارند.

انتقاد‌هایی که از سوی این سایت به تیم مذاکره‌کننده وارد می‌شود، از برچسب‌زنی و بهانه‌جویی‌های بی‌مورد فراتر نمی‌رود، ادعا‌هایی که به نظر می‌رسد تلاشی برای محکوم کردن تیم مذاکره‌کننده به حرکت خلاف صحبت‌های رهبری است، آن هم به این منظور که بدنه‌ای از جامعه را عصبانی کند و به واکنش‌هایی مشابه آنچه در جریان تجمع حجاب رخ داد، سوق دهد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78211 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58568 بازدید ]
8 سال پيش [ 33795 بازدید ]
8 سال پيش [ 19158 بازدید ]
5 سال پيش [ 18761 بازدید ]
5 سال پيش [ 12506 بازدید ]
8 سال پيش [ 12156 بازدید ]
8 سال پيش [ 11066 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9356 بازدید ]
7 سال پيش [ 8240 بازدید ]
5 سال پيش [ 7845 بازدید ]
4 سال پيش [ 7632 بازدید ]
4 سال پيش [ 7142 بازدید ]
5 سال پيش [ 6458 بازدید ]
6 سال پيش [ 6440 بازدید ]
2 سال پيش [ 6352 بازدید ]
5 سال پيش [ 6185 بازدید ]
4 سال پيش [ 6174 بازدید ]
4 سال پيش [ 6106 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 112 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 119 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 105 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 827 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 145 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 145 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 46 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 129 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 75 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 151 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 100 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 114 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 98 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید